lutfen yardim edin

Daha önceki konusunda da eşinin çok iyi biri olduğunu hatta hediyeler aldığını kaynanasının bunu kıskandığını söylemiş bütçe bir diye kaynanası cimriymiş erzak saklıyormuş diye ama sadece o kadar yani ne kaynanasının burda yazdığı gibi yaptıklarını ne eşinin dövdüğünü yazmamıi hangisi doğru ?
esim bana hediye almak istiyor para vermek istiyor ama evlendiğinde beri kaynanam hep der yanında alma ayıptır verme baban kızar o da babasında cok korkar herkes dövüyor herkes kızıyor esim susar bende tepki verdiğimde tartışma çıkıyor

Kusura bakmayın ben biraz acı konuşurum. Siz de öyle olun bence. Madem çekiyorsunuz lafınızı da esirgemeyin. Nelere alışıyorlar sizin deliliğinize de alışıversinler.
hep açık konuşurdum ama karşımda öyle biri vardı yalanda yemin eden kurana el basan namaz kılıp iftira atan artik ona karşı beynim gerçekten çalışmıyor 4 kızı var onun yanında dayim karısından izinsiz tuvalete gitmez yani artik çıkmazdayım iftiradan yalandan

Milletteki ozguvene bak bu dayakla 3 cocuk yapmis ben daha memur olan parayi evine veten bir fiske vurmayan esimden bir cocuk bile yapmadim sirf anlasmaiyoruz sonu yok diye sana helal olsun ne diyim bekle duzelir

1. Çocuğunuzda şiddet gördünüz anladık
2. Çocuğunuzda da şiddet gördünüz oda tam diyelim
3. Çocuğu ne diye yapar insan. Şiddet gördükçe şehvete mi geldiniz.

Yapacak bir şeyiniz yok 3 çocukla sabredeceksiniz. Doğmaya devam edeceksiniz.

1. Çocuğunuzda şiddet gördünüz anladık
2. Çocuğunuzda da şiddet gördünüz oda tam diyelim
3. Çocuğu ne diye yapar insan. Şiddet gördükçe şehvete mi geldiniz.

Yapacak bir şeyiniz yok 3 çocukla sabredeceksiniz. Doğmaya devam edeceksiniz.
aramız kotuyten yapmadin heralde çocuğu düzeldi 1 2 sene öyle çocuk yaptık her cocuk olduğun da zo4unlar başlıyordu

aramız kotuyten yapmadin heralde çocuğu düzeldi 1 2 sene öyle çocuk yaptık her cocuk olduğun da zo4unlar başlıyordu
Tamam da sen eşinin huyunu bilmiyormusun? Baktın dayak yiyorsun niye doğmaya devam ediyorsun? Kendinizi de düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün.

Dördüncü beşinciyi de doğurun, sonra ayrılırsınız
Yahu ilk evlendiğinizden beri dayak yiyorsunuz, neden korunmayı akıl edemiyorsunuz?
Belki de bayan hamile kalmayı düşünmüyordur, eşi ona da şiddet gösterip korunmak istemiyordur 🙄🙄

Belki de bayan hamile kalmayı düşünmüyordur, eşi ona da şiddet gösterip korunmak istemiyordur 🙄🙄
Ben de basta oyle sandim. Aramiz belki duzelur diye hamile kalmis. 3. Çocukta su anda. Gecen sene 2 düşük 1 dış gebelik olusmus. Sol tüpünü de almislar. Butun bunlara ragmen hâlâ daha doğuyor. Hayretler icindeyim.

Ben de basta oyle sandim. Aramiz belki duzelur diye hamile kalmis. 3. Çocukta su anda. Gecen sene 2 düşük 1 dış gebelik olusmus. Sol tüpünü de almislar. Butun bunlara ragmen hâlâ daha doğuyor. Hayretler icindeyim.
evet bunlari yaşadım gidemedim ilk başlarda esimi seviyordum sonra çocuk oldu düzelir diye ama olmadı evet biliyorum hatamı ama oldu iste kızımda bilmiyordum hamile oldugumu 3 aylik olana kadar gerçekten haklısnız da evlenmesinde önce cok sorunlar yaşadım babamı kaybettim babam gibi davranan abimi kaybettim 3 abim öldü bi abim aklini yitirki annem kalp hastası hors ona bisey olmasın diye 2 3 sene dayandım ama olmadı ne kadar sustuysam esin kötü oldu

Tamam da sen eşinin huyunu bilmiyormusun? Baktın dayak yiyorsun niye doğmaya devam ediyorsun? Kendinizi de düşünmüyorsanız çocuklarınızı düşünün.
esimin huyunu biliyorum annesi yanında ne konuşursa onu yapar bende kabul edemiyorum diye zorun çıkar düşmanı bekler bende susmam

Şuan bende çok şaşkınım. 1. çocukta kötü davranan adam 2 . çocukta iyi mi davranacakmış yani 🙄🙄 ilk çocuğu beğenmemiş belki ikincisini sever diye düşünmüş o zaman konu sahibi. Yazık ben o çocuklara acıyorım şuan. Böyle bir ailede psikolojileri yerle bir olacak. Günümüzde karşılaştığımız zorba kötü insanların bir çoğu da aslında böyle ailesi tarafından psikolojisi bozulan şiddet gören ve ne gördüyse onu uygulan insanlar

Back
X