Arkadaşlar içinden çıkmadığım bi sorunum var. Kimseye anlatamıyorum. Ağlamaktan helak oldum. Ben yeni boşandım, Ocak ayında. Bi aile apartmanina yerlestim. Ondan öncesinde ailemden uzakta yaşıyodum. Şimdi affiniza sığınarak bişey sormak istiyorum. İşin içinden çıkamadım. Ben evlendiğimde yeğenim 5-6 yaşlarındaydi, elimde büyüdü sayılır. Anneside çalıştığı için evlenene kadar ben ilgileniyodum. Şimdi bana aşık olduğunu söyledi geçen hafta. Aklım almıyor, daha 17 yaşında. Böyle bişeyi nasıl düşünebilir. Hayranlık ama aşkla karıştırıyo sanırım. O kadar üzüldüm ki. Eski eşim sürekli barışmak istediğini söylüyor zaten. Sırf bu yüzden eski eşimle barışıp uzaklasmayi bile düşündüm. Aynı apartmanda yaşıyoruz ve karşılaşıyoruz sürekli. O benim evladim yerinde. Ama yinede o kadar rahatsız hissediyorum ki. Bu durumu kimseye anlatamam. Kendimi çok yalnız ve rahatsız hissediyorum. Ne yapmam gerek. Tekrar eski eşimle barışıp uzaklaşmali miyim. Bu dünya beni korkutuyor. Benden özür diledi. Tekrar böyle bişey duymak istemedigimi soyledim. Ergenlikten heralde dedi ama yinede o kadar rahatsız oldum ki