Zaten hep bekledim onları dinledim ama her şeyimi kaybettimAileni dinle.
Okulumu ben kendim bırakmadım. Bu konu açıldığı gibi ilk iş okul yok dediler.Salak saçma sebeplerle okulunu bıraktığın için kafanı taşlara vuracaksın ilerde. Mok var evlilikte koşa koşa evlenin.
Ne yaparsın bilmem, o konuda yorumum yok.
Okulumu ben kendim bırakmadım. Bu konu açıldığı gibi ilk iş okul yok dediler.
Bakın bilmeden konuşuyorsunuz. Benim ailem beni okunmadı zaten. Ben ortaokulu bitirdiğim gibi okuldan alındım. Okuyup ne yapacaksın denildi ama ben inat ettim açıktan yazıldım 3 buçuk yılda liseyi bitirip üniversiteyi kazandım. Ve benim bitirmeme 1 yılım kalmıştı sadece niyetimizi belirtelim dedik.Ailenin yapısını biliyorsun, okulun bitmeden böyle bir şeyle karşılarına çıktığında verecekleri tepkiyi de biliyorsun. Derdin okul olsa bitirir öyle evlilik düşünürdün. Derdin evlilik, koca, pembiş evler eşyalar.
ailenin lafını dinle.önce okulunu bitir eline mesleğini al.daha üni. bitirmediğine göre yaşında küçük, karşındaki de ergenlik çağı sevgilin.aşk gelir geçer, ilerde kendi ayakların üstünde duramadığından boşanamazsın da kalırsın öyle.zaten aileler bu haldeyken o evlilikten hayır gelmez.önce oku mezun ol işe başla , ayakların üstünde dur, sonra naparsan yap.Arkadaşlar merhaba. Benim 7 yıldır sevdiğim biri var. Fakat onun abileri ve benim abim amcalarım bundan 6 yıl önce kavga etmişler bir düğünde. Yaklaşık 1 ay oldu 4 defadır istemeye geliyorlar. Babam başta beni ilgilendirmez dedi. Abin ve amcaların önemli dedi abim ve amcalarım da ben seviyorum dedim diye kızdılar ve aile bir daha gelirse vermeye karar verdiler. Tabi bu arada beni de okuldan aldılar. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Yine istemeye geldiler fakat bu sefer eniştem engel oldu. Sürekli bir şey çıkıyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Takıldıkları konu 7 yıldır seviyor olmam. Ayrıca dengimiz değilmiş onlar. Herkes bizi konuşurmuş falan. Sevgilimin evi de işi de var ama beğenmiyorlar. Ne yapmalıyım sizce
tamam ama bu hala ailenin yapısını bildiğin gerçeğini değiştirmiyo.inat etmişsin , kazanmışsın ve okutuyorlar işte.eve kapatmamışlar ki bu okulları sıralayabiliyorsun.Bakın bilmeden konuşuyorsunuz. Benim ailem beni okunmadı zaten. Ben ortaokulu bitirdiğim gibi okuldan alındım. Okuyup ne yapacaksın denildi ama ben inat ettim açıktan yazıldım 3 buçuk yılda liseyi bitirip üniversiteyi kazandım. Ve benim bitirmeme 1 yılım kalmıştı sadece niyetimizi belirtelim dedik.
Ben okulumu her türlü bitiririm. Çünkü onu da kolay elde etmedimDenklik önemli. Öncelikle vicdani denklik; sonra kültür, eğitim, zihniyet, görgü, maddi denklik vs.
Okula da geri dönün, meslek altın bileziktir. Hele de bu çağda. Erkekler, eşlerinin maddi manevi geçiminden sorumlu olduklarını unutuyor çünkü
Bakın bilmeden konuşuyorsunuz. Benim ailem beni okunmadı zaten. Ben ortaokulu bitirdiğim gibi okuldan alındım. Okuyup ne yapacaksın denildi ama ben inat ettim açıktan yazıldım 3 buçuk yılda liseyi bitirip üniversiteyi kazandım. Ve benim bitirmeme 1 yılım kalmıştı sadece niyetimizi belirtelim dedik.
O 25 ben 23Yaşlarınız kaç sevgilinle? Evi işi var demişsin metal ettim
Bence evlilik konusunu tamamen kapat, biraz unutur. Sonra ne yap ne et en azından bahar dönemi okula dönmeye çalış, 1 dönem kaybetmiş olursun. Sonra onu da bitir, işini eline al, öyle çık ailenin karşısına. Denedim olmadı, ben hala onu seviyorum diye...O 25 ben 23
Okuldan neden aldılar? Önce okuluna yoğunlaş kendini kurtar sonrasında zaten ayaklarının üzerinde durduğunda kimseyi konuşturmazsın.Arkadaşlar merhaba. Benim 7 yıldır sevdiğim biri var. Fakat onun abileri ve benim abim amcalarım bundan 6 yıl önce kavga etmişler bir düğünde. Yaklaşık 1 ay oldu 4 defadır istemeye geliyorlar. Babam başta beni ilgilendirmez dedi. Abin ve amcaların önemli dedi abim ve amcalarım da ben seviyorum dedim diye kızdılar ve aile bir daha gelirse vermeye karar verdiler. Tabi bu arada beni de okuldan aldılar. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Yine istemeye geldiler fakat bu sefer eniştem engel oldu. Sürekli bir şey çıkıyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Takıldıkları konu 7 yıldır seviyor olmam. Ayrıca dengimiz değilmiş onlar. Herkes bizi konuşurmuş falan. Sevgilimin evi de işi de var ama beğenmiyorlar. Ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?