lütfen yardım kandırılıyor muyum

aklımda kalan gönderdiğim resimler olur olmaz yerlerde görürsem elbette normal resimler ama korkuyorum

Konu başlığı ne alaka, kandırılmak için ortada yalan olması lazım.

Adamın medeni durumu ortada, herkesin kartları açık kim kimi kandırıyor yahu, siz kendinizi masum addediyor, buna inandırıyorsunuzdur, sevildiğinizi filan sanıyorsunuzdur, o ayrı.

Ama her şey bu kadar netken kandırıldığınıza ne bu ne de öteki dünyada kimseyi inandıramazsınız.

zaten bitirme kararı aldım amacım burada kendimi aklamak değil asla ..bi şekilde üzüldüğümü anlatıyorum ..aslında en başından onun söylemesi gerekirdi

Acsin normal uc dort fotoyla ne yapabilir?

Pekala normal fotolarini herkes ele gecirip bunu yapabilir...

Sen bu kadar guvenmedigin adamla nasil birliktesin peki?
Acsin normal uc dort fotoyla ne yapabilir?

Pekala normal fotolarini herkes ele gecirip bunu yapabilir...

Sen bu kadar guvenmedigin adamla nasil birliktesin peki?

elbette bu da var zaten birliktelik denemez uzaktayız...ben ona da dedim birlikte gelecek hayal edemiyoruz şeklinde konuştum ...sadece üzmeden bitirmekti amacım ama sanki güvenmiyorum da karışık bir olay

elbette bu da var zaten birliktelik denemez uzaktayız...ben ona da dedim birlikte gelecek hayal edemiyoruz şeklinde konuştum ...sadece üzmeden bitirmekti amacım ama sanki güvenmiyorum da karışık bir olay
Ya sen bi sevgilim diyorsun bi birliktelik denemez diyorsun ben anlamadım seni

sevgili gibi konuşuyoruz ama uzağız..acaba resimlerimi sil desem inadına dağıtır mı

evli oldugunu esinin bosanmak istemedigini saklamamis.kandirilmiyorsun.mağdur değilsin bizzat sanıksın.

Nasıl resim bunlar? Şimdi normal resim deme normal olsa bu kadar takmazsın. Faceden almış Twitter'dan almış tanımıyorum der geçersin.

sevgili gibi konuşuyoruz ama uzağız..acaba resimlerimi sil desem inadına dağıtır mı
Hayatta her seyin bir bedeli vardir.
Madem boyle bir yola girdin, bedellerini odersin.

Hic sil falan deme, hatirlatip foto konusundaki hassasiyetini belli etme. Yapamiyorum, hata bu bitsin de bitir...

gereksiz yere bunu devam ettirmek istemiyorum elbette..ayrıca ne metresi oyle bişey yok yani

Ay canım sen bu kandırılma olayını yanlış anlamışsın kandırılan sen degilsin .O adamla beraber siz ,nikahlı olan eşi kandırıyosunuz .Yani suçlu sensin

Hayatta her seyin bir bedeli vardir.
Madem boyle bir yola girdin, bedellerini odersin.

Hic sil falan deme, hatirlatip foto konusundaki hassasiyetini belli etme. Yapamiyorum, hata bu bitsin de bitir...
evet belirtmeyım değil mi en iyisi bu ama içimde kalacak.normal foto ama benm hiç öyle hesabımda fotom yok hani herkes anlar bu zamana kadar sosyal medyaya foto koymadım

ramazandan dolayı çeşitli hayalleri var. birde kesinlikle şaşaırıyr bn 30 yaşımdaym ben den 9 yaş buyuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…