Lütfen yargilamadan okuyun ve bana bi akıl verin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maviliela

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
34
1
6
32
Arkadaşlar içinden çıkmadığım bi sorunum var. Kimseye anlatamıyorum. Ağlamaktan helak oldum. Ben yeni boşandım, Ocak ayında. Bi aile apartmanina yerlestim. Ondan öncesinde ailemden uzakta yaşıyodum. Şimdi affiniza sığınarak bişey sormak istiyorum. İşin içinden çıkamadım. Ben evlendiğimde yeğenim 5-6 yaşlarındaydi, elimde büyüdü sayılır. Anneside çalıştığı için evlenene kadar ben ilgileniyodum. Şimdi bana aşık olduğunu söyledi geçen hafta. Aklım almıyor, daha 17 yaşında. Böyle bişeyi nasıl düşünebilir. Hayranlık ama aşkla karıştırıyo sanırım. O kadar üzüldüm ki. Eski eşim sürekli barışmak istediğini söylüyor zaten. Sırf bu yüzden eski eşimle barışıp uzaklasmayi bile düşündüm. Aynı apartmanda yaşıyoruz ve karşılaşıyoruz sürekli. O benim evladim yerinde. Ama yinede o kadar rahatsız hissediyorum ki. Bu durumu kimseye anlatamam. Kendimi çok yalnız ve rahatsız hissediyorum. Ne yapmam gerek. Tekrar eski eşimle barışıp uzaklaşmali miyim. Bu dünya beni korkutuyor. Benden özür diledi. Tekrar böyle bişey duymak istemedigimi soyledim. Ergenlikten heralde dedi ama yinede o kadar rahatsız oldum ki

Kardeşinizin oğlu mu? Eski eşinizi bilmiyorum ama barışınca pişman olacaksanız başka bir yere taşının. Anne babasına söylediniz mi? Bir psikoloğa götürsünler.

Bazen çocukken dayi amca teyze hala hanı hayranlık olur ya

Kız çocukları babaya aşıktır denir ya

Sevmekle ilgili masum hayranlık belki acaba oyle bir şeymi siz mi yanlış anladiniz acaba

Yoksa bunun başka izahı nasıl olur

Hayır ne alakası var. Başka bi sebeple evden taşinsam garip karşılanır. Evim var belli işim var

Niye garip karşılansın? Aile apartmanında yaşamak istemiyorum kendime ayrı bir hayat kurmak istiyorum dersiniz bir şey demenize bile gerek yok. Nerede oturacağınızın hesabını mı verebileceksiniz?

Kardeşinizin oğlu mu? Eski eşinizi bilmiyorum ama barışınca pişman olacaksanız başka bir yere taşının. Anne babasına söylediniz mi? Bir psikoloğa götürsünler.
Kardeşimin oğlu evet. Büyük ihtimalle hayranlık ama aşkla karıştırdım heralde dedi. Özür diledi. Ama yinede bu beni o kadar büyük ölçüde rahatsız etti ki. Yaşı daha çok küçük. Bencede aşık olmakla hayranlığı karıştırıyo

Müge de çıktı böyle bi konu, eski kocaydı galiba ölen. Yeğenden ve eski eşten uzak durun
Allak korusun. Öyle bişey değil. Terbiyeli, sakin bi çocuktur. Ama biraz asosyal ve bi psikolog arkadaşım bana bunun ergenlikte çevresinde yakin gördüğü büyüklerine karşı hissedilen geçici bi duygu olduğunu söyledi. Öğretmene aşık olmak gibi. Ama sonrasında geçer dedi. Ama yinede nasıl bi tavır almaliyim. Tamamen uzaklaşmali miyim bilemiyorum

Bence hic de küçük degil. Aşık oldugu kişiyi düşünerek masturbasyon yapabilecek yaşta sonuçta. Himm bunu yaptim ama bi dk hayranlikmis mi diyecek?

Ensestler böyle mi yetişiyor korkardım bu durumdan annesi babasıyla konuşsanız da sessiz kalınabilecek bir konu asla değil göz ardı etmeyin

Kusura bakmayın da o zaman sizin düşünceniz hiç masum gelmedi bana

O sizi seviyor hayran olabilir yani bu kadar velveleye vermeyin

Konusmusunuz bide ...

Bence hic de küçük degil. Aşık oldugu kişiyi düşünerek masturbasyon yapabilecek yaşta sonuçta. Himm bunu yaptim ama bi dk hayranlikmis mi diyecek?
Hayır, yanlış anlaşıldı sanırım. Daha çok duygusal bi yakınlık. Birazda asosyal olduğu için sanırım

Ensestler böyle mi yetişiyor korkardım bu durumdan annesi babasıyla konuşsanız da sessiz kalınabilecek bir konu asla değil göz ardı etmeyin
Hayır, konuyu farklı algılamayın, mesele allah korusun cinsel anlamda değil. Daha çok duygusal bi yakınlık hissediyormus, bi psikolog arkadaşım bunun geçici bi dönem olduğunu söyledi

Hayır, yanlış anlaşıldı sanırım. Daha çok duygusal bi yakınlık. Birazda asosyal olduğu için sanırım
Nasi guveniosun kendi ic dünyasında ne yasio da diline kadar gelmiş bu aşık oldum diye, ne biliosun? Yerinde olsam masum düşünmezdim tasinirdim imkan varsa. Ama eski eşle de olmam bu yuzden hicbi alakasi yok.

Tamamen uzaklaşın bence. Sizin en ufak tebessümünüzü bile yanlış anlayabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…