Lütfen yardımcı olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ah güzelim ya kendi çıranı kendin yakmışsın resmen. Okulu bırakmak nedir kafanı duvarlara vuracaksın ilerde. Ailen zaten katı görüşlüymüş hemen okul iş yok demişler. Evlendin hadi istediğin gibi gitmedi işler bu aile almaz seni geri söyleyeyim. Hem ortalığı karıştırırlar hem kendin ettin kendin buldun derler. Zaten mantık olsa yıllar önceki tartışmayı yıllar sonraya taşımazlar. Arada seven olunca adını koyalım ilerde evlenirsiniz derler ılımlı yaklaşırlardı. Okulu ne zaman bıraktın bilmiyorum ama dönebilirsen ailene yalvar yakar hata ettim erken karar verdim de bir şekilde bitir okulunu öyle evlen. Sonra burda ablalarım demişti dersin

Bakın bilmeden konuşuyorsunuz. Benim ailem beni okunmadı zaten. Ben ortaokulu bitirdiğim gibi okuldan alındım. Okuyup ne yapacaksın denildi ama ben inat ettim açıktan yazıldım 3 buçuk yılda liseyi bitirip üniversiteyi kazandım. Ve benim bitirmeme 1 yılım kalmıştı sadece niyetimizi belirtelim dedik.
Birde o kadar kendin çabalamana rağmen o güzelim üniversiteyi bıraktın.. Adini falan koyma sen bir ad koyacaksan mesleğinin adını koy. Boşver evliliği bu durumda evlenince noluyor sabah akşam makineye don atıyon :kızgın:

Bu konuyla ilgili sunduğun bahanelerini de okuyarak yorumumu yapıyorum; tamamen bile isteye okulunu koca uğruna bıraktığın için tebrik ederim. Kusura bakma ama ileride kafanı çok vurursun taşlara.

Arkadaşlar merhaba. Benim 7 yıldır sevdiğim biri var. Fakat onun abileri ve benim abim amcalarım bundan 6 yıl önce kavga etmişler bir düğünde. Yaklaşık 1 ay oldu 4 defadır istemeye geliyorlar. Babam başta beni ilgilendirmez dedi. Abin ve amcaların önemli dedi abim ve amcalarım da ben seviyorum dedim diye kızdılar ve aile bir daha gelirse vermeye karar verdiler. Tabi bu arada beni de okuldan aldılar. Üniversite 3.sınıf öğrencisiyim. Yine istemeye geldiler fakat bu sefer eniştem engel oldu. Sürekli bir şey çıkıyor ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Takıldıkları konu 7 yıldır seviyor olmam. Ayrıca dengimiz değilmiş onlar. Herkes bizi konuşurmuş falan. Sevgilimin evi de işi de var ama beğenmiyorlar. Ne yapmalıyım sizce😕😕
Her seyi gectim. Universite 3 te okulu birakmak ne demek ya.. cok pisman olursun sonra ailenin kocanin eline bakarsin para icin. Yarin ne olacagi belli olmaz. Oku ve bir meslek edin. Sevdigin adam da seni seviyorsa bekler zaten. Bu hayati bir karar. Evlilik kacmiyor ki.zamanla da ikna olur ailen

Okula devam et bir şekilde.zaten 3.sınıfsın ne acelen vardı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X