Lütfen yardım kızlar

23 yaş ne guzel bır yaş hele de ılk aşk
bıze sen lazımsın konu sahıbı erkekler ıcın cok bırsey degısmıyor o olmasa baskası olur
benım ıcın kadınların mutlulugu onemlı kadınlar mutluysa dünya guzel

sıze tavsıyem barı uzun sure nişanlı kalın içiğini ciciğini arastırın aılenız ayrıldıgı kadına ulassın sorsun geregırse

hayallerınız var sevıyorsunuz bellı hepımız sızın mutlulugunuz ıyılıgınız ıcın irdeledık konuyu kırılma yanlıs anlama sakın

Canım boşanmış biriyle evlenilebilir o sorun değil sorun bu adamın hikayesi çok tutarsız
Daha 23 yaşındasın neler neler göreceksin deli gibi sevip onsuz yaşayamam dediğimiz adamlardan boşanıyoruz o yüzden kendini çok kaptırma her dediğine koşulsuz inanma

Çok teşekkür ederim hepinize eksik anlattığım için de sorular fazla oldu benim hatam, yoksa ters cevap vermek değil doğrusunu anlatmaktı çabam.Sevgiliyiz henüz birbirimizi tanıdığımıza emim olduğumuzda evlilik yolunda bi adım atacağız ama hakkımda hayırlısı olur inşallah

20 yıl mi nasıl saklamış ya çok üzücü bir durum

Sanırım ben düzgün anlatamadım ama şöyle ifade ediyim bu konuyu bana anlattığında herşeyi sordum burdaki sorulardan daha fazlasını sordum yadırgamıyorum o yüzden ama bi tutarsızlık Yoktu hiç

İyi bir eş olsun da ruh eşi olmasa da olur
Bebeğinizle birlikte bir ömür boyu mutluluklar ❤

20 yıl mi nasıl saklamış ya çok üzücü bir durum
Ben bir yerden sonra farketmiştim aslında ama annemi inandıramadım yıllarca. "Baban asla yapmaz, dünyada en son aldatacak adam o, o yolda bile kimseye bakmaz, sus adamcağızı suçlama" dedi durdu. Sonunda babam anneme telefonda yanlışlıkla o kadının adıyla seslenince uyandı annem.

Sanırım ben düzgün anlatamadım ama şöyle ifade ediyim bu konuyu bana anlattığında herşeyi sordum burdaki sorulardan daha fazlasını sordum yadırgamıyorum o yüzden ama bi tutarsızlık Yoktu hiç
Ah canim ya 32 yaşındayım 2.evliliğim ve ikisiyle de aramda 9 yaş vardı seni nasıl ikna ettiğini tahmin edebiliyorum

Zaten ne oluyorsa "Kemal'im yapmaz" modunda olanlara oluyor.. acı ama gerçek. Ayrıldılar mi annenize babanız?

Hayır o zamanlar sosyal medya telefon filan da bu kadar yaygin değil keşke annenizden boşanıp ne yapıyorsa yapsaymis kadıncağız yıkılmıştır

20 senelik bosluguna mi? Annenize de üzüldüm. Yani gözleri bu kadar kapatmak ta varmis
Aman işte boşanmamak için bahane. Kardeşlerim ve benim psikolojimi altüst ettiler şimdi de mutlu aile tablosu çiziyorlar. Bugün olmuş eşimin yanlışını görmediğim halde ödüm kopar aldatır mı diye.

Yok yani karşındaki 32 yaşında sen 23 dimi o durumu yasadigim için anlıyorum demek istedim, ikna kabiliyetleri ağızlarının iyi laf yapması filan daha bir sürü şey var sende o yaşlara gelince anlıyorsun bazı şeyleri hayat tecrübesi diyelim
Hakkinizda hayırlısı olsun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…