- 13 Mart 2019
- 124
- 31
- 18
- 33
- Konu Sahibi Percem3218
8 yildir evliliğim akraba evliliği sevdiğim vardı annem zorunla evlendim zamanla esimi cok sevdim ama annesi ne kadar sevdiysem zoru çıkardı laf etti aramız bozulsun diye 3 aylik gelindim annesi yüzünde şiddet gördüm engel oldu ağladı gidemedim ama annesi devam etti bide köyde kalıyorum etrafım hepsi dayılarım anlayacağınız birbirlerini tutuyorlar oğluma hamile kaldım esim sofur eve gel dediğim icin kufur ve dayak yedim babası beni suçladı izin vermiyorsun çalışsın diye paraları bir maaş yok. kızıma hamile kaldigomda tekrar şiddet gördüm hem evin üstündeydim hemde çocuklarıma bakıyordum kaynanam sürekli iş yapmıyorum diye şikayet ederdi sinirlenir eşimle tartışırdık. kızım oldu daha 20 günlüklü gene tartışma cıktı kucağımda alınmaya çalıştılar 

üzüntüden sürüm kesildi kızım sürekli hastalıklı oldu anne sütü içmediği icin tartışmalar devam etti vee her seferinde çocuklarımla tehdit ediyorlar beni şimdi de hamileyim 6 aylik 3 d3fa şiddet gördüm babam yok sadece annem var kizkardeslerim uzaktalar kendi öz güvenim yerle bir sağlıklı düşünemiyorum kaçmak istiyorum çocuklarım var önce kendimi düzeltmem lazım fikirlere ihtiyacim var polisi ara demeyin denesem yardim alamam köy diye bizimkilere destek olurlar kaldım evin icinde