18 yaşında evlendimYas 30 diye belirtmissiniz. Cocuk simdi 17 yasinda. Siz evlendiginizde 5-6 yasindaymis. Siz kac yasinda evlendiniz. Bana biraz fake geldi konu ama bir psikolog olayi cözer
Hayır ne alakası var. Başka bi sebeple evden taşinsam garip karşılanır. Evim var belli işim varEski eşiniz ne alaka şimdi? Eski eşinizle barışmak istiyorsanız barışın saçmasapan sebepleri bahane etmenize gerek yok.
Hayır ne alakası var. Başka bi sebeple evden taşinsam garip karşılanır. Evim var belli işim var
Kardeşimin oğlu evet. Büyük ihtimalle hayranlık ama aşkla karıştırdım heralde dedi. Özür diledi. Ama yinede bu beni o kadar büyük ölçüde rahatsız etti ki. Yaşı daha çok küçük. Bencede aşık olmakla hayranlığı karıştırıyoKardeşinizin oğlu mu? Eski eşinizi bilmiyorum ama barışınca pişman olacaksanız başka bir yere taşının. Anne babasına söylediniz mi? Bir psikoloğa götürsünler.
Allak korusun. Öyle bişey değil. Terbiyeli, sakin bi çocuktur. Ama biraz asosyal ve bi psikolog arkadaşım bana bunun ergenlikte çevresinde yakin gördüğü büyüklerine karşı hissedilen geçici bi duygu olduğunu söyledi. Öğretmene aşık olmak gibi. Ama sonrasında geçer dedi. Ama yinede nasıl bi tavır almaliyim. Tamamen uzaklaşmali miyim bilemiyorumMüge de çıktı böyle bi konu, eski kocaydı galiba ölen. Yeğenden ve eski eşten uzak durun
Bence hic de küçük degil. Aşık oldugu kişiyi düşünerek masturbasyon yapabilecek yaşta sonuçta. Himm bunu yaptim ama bi dk hayranlikmis mi diyecek?Kardeşimin oğlu evet. Büyük ihtimalle hayranlık ama aşkla karıştırdım heralde dedi. Özür diledi. Ama yinede bu beni o kadar büyük ölçüde rahatsız etti ki. Yaşı daha çok küçük. Bencede aşık olmakla hayranlığı karıştırıyo
Kusura bakmayın da o zaman sizin düşünceniz hiç masum gelmedi banaKardeşimin oğlu evet. Büyük ihtimalle hayranlık ama aşkla karıştırdım heralde dedi. Özür diledi. Ama yinede bu beni o kadar büyük ölçüde rahatsız etti ki. Yaşı daha çok küçük. Bencede aşık olmakla hayranlığı karıştırıyo
Hayır, yanlış anlaşıldı sanırım. Daha çok duygusal bi yakınlık. Birazda asosyal olduğu için sanırımBence hic de küçük degil. Aşık oldugu kişiyi düşünerek masturbasyon yapabilecek yaşta sonuçta. Himm bunu yaptim ama bi dk hayranlikmis mi diyecek?
Hayır, konuyu farklı algılamayın, mesele allah korusun cinsel anlamda değil. Daha çok duygusal bi yakınlık hissediyormus, bi psikolog arkadaşım bunun geçici bi dönem olduğunu söylediEnsestler böyle mi yetişiyor korkardım bu durumdan annesi babasıyla konuşsanız da sessiz kalınabilecek bir konu asla değil göz ardı etmeyin
Nasi guveniosun kendi ic dünyasında ne yasio da diline kadar gelmiş bu aşık oldum diye, ne biliosun? Yerinde olsam masum düşünmezdim tasinirdim imkan varsa. Ama eski eşle de olmam bu yuzden hicbi alakasi yok.Hayır, yanlış anlaşıldı sanırım. Daha çok duygusal bi yakınlık. Birazda asosyal olduğu için sanırım
Allak korusun. Öyle bişey değil. Terbiyeli, sakin bi çocuktur. Ama biraz asosyal ve bi psikolog arkadaşım bana bunun ergenlikte çevresinde yakin gördüğü büyüklerine karşı hissedilen geçici bi duygu olduğunu söyledi. Öğretmene aşık olmak gibi. Ama sonrasında geçer dedi. Ama yinede nasıl bi tavır almaliyim. Tamamen uzaklaşmali miyim bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?