lütfen yardım kandırılıyor muyum

cidden bunu yapar mı yalvarsam kesin aklına mı getirir m yoksa beni anlar mı
anlamada sıkıntı mı var acaba? bahsini bile etme diyorum yalvarsam mı diyosun. yalvar yalvar yalvar da gör
s.çtm sıvıcam diyosun resmen

anlamada sıkıntı mı var acaba? bahsini bile etme diyorum yalvarsam mı diyosun. yalvar yalvar yalvar da gör
s.çtm sıvıcam diyosun resmen
tamam da ileride bişey olursa onun yaptığını anlarım ilk ona foto atmştm nette biri olarak

2. Kadin olmakta ne buluyorsunuz anlamis degilim. Hic mi gururunuz yok. Kendinize zerre kadar deger de mi vermiyorsunuz. Evli barkli karaktersiz bir adamin hayatinda 2. Kadin olmayi tercih ediyorsunuz.

Karisi duysa belkide midesi kaldirmaz bosanir ama siz bile bile devam ediyorsunuz.

Ne diyeyim ruzgar eken firtina bicer. Mutlu olacaginizi zannetmiyorum.

Kendinize bir iyilik yapin ve kesin irtibati.

aynen arkadaşım ama işte şu an tek mevzu benim resim olayı .kadrolu öğretmnm bi de

arkadaşlar zaten devam ettirme niyetim de yok asla ..ben çoktan bitirdim ancak ne yapsam da garantiye alsam diyoeum foto olayını :/

Şuracıkta henüz 6 sayfa oldu, güzel çark ettiniz.
Fotoğraflar normal fotoğraflarsa dert edilecek bir şey yok, ki normal fotoğraflar diyorsun. Ee?
Sana ne yapman gerektiğini de söylüyorlar, hala daha tersini yapmayı konuşuyorsun.

İlginç ya, ibretle izliyorum şu an.

doğru aslında kendmi çok galeyana getrdim normal foto o halde yok farz etmek o kişiyi

ben saf gibi değil de eğer fark ettrsem bu fotolarımın onda olduğunu hani bişey yaparsa ensesinde biterim anlamında mı desem demiştim ..desem mi diye sil diye

Kendinizi o bayanin yerine koyun ve kimin kimi kandirdigini iyice bir düsünün. Yuva bozmayi göze almak da neyin nesidir?

Evli adamla iliskinin etikligini falan anlatmıycam burda, zaten baya bir kişi söylemis.

Farzet ki bu adam bosandı ve seninle evlendi. E seninle evliyken de gidip bir baskasıyla internetten ya da reelden sevgili olacak. Demekki bu adam böyle karaktersiz biriymis. Neresinden tutarsan tut elinde kalıyor.

Resimden de bisey olmaz. Bitti de sil engelle olsun bitsin.

Kendine deger ver ve bekar biriyle bir iliski yürüt.

ben saf gibi değil de eğer fark ettrsem bu fotolarımın onda olduğunu hani bişey yaparsa ensesinde biterim anlamında mı desem demiştim ..desem mi diye sil diye
Fotograflr icin bu kadar pacalrn tutustuguna gore normal fotograflar degil. Son kez bulusup caktrmadan sil fotograflarini adamn telefonundan, basina is acacak fotolarsa tabi. Ya da ne bileyim evli adamla beraber olmuşsun bul belanı bu da sana ders olsun.

bu tarz şeyler hoş karşılanmaz küçük bir yerde yaşıyorum o anlamda yazdım öğrtmn olduğumu

henuz görüşmedik uzaktan uzağa sevgili gibiyiz hala anlaşılmadı sanırım

bunun için hoca ile konuştum adamın çocukları bile var dedi aslında...ne kadar doğru gördü bilmiyrum

Aslında şuraya neler yazmak istiyorum da. Neyse. Adalet var bu dünyada yaptıklarının bedelini muhakkak ödeyeceksin hemde en ağır şekilde

bilmeden sevmene lafım yok ama bildikten sonra vazgeçebilirsin kimsenin yokluğunda ölmezsin korkma şu erkeklerin de boşanacağım yalanına hala inanan var mı ya adamın kafasına kimse silah dayanmıyor ya istese boşanır, kimseye böyle ağır yorum yapmadım kusura bakma ama yediğin halta kılıf arama kendini masum göstermeye çalışma, ne yaptığın ortada işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…