:lepi: katılıyorum..Bu erkekler saçmalama konusunda inanılmaz Başarılı ! ne demek sevgililer her gün konuşmaz. nerde yazıyomuş Bu.. eskiden telefon yoktu ama şimdi teknoloji varsa neden yararlanmayalım ki.. ilerde eskiden çamasır makınası mı varmıs diye eve Bişe de almazsa şaşırma..
pesss alsanaalsanasmile2 ay oldu özledim dedim askere gidenler nasıl dayanıyor diyo benim sevgilim bahanede bir numara
haabu arada günahını almak istemem ama Benım de burnuma kötü kokular geldi.. yavaş yavaş msjlaşmaları konuşmaları azaltmaya çalışıyo neden acaBa ? Ne oldu birden Bire.. ne değişti... yoksa orda Başkası var da o öğrenmesin diye senle olan iletişimini kısıtladı.. takip et üstünde dur Bu ihtimalin..
aldatmaya ortam arayan erkek bahanesii
kızmayın bana dost acı söylerr
söylediğin tüm sözlere katılıyorum :lepi:çok haklısın gerçekten..illa onların keyfiin yerine gelmesi lazım..sürt kız Burnunu şunun... hiç arama sorma.. kendi düşsün peşine... Bütün erkeklere uyuz oluyorum uyuuz.. neden çıkıyoruz ki sanki.. dertsiz Başımıza dert alıyoruz kızlar yaa.. walla bunlar Bizi Bi gün güldürüyorsa Bin gün ağlatıyorrr..
öyle deme burcu ya mutlu edenlerde var :)sempatiksalakcinni
hehehhe Bunu yazarken sevgilimle msn de kavga ediyordum canım ondan yazdım sempatiksalakcinni
6 gün oldu ve hala aramadı kızlar
ne yazikki sogumus senden.. yakinda ayrilmak ister gör bak..
artik erkeklerin dilinden az cok anliyormuyum ne..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?