- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
anlamada sıkıntı mı var acaba? bahsini bile etme diyorum yalvarsam mı diyosun.cidden bunu yapar mı yalvarsam kesin aklına mı getirir m yoksa beni anlar mı
tamam da ileride bişey olursa onun yaptığını anlarım ilk ona foto atmştm nette biri olarakanlamada sıkıntı mı var acaba? bahsini bile etme diyorum yalvarsam mı diyosun.yalvar yalvar yalvar da gör
s.çtm sıvıcam diyosun resmen
aman böylesi için yakma kendini sakınBunu izah edemeyeceğim banim yeni kalktı.
çok sevdiğim biri var önce söylemedi evli olduğunu arkadaşça konuşuyorduk nedense içim ısındı ama evliymiş ve çok uzuldum ona rağmen konuşmaya devam ettik.tabi bana söz vermiyor eşi istemiyormuş boşanmayı. o da tabi çocuğun olmamasını bahane edecek. aklımda o var biliyorum yanlış ama nafile
arkadaşlar zaten devam ettirme niyetim de yok asla ..ben çoktan bitirdim ancak ne yapsam da garantiye alsam diyoeum foto olayını :/
Fotograflr icin bu kadar pacalrn tutustuguna gore normal fotograflar degil. Son kez bulusup caktrmadan sil fotograflarini adamn telefonundan, basina is acacak fotolarsa tabi. Ya da ne bileyim evli adamla beraber olmuşsun bul belanı bu da sana ders olsun.ben saf gibi değil de eğer fark ettrsem bu fotolarımın onda olduğunu hani bişey yaparsa ensesinde biterim anlamında mı desem demiştim ..desem mi diye sil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?