Lütfen yardım ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

busee7099

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2021
20
-24
1
28
Ya ben bir anlık gaflette dua ettim oğlum olursa Muhammet koyacagım dedim eşim koymam agır bir isim diyor sadece kulagına okutalım neden böyle bişey yaptın diyor cok pişmanım koymazsam neyle karşılasırım bilmiyorum sadece kulagına okutmak yeterli olurmu

Dini konular yasak

Kullanmasan dahi kulagına okuman yeterli canım yani kimliğe koyma gıbı bır zorunluluk yok adağında olmus olur

sen şey değil miydin hani kaynanan şehit olan kardeşiyle bilmem neyin ismini takıcaktı 2 isim oluyordu. Ondan muhammet koyamıyordun.

böyle de canımızı ye

cinsiyet belli oldu mu senin?

Muhammed ismi neden agir olsun..cok guzeldir..Hic dinlemeyin koyun..hatta iki ismi olsun..2.ismiyle seslenirsiniz..

Geçen sefer de kaynananız iki isim belirlemişti zaten onlardan başkasını asla koyma lüksünüz yoktu, kızınızın adını çocuğu kocanız ve siz yaptığınız halde kaynana ve görümce koymuştu falan filan . Bir de böyle mi denemek istediniz şansınızı. En fazla ağzınız yamulur, olur olmadık yemin/söz verme içeren dua etmezsiniz bir daha . Hayır bari bir de yalan karıştırmayın her konu açışta koymamak için ayrı bahane ( ki bahanelerden biri %100 yalan bu durumda )

Çok sevinçliyken çok acılıyken yani duyguları uç noktalarda yasarken soylenen sözler cok rasyonel olmuyor. Oyle dusun.

Vallahi agir falan ama icinize dogani koyun derim birdahada boyle adaklar koymayin yani. Atiyorum muhammet efe muhammet ege muhammed ali muhammed sinasi muhammet abdullah koy gitsin ne bilim yani ben olsam koyarim peygamber efendimizin adi ama yaninada bir isim ekle gitsin.

Siz bu isimde vazgeçtiginiz için koymayacak degildiniz ki kvniz baska isimler koymak istiyordu, ilk çocuğunuza yaptığı gibi ondan napicam diyordunuz. Şimdi konuyu farklı sekilde açmışsınız. Burda dini konular yasak buraya konu açacağınıza camiye gidip hocaya sorsanız daha mantıklı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…