sevgilim sınava hazırlanıyor. Bundan sonra daha az görüşelim dedi.. öyle mi dedim pekkiii.. nasıl istersen.. yanlış anladın Beni az derken hafta sonları görüşelim sadece dedi.. tamam dedim. ne zaman istersen, sen nasıl istersen, sen nasıl arzu edersen, sen ne zaman özlersen dedim.. Ben sınava hazırlanmıyorum sanki Benim çalışmam lazım değil sanki, Ben seni böyle olduğum yerde Beklerim dedim.kapattık telefonu.. nasıl sinirlendım ama.. taBi ki derslerini ihmal etmıceksın ama 24 saat de ders çalışmıcaksın.. evlerimiz yürüyerek 10 dakka mesafede.. Ben sana 24 saat yapışık ikiz gibi gezelim demiyorum ki.. velhasıl Ben ne aradım ne sordum.. msj attı cevap vermedim.. nete girmedım.. en sonunda nette yakaladı beni.. napiyosun dedi.. dişari çıkacam arkadaslarımla Buluşacam dedim.. neden haBer vermiyosun dedi.. ya şimdi ders çalişiyosun ya msj atıp Bölmek istemedim dedim.. hiç bi yere gidemezsin akşam akşam dedi.. Ben geliyorum Buluşuyoruz dedi. söz verdim dedim. Başlatma sözüne inat etme yarım saate hazır ol dedi.. neyse Buluştuk.. tamam anladım hatamı Bundan sonra seni asla ihmal etmicem, haklısın, Bencillik ettim dedi.. Tamam sınavları olaBilir ama daha az görüşelim diye Bi cümle kurması çooook kırıcıydı.. Valla herkesin keyfi Bilir.. Bu olaydan sonra Ben artık görüşmemek için bahane uydurur oldum.. her gün görüşmek istiyor, Ben ne zaman istersem o zaman görüşüyoruz.. Bu erkekleri eğitmezsen olduğu giBi kaBul edersen anca kırarlar