lutfen yardim edin

Ay ozaman çok özür diliyorum kusura bakmayın dedeleri alıyorsa hiç sorun yok! 50 tane daha doğurun! Çocukların duyguları, psikolojisi diyorum, gelecekleri diyorum ama sizin kafa hala çulda çaputta. Hayatta acımam sizin gibilere. Sabah dayak ye akşama da bol bol seviş Banane ki. Kafam hala çocuklarda yazık onlara.
kavgalarda şiddetlerle dolu bir evlilik ama yatakta barışıyorlar 😂

çocuklarım oğlum 5 oldu kızım 3 buçuk düşündüm aramayı ama bilgim yoktu şimdi karar asamasindalar esim ve babası kararlarını versinler yaa cocuķlarimu verip gidecem yada zorla alacaklar benden şuan icinde olduğum durum zaten eşimde aram kötü şimdi de kaynanam ve kızları bir olmuşlar gıcıklık olsun diye gülüp eğleniyorlar resmen parti yapıyorlar
Neyin kararını verecekler?Çocuklarını bırakma çok küçükler.

çocuklarım oğlum 5 oldu kızım 3 buçuk düşündüm aramayı ama bilgim yoktu şimdi karar asamasindalar esim ve babası kararlarını versinler yaa cocuķlarimu verip gidecem yada zorla alacaklar benden şuan icinde olduğum durum zaten eşimde aram kötü şimdi de kaynanam ve kızları bir olmuşlar gıcıklık olsun diye gülüp eğleniyorlar resmen parti yapıyorlar
Madem çocukları çok seviyordun ve kendi rızanla doğurdun bırakma el kadar çocukları. Böyle saçma şey mi olur? Sizleri kim evlendiriyor ya siz yuva kurmaya ehil değilsiniz vallahi çok sinirlendim. Oyun mu bu? Ne demek çocuklarımı verip gideceğim? Madem doğurdun sahip çıkacaksın, kendini eğitip o çocukları yetiştireceksin. Yazık günah ya hayatı oyun sanıyorsunuz.

yanlış yazmıştım ama cimlerini cok kırıcı ve itici biraz sağlığı yazarsan iyi olur olduğun duruma üzülmüştüm ama sen kendi annenin yaşadığı bile saygın yok bence hangi kadın ister dayak yesin şiddet gördüm kudur işitsin annenin öyle olduğunu söylüyorsun buyudugunda daha duyarlı olabilirsin kadınların yaşadıklarına
Hangi anne mi ister? Kendine saygısı olmayan, koca koca diye ölen,aman ben hayat mücadelesi vermeyeyim, evde oturayım para bana gelsin, çocuklarda büyür bir şekilde diyen, anne olmayı beceremeyen kadın ister. Evet kendi anneme de saygı duymuyorum! Çünkü yaşadığı şiddeti bize yöneltti ve tüm kardeşler olarak çok sorunlu zamanlar geçirdik, peki kocasına ne yaptı? İki güzel sözde hoop yatak! Yeni çocuk. Sende aynı öylesin. Eminim buna, yaşadığın şiddetin acısını çocuklardan çıkarıyorsun. Ben bunca acıdan sonra yıllarca düşünüp öyle çocuk sahibi oldum ve sadece 1 tane olacak diye kendimi kısıtladım. Neden biliyor musun? Çünkü çocukluk travmalarımı yansıtmamayı sadece bir çocuk için başarabilirim. Duyarlılık bir insanın hayatı için yüzbin kere düşünmektir, çatır çatır doğurmak değildir. Saygıyı haketmiyorsun. Şuan kocana küssün de buraya yazıp çiziyorsun, iki gün sonra barış ta öyle göreyim.

kavgalarda şiddetlerle dolu bir evlilik ama yatakta barışıyorlar 😂
Hayır bide dedikleri birbirini tutsa! Çocukları çok sevdiği için doğurmuş, ama onları bırakıp gitmeyi düşünüyor??? Dediğiniz gibi yatakta bir alamet varda ben çözemedim :)

yanlış yazmıştım ama cimlerini cok kırıcı ve itici biraz sağlığı yazarsan iyi olur olduğun duruma üzülmüştüm ama sen kendi annenin yaşadığı bile saygın yok bence hangi kadın ister dayak yesin şiddet gördüm kudur işitsin annenin öyle olduğunu söylüyorsun buyudugunda daha duyarlı olabilirsin kadınların yaşadıklarına
Büyüdüğünde demişsin sinirden göremedim, krize girdim gülmekten, yaşım 30!

Allah yardımcın olsun. Çocuklarını bırakıp gitmek nedir bacım sana şiddet uygulayan cocuklarına da uygular. Sokaklar pislik insanla kaynıyor. Gideceksen devletin ocağına git kadın sığınma evine git. Çocuklarını asla bırakma. Savcılığa sığın devlete sığın lütfen.

dogurup dogurup onlari hic birseyden eksik etmedim babalari cok seviyor onlari dedesi babaann3si herseylerin9 alirlar ben 9 evliyim 3 yil çocuğum olmadı gitmediğim hastane kalmadı belkide onun üzüntüden eşimle böyle olduk oğlum 5 yasinda kızımda da bilmiyordum hamile kaldığımı ama şuan yanimda çocuklarım var her sarıldığında bana dünyanım en mutlu insanı oluyorum evey mutlu değilim evliligimde ama iyiler çocuklarım olmus hic pişman değilim bu arada köyde yaşıyorum ama cahil değilim korunmayı biliyorum şehirde yaşadım çevre gördüm ama bazen insan çaresiz kalıyor ve sürekli neden çocuk doğurdun demeyin
Ilk 3 sene yasiniz küçük diye çocuğunuz olmamistir.

burda bazıları evlilik içi tecavüzle veya kazayla çocuk sahibi olduğunuzu düşünmüş ama siz bile isteye kötü bir evliliğe çocuk doğurup durmuşsunuz üstelik "korunma yollarını biliyorum, cahil değilim,eşime korunma vs dedim " diyosunuz pes.
bakın çocuklar ya sizden ayrı kalcakmiş ya da babalarının annelerine uyguladığı şiddetle büyümek zorundaymiş iyi birşey mi yaptınız yani şimdi?
ayrıca dedeleri veya babaları sizin elinizden çocuk falan alamazlar mahkeme size verir bununla gözünüzü korkutmasınlar

adamın tek çalışan yeri ile sizin çakışan yerinizde olmasa biter bu iş bence.bitmelide.gel beni döv hamile hamile doğurunca ben sana bir daha ver.yim...olduuu.kendine saygısı olmayana kimse saygı falan duymaz🙏

kusura bakmayın sadece duyar kasmışsınız. laubalilik yapmak için söylemiyorum
sizin neden doğuruyosun dediğiniz çocuklara ben hasretim demişsiniz ya,
canı gönülden isterim çocuk sahibi olmanızı bu arada, allah isteyen herkese versin

ama böyle bir aile yapısında, böyle bi zihniyette evliliğim düzelsin diye fabrika gibi çocuk yapanlara ben akıl falan veremem, köy olsun şehir olsun korunmayı herkes biliyor bu devirde
evliliğim düzelir umuduyla seri üretime geçmiş konu sahibi
böyle bir aile ortamına çocuk getirip getirip o çocukların hayatını zehir etmelerine neden laf söylemiyorsunuz?
Korunduğu halde hamile kalan birsürü kadın var duyar kasmaya falan çalışmıyorum sadece vicdanım bu kadının hırpalanmasından yana değil. Sizde kadınsınız birbirimizi biz anlicaz bizzzz. Doğurdu durdu diyosun annem çocuk istemediği halde korunduğu halde ben gelmişim dünyaya anlicağın olucağı varsa olur bunu sorgulamak bize düşmez korunmadı diye kızmak yerine daha hoş daha yakın tavsiyelerde bulunmanızı rica ediyorum Allah yardımcısı olsun ben üzüldüm kadına

Korunduğu halde hamile kalan birsürü kadın var duyar kasmaya falan çalışmıyorum sadece vicdanım bu kadının hırpalanmasından yana değil. Sizde kadınsınız birbirimizi biz anlicaz bizzzz. Doğurdu durdu diyosun annem çocuk istemediği halde korunduğu halde ben gelmişim dünyaya anlicağın olucağı varsa olur bunu sorgulamak bize düşmez korunmadı diye kızmak yerine daha hoş daha yakın tavsiyelerde bulunmanızı rica ediyorum Allah yardımcısı olsun ben üzüldüm kadına
korunduğu halde hamile kalsaydı burada benim gibi düşünenleri görmezdiniz
ama konu sahibi evliliğim düzelir diye çocuk yaptım diye kendi ağzıyla söyledi
konuyu iyi takip ettiğinize emin misiniz? :KK51:

korunduğu halde hamile kalsaydı burada benim gibi düşünenleri görmezdiniz
ama konu sahibi evliliğim düzelir diye çocuk yaptım diye kendi ağzıyla söyledi
konuyu iyi takip ettiğinize emin misiniz? :KK51:
Konuyu takip ediyorum evet benim anlatmak istediğim ve sizin anlamak istemediğiniz kadına doğru yolu güzel bir dille anlatmak daha iyi olur kırarak değil evet hatalı korunmalıydı ama yapacak bir şey yok olmuş napabiliriz el birliğiyle kadın kadına çare aricaz destek olcak yapmamız gereken tek şey bu.

Konuyu takip ediyorum evet benim anlatmak istediğim ve sizin anlamak istemediğiniz kadına doğru yolu güzel bir dille anlatmak daha iyi olur kırarak değil evet hatalı korunmalıydı ama yapacak bir şey yok olmuş napabiliriz el birliğiyle kadın kadına çare aricaz destek olcak yapmamız gereken tek şey bu.
şimdi zeynep hanımcım, ben sizi anladım.
şimdi benim anlatmak isteyip sizin anlamak istemediğiniz şeyi açıklayayım

başından beri fiziksel, psikolojik şiddet gördüğü evlilikte 2 çocuk yapmış, 3.sü yolda
evlilik denemeyecek bir evliliği çocuk yaparak düzeltmeye çalışmış
korunmak nedir bildiği halde korunmamış

ve burada çocuklarını bırakıp gitmeyi düşündüğünü söylüyor <<<<< bakın burası önemli

deneme-yanılma yöntemiyle çocuk doğurup doğurup, 'yanılınca' çocuklarını terk etmek istiyor kısaca
şimdi kendi adıma konuşuyorum, ben bu kadına ne akıl vereyim? neden akıl vereyim?
akıl alıp da uygulayacağını düşünen varsa yardımcı olsun şahsen ben zannetmiyorum
3'ü doğursun 4 de gelir
çok çok sevgiler.

şimdi zeynep hanımcım, ben sizi anladım.
şimdi benim anlatmak isteyip sizin anlamak istemediğiniz şeyi açıklayayım

başından beri fiziksel, psikolojik şiddet gördüğü evlilikte 2 çocuk yapmış, 3.sü yolda
evlilik denemeyecek bir evliliği çocuk yaparak düzeltmeye çalışmış
korunmak nedir bildiği halde korunmamış

ve burada çocuklarını bırakıp gitmeyi düşündüğünü söylüyor <<<<< bakın burası önemli

deneme-yanılma yöntemiyle çocuk doğurup doğurup, 'yanılınca' çocuklarını terk etmek istiyor kısaca
şimdi kendi adıma konuşuyorum, ben bu kadına ne akıl vereyim? neden akıl vereyim?
akıl alıp da uygulayacağını düşünen varsa yardımcı olsun şahsen ben zannetmiyorum
3'ü doğursun 4 de gelir
çok çok sevgiler.

Sağol güzel ve nazik açıklaman için fikir ayrılığı olabilir bence bu gayet normal doğru uslupla birbirimizi anladığımıza sevindim. Konuya gelecek olursam evet düşündüğün doğru ama ben iyi niyetli düşünüp tabi bu kesinlikle doğru olacak diye birşey yok. Ben kadının çaresizlikten çocuklarından bile vazgeçtiğini düşünüyorum kimse evladından öle pat diye vazgeçmez neyse konuyu uzatmıyım allah ona hayırlı kapılar açsın kimseyide çaresiz bırakmasın saygılar 😘

Back
X