lutfen yardim edin

Milletteki ozguvene bak bu dayakla 3 cocuk yapmis ben daha memur olan parayi evine veten bir fiske vurmayan esimden bir cocuk bile yapmadim sirf anlasmaiyoruz sonu yok diye sana helal olsun ne diyim bekle duzelir
Canım herşey parayla bitmiyor evlilik dediğin birbirinin kölesi olmak değil bi fiske vurmadı para verdi şunu yaptı bunu yaptı ama anlaşamadık öle mi demekki daha farklı sorunlarınız vardı dövmesi diye boşamican mı yapma lütfen

Sizi yargılamamaya çalışıyorum ama korunmayı bilmiyor musunuz? Bilmiyorsanız internetten araştırın yada size biz anlatalım. Lütfen daha fazla çocuk yapmayın. Günah o çocuklara. Bakın 1 yaptınız düzelmedi 2 yaptınız düzelmedi 3 yaptınız düzelmedi. Demek ki düzelmiyor. Size boşanın vs demiyorum çünkü o imkan ve ışığı pek göremedim. Şartlarınızı bilemeyiz tabiki ama artık çocuk yapmamalısınız. Eşinizden gizli de korunabilirsiniz.

Aman ciddi olm

Ben çaresiz olduğunu düşünüyorum köyde yaşıyor olabilir ve sizin düşündüğünüz gbi mantıklı düşünemiyor olabilir. Çocuk neden yaptı diyorsunuz verende allah alanda allah tabiki önlemini alabilirdi almalıydıda bu bizi alakadar etmiyor kadın onu sorgulayıp aşağılamanız için değil çaresizliğinden yazmış sizde dalga geçmek alay etmek yerine kadına doğru yolu gösterirseniz daha mantıklı olur. Şiddete ha bire çocuk doğurulmasına karşıyım hoş istediğim halde bir türlü anne olamayan bir kadınım sizin o neden doğuruyosun dediğiniz çocuklara ben hasretim neyse anlamak istediğiniz gbi anlayın ama karşınızdakini kırmaktan korkarak yazın lütfen hayırlı kandiller
kusura bakmayın sadece duyar kasmışsınız. laubalilik yapmak için söylemiyorum
sizin neden doğuruyosun dediğiniz çocuklara ben hasretim demişsiniz ya,
canı gönülden isterim çocuk sahibi olmanızı bu arada, allah isteyen herkese versin

ama böyle bir aile yapısında, böyle bi zihniyette evliliğim düzelsin diye fabrika gibi çocuk yapanlara ben akıl falan veremem, köy olsun şehir olsun korunmayı herkes biliyor bu devirde
evliliğim düzelir umuduyla seri üretime geçmiş konu sahibi
böyle bir aile ortamına çocuk getirip getirip o çocukların hayatını zehir etmelerine neden laf söylemiyorsunuz?

Doğur bacım doğur onlara 3 değil 10 tane doğur olan sana ve o dogurduklarına oluyor. Yazık günah her dayak yemene bir çocuk yaparsan böle olursun ne diyim.

Yaşamadığım şeyler üzerinden sizi yargılayamam bu çok acımasızca olur ama şimdi kendimi sizin yerinize koyuyorum ilk fırsatta yapacağım ilk iş bir psikiyatrist ile görüşmek olur ona anlatırım. Burdan anlaşılıuor psikolojik olarak çökmüş durumdasınız nolur gidin

Sizi yargılamamaya çalışıyorum ama korunmayı bilmiyor musunuz? Bilmiyorsanız internetten araştırın yada size biz anlatalım. Lütfen daha fazla çocuk yapmayın. Günah o çocuklara. Bakın 1 yaptınız düzelmedi 2 yaptınız düzelmedi 3 yaptınız düzelmedi. Demek ki düzelmiyor. Size boşanın vs demiyorum çünkü o imkan ve ışığı pek göremedim. Şartlarınızı bilemeyiz tabiki ama artık çocuk yapmamalısınız. Eşinizden gizli de korunabilirsiniz.
korunmayi biliyorum hatta esim korunuyor tabi ben cocuk istiyorum dediğimde bırakıyor o konuda zorlamıyor beni ben evlenmeden öncede cocuari cok seviyordum kendi çocuklarım olsu istiyorum yanı ama biliyorum 4 tanede olsa 10 tanede olsa benim evliliğinde düzelecek yok

Yaşamadığım şeyler üzerinden sizi yargılayamam bu çok acımasızca olur ama şimdi kendimi sizin yerinize koyuyorum ilk fırsatta yapacağım ilk iş bir psikiyatrist ile görüşmek olur ona anlatırım. Burdan anlaşılıuor psikolojik olarak çökmüş durumdasınız nolur gidin
evet gitmek istiyorum yaşadığım yerde hastanede var oraya gitmek icinde benimle bir gelmeli duyarlarsa öncelikle kaynanam duysa gidiyorum deli diye cocuklari bende alir o kadar visdansin

kusura bakmayın sadece duyar kasmışsınız. laubalilik yapmak için söylemiyorum
sizin neden doğuruyosun dediğiniz çocuklara ben hasretim demişsiniz ya,
canı gönülden isterim çocuk sahibi olmanızı bu arada, allah isteyen herkese versin

ama böyle bir aile yapısında, böyle bi zihniyette evliliğim düzelsin diye fabrika gibi çocuk yapanlara ben akıl falan veremem, köy olsun şehir olsun korunmayı herkes biliyor bu devirde
evliliğim düzelir umuduyla seri üretime geçmiş konu sahibi
böyle bir aile ortamına çocuk getirip getirip o çocukların hayatını zehir etmelerine neden laf söylemiyorsunuz?
dogurup dogurup onlari hic birseyden eksik etmedim babalari cok seviyor onlari dedesi babaann3si herseylerin9 alirlar ben 9 evliyim 3 yil çocuğum olmadı gitmediğim hastane kalmadı belkide onun üzüntüden eşimle böyle olduk oğlum 5 yasinda kızımda da bilmiyordum hamile kaldığımı ama şuan yanimda çocuklarım var her sarıldığında bana dünyanım en mutlu insanı oluyorum evey mutlu değilim evliligimde ama iyiler çocuklarım olmus hic pişman değilim bu arada köyde yaşıyorum ama cahil değilim korunmayı biliyorum şehirde yaşadım çevre gördüm ama bazen insan çaresiz kalıyor ve sürekli neden çocuk doğurdun demeyin

ya korunmayı biliyorum hatta ben korundugumda hasta olduğum icin esim korundu ben cocuk yapalım dediğimde birakti

Allah yardımcın olsun yaşadıkların çok zor fakat sana nasıl yardımcı olabiliriz onu bilmiyorum.Oncelikle ne istiyorsun ayrılmak mı devam etmek mı?

Allah yardımcın olsun yaşadıkların çok zor fakat sana nasıl yardımcı olabiliriz onu bilmiyorum.Oncelikle ne istiyorsun ayrılmak mı devam etmek mı?
ayrılmak istiyorum ama çocuklarımı bende alırlar diye korkuyorum ama kararliyim ayrılmak istediğimi söyledim bana söylenen sen git çocuklar bizde olacak

dogurup dogurup onlari hic birseyden eksik etmedim babalari cok seviyor onlari dedesi babaann3si herseylerin9 alirlar ben 9 evliyim 3 yil çocuğum olmadı gitmediğim hastane kalmadı belkide onun üzüntüden eşimle böyle olduk oğlum 5 yasinda kızımda da bilmiyordum hamile kaldığımı ama şuan yanimda çocuklarım var her sarıldığında bana dünyanım en mutlu insanı oluyorum evey mutlu değilim evliligimde ama iyiler çocuklarım olmus hic pişman değilim bu arada köyde yaşıyorum ama cahil değilim korunmayı biliyorum şehirde yaşadım çevre gördüm ama bazen insan çaresiz kalıyor ve sürekli neden çocuk doğurdun demeyin
Sen çocukların olduğu için mutlusun da, çocukların mutlu mu? Benimde babam biz küçükken en iyisinden elbise ayakkabı alırdı ama annemi döverdi, sonra sıra bize de geldi. Annem bugün olmuş iyiki doğurdum çocuksuz mu kalsaydım der, peki bana bir sor bakayım? Eğer bana sorulsa kesinlikle bu dünyaya gelmeyi istemezdim. Birde sizin için duyar kasalar olmuş, 3 sene çocuk olsun diye uğraşmışsın. Yazık günah o çocuklara. Eminim
Onlarda hiç doğmamış olmayı isteyecekler ama önemli mi? Hayır. Psikolojik olarak ne hissettiği hiç önemli değil, karın tokluğuna çalışan kocanız hiçbirşeyini eksik etmiyormuş çocukların.

ayrılmak istiyorum ama çocuklarımı bende alırlar diye korkuyorum ama kararliyim ayrılmak istediğimi söyledim bana söylenen sen git çocuklar bizde olacak
183 ü aradınız mı dün haberler de görmüştüm tanıtım videosunu belki size yardım ederler.Cocuklariniz kaç yaşında?

Sen çocukların olduğu için mutlusun da, çocukların mutlu mu? Benimde babam biz küçükken en iyisinden elbise ayakkabı alırdı ama annemi döverdi, sonra sıra bize de geldi. Annem bugün olmuş iyiki doğurdum çocuksuz mu kalsaydım der, peki bana bir sor bakayım? Eğer bana sorulsa kesinlikle bu dünyaya gelmeyi istemezdim. Birde sizin için duyar kasalar olmuş, 3 sene çocuk olsun diye uğraşmışsın. Yazık günah o çocuklara. Eminim
Onlarda hiç doğmamış olmayı isteyecekler ama önemli mi? Hayır. Psikolojik olarak ne hissettiği hiç önemli değil, karın tokluğuna çalışan kocanız hiçbirşeyini eksik etmiyormuş çocukların.
dedeleri alır b

dedeleri alır b
Ay ozaman çok özür diliyorum kusura bakmayın dedeleri alıyorsa hiç sorun yok! 50 tane daha doğurun! Çocukların duyguları, psikolojisi diyorum, gelecekleri diyorum ama sizin kafa hala çulda çaputta. Hayatta acımam sizin gibilere. Sabah dayak ye akşama da bol bol seviş Banane ki. Kafam hala çocuklarda yazık onlara.

183 ü aradınız mı dün haberler de görmüştüm tanıtım videosunu belki size yardım ederler.Cocuklariniz kaç yaşında?
çocuklarım oğlum 5 oldu kızım 3 buçuk düşündüm aramayı ama bilgim yoktu şimdi karar asamasindalar esim ve babası kararlarını versinler yaa cocuķlarimu verip gidecem yada zorla alacaklar benden şuan icinde olduğum durum zaten eşimde aram kötü şimdi de kaynanam ve kızları bir olmuşlar gıcıklık olsun diye gülüp eğleniyorlar resmen parti yapıyorlar

Ay ozaman çok özür diliyorum kusura bakmayın dedeleri alıyorsa hiç sorun yok! 50 tane daha doğurun! Çocukların duyguları, psikolojisi diyorum, gelecekleri diyorum ama sizin kafa hala çulda çaputta. Hayatta acımam sizin gibilere. Sabah dayak ye akşama da bol bol seviş Banane ki. Kafam hala çocuklarda yazık onlara.
yanlış yazmıştım ama cimlerini cok kırıcı ve itici biraz sağlığı yazarsan iyi olur olduğun duruma üzülmüştüm ama sen kendi annenin yaşadığı bile saygın yok bence hangi kadın ister dayak yesin şiddet gördüm kudur işitsin annenin öyle olduğunu söylüyorsun buyudugunda daha duyarlı olabilirsin kadınların yaşadıklarına

Back
X