lutfen yardim edin

8 senedir şiddet gören maaşı bile olmayan insanın nesinden umut ettiniz de çocuk yaptınız ya hala düzelir dedim diyorsunuz yazık değil mi o evlilikte 3 çocuğa kaçsam diyorsunuz bir de umarım şaka yapıyorsunuzdur hiç mantıklı değil çünkü neyse ki akraba evliliğine rağmen çocuklarınız sağlıklı

Tek çare 12 çocuk doğurup, büyütüp kendi ordunuzu kurmanız... Kız çocuklarına tırpanla dövüş eğitimi vermeyide ihmal etmeyin.. Ha gayret 3 gitti kaldı 9....
🤭 Gayet mantıklı, hamileyken şiddet gördüğü halde daha çok doğurursa herşeyin yoluna gireceğini düşünen bir kafa yapısına verilecek en iyi cevap. Konu sahibi çare falan aramıyor çünkü, aklı daha doğuramadıklarında.

8 yildir evliliğim akraba evliliği sevdiğim vardı annem zorunla evlendim zamanla esimi cok sevdim ama annesi ne kadar sevdiysem zoru çıkardı laf etti aramız bozulsun diye 3 aylik gelindim annesi yüzünde şiddet gördüm engel oldu ağladı gidemedim ama annesi devam etti bide köyde kalıyorum etrafım hepsi dayılarım anlayacağınız birbirlerini tutuyorlar oğluma hamile kaldım esim sofur eve gel dediğim icin kufur ve dayak yedim babası beni suçladı izin vermiyorsun çalışsın diye paraları bir maaş yok. kızıma hamile kaldigomda tekrar şiddet gördüm hem evin üstündeydim hemde çocuklarıma bakıyordum kaynanam sürekli iş yapmıyorum diye şikayet ederdi sinirlenir eşimle tartışırdık. kızım oldu daha 20 günlüklü gene tartışma cıktı kucağımda alınmaya çalıştılar 😥😥😥😥 üzüntüden sürüm kesildi kızım sürekli hastalıklı oldu anne sütü içmediği icin tartışmalar devam etti vee her seferinde çocuklarımla tehdit ediyorlar beni şimdi de hamileyim 6 aylik 3 d3fa şiddet gördüm babam yok sadece annem var kizkardeslerim uzaktalar kendi öz güvenim yerle bir sağlıklı düşünemiyorum kaçmak istiyorum çocuklarım var önce kendimi düzeltmem lazım fikirlere ihtiyacim var polisi ara demeyin denesem yardim alamam köy diye bizimkilere destek olurlar kaldım evin icinde
Siz biraz daha çocuk yapın bakalım belki düzelir.

Çocuğum kusura bakma da kafan nasıl çalışıyor anlamadım.
Hangi akla hizmetse artık;
Çocuk olunca düzelir diye düşündün ve ilkini doğurdun, tamam.
Eee adam düzelmedi ama hadi bir ümit ikinciyi de doğurdun.
Adamda düzelme emaresi yok üçüncünün günahına niye girdin?
Sana tek tavsiyem spiral artı doğum kontrol hapı kullanman ve artık hamile kalmaman.
Azıcık aklını kullan.

8 yildir evliliğim akraba evliliği sevdiğim vardı annem zorunla evlendim zamanla esimi cok sevdim ama annesi ne kadar sevdiysem zoru çıkardı laf etti aramız bozulsun diye 3 aylik gelindim annesi yüzünde şiddet gördüm engel oldu ağladı gidemedim ama annesi devam etti bide köyde kalıyorum etrafım hepsi dayılarım anlayacağınız birbirlerini tutuyorlar oğluma hamile kaldım esim sofur eve gel dediğim icin kufur ve dayak yedim babası beni suçladı izin vermiyorsun çalışsın diye paraları bir maaş yok. kızıma hamile kaldigomda tekrar şiddet gördüm hem evin üstündeydim hemde çocuklarıma bakıyordum kaynanam sürekli iş yapmıyorum diye şikayet ederdi sinirlenir eşimle tartışırdık. kızım oldu daha 20 günlüklü gene tartışma cıktı kucağımda alınmaya çalıştılar 😥😥😥😥 üzüntüden sürüm kesildi kızım sürekli hastalıklı oldu anne sütü içmediği icin tartışmalar devam etti vee her seferinde çocuklarımla tehdit ediyorlar beni şimdi de hamileyim 6 aylik 3 d3fa şiddet gördüm babam yok sadece annem var kizkardeslerim uzaktalar kendi öz güvenim yerle bir sağlıklı düşünemiyorum kaçmak istiyorum çocuklarım var önce kendimi düzeltmem lazım fikirlere ihtiyacim var polisi ara demeyin denesem yardim alamam köy diye bizimkilere destek olurlar kaldım evin icinde
Doğur doğur dogurmaya devam et

Çocuğum kusura bakma da kafan nasıl çalışıyor anlamadım.
Hangi akla hizmetse artık;
Çocuk olunca düzelir diye düşündün ve ilkini doğurdun, tamam.
Eee adam düzelmedi ama hadi bir ümit ikinciyi de doğurdun.
Adamda düzelme emaresi yok üçüncünün günahına niye girdin?
Sana tek tavsiyem spiral artı doğum kontrol hapı kullanman ve artık hamile kalmaman.
Azıcık aklını kullan.
Korunmayı dusunmus ama adam iyi bir babaymıs, yukarı da oyle yazmıs.

Bla bla bla oğluma hamile kaldım. Bla bla bla kızıma hamile kaldım. Bla bla bla yine hamileyim. E arada yazdıklarınız sizin hamile kalmanıza engel olmuyorsa niye kafanıza takıyorsunuz ki? Çocuklar sizin iğrenç evliliklerinizi düzeltecek bir araç değil. Hadi düzelir sandınız bir tane yaptınız düzelmemiş işte neyi zorluyorsunuz? Kaç tane olması gerekiyor tam olarak?

korunmayı akıl ettim ama çocuğumuz olsun iyi oluruz derdi ve ben çocukları cok seviyorum çoklarına cok iyi baan sadece iyi bir es degil
Yazık değil mi peki o çocuklara böyle bir ortamda büyüyecekler?Çocukların anlamayacak mı eşinin sana şiddet uyguladığını. Huzursuz mutsuz bir evlilik, üstüne şiddet, para yok, mutsuz bir anne. Böyle bir durumda çocuklarınız nasıl sağlıklı bir ruh hallerinde büyüyeceklerini sanıyorsunuz ki doğurmaya devam etmişsiniz.
Yazık o çocuklara...
Çocuklarınız için birşey yapmalısınız, kimse için değil. Ayrıca sizin o "köy" ün sesi de polis köye gelinceye kadar çıkar. Sizin köy daha mı güçlü devletten? Şunun arkasına sığınmayın kendiniz ve çocuklarınız için birşey yapın.

Biraz sonra geleceksiniz. Zaten zor durumdayım bir de böyle konuşuyorsunuz, çocuklarımı benden çok düşünemezsiniz. Çok kötüsünüz falan diye yargı dağıtacaksınız.

Hayır efendim, siz gerçekten burda yazılanları içselleştirip alınacak tıynette bir insan olsanız o evliliğe üç çocuk yapmazsınız. Sırf bencillik ve sorumsuzluğunuzdan yapıyorsunuz. Belki evliliğim kurtulur, sonra o çocuklar ne olursa olsun. Psikolojileri mi bozulur, annelerinin haline mi üzülürler asla umrunuzda değil.

Şiddet durumunda bir insanın babalığıyla kocalığını ayıramazsınız. Beni dövüyor ama iyi bir baba. O çocuklar sizi dövdüğünü görmüyorlar mı? Yetiştirdiğiniz erkek çocukları aynı babaları gibi eşlerini dövüyor, kız çocukları kendilerini döven eşlerine seslerini çıkaramıyor normali bu sandıkları için. Ve bu zincir hiç kırılmıyor.

yok valla hatta nasıl becericeklerse erkek tutturma çabasındalar bi de :işsiz: :işsiz:
Alıntıladıgın yorumu okuduktan sonra retinalarım yırtıldı aslı, mutlu musun?

Konu sahıbı, evet o lekelenme erkek olduguna isaret gozun aydın hadi.

Back
X