Allah yardımcınız olsun okurken sınırlendım gerçekten madem bu kadar yanlız bırakacaktı sızı neden evlendı ayrı bır hayat gecırecektı madem sızı neden bu duruma soktu yazık yaa ınan cok uzuldum yerınızde olsam ayrılırdım...
Cunku adam sızınle ılgılı tum bagları koparmıs babannesıne gıdıp kalması bı kere tuhaf kaldıkı 1 gece kalsa eyvallah ama 3-4 gun dıosunuz vallahı dıyecek bısı bulamıyorum... Zaten yorumunuzdan durumunda farkında oldugunuz bellı bence cekıp konusun duzelmıycekse ayırın yollarınızı boyle bır hayat geçmez
Haftasonu dalış.
Haftaiçinde 3 gün babaannede kalış.
Siz haftada 2 akşam görüşüyorsunuz.
Bu arada bir de ihanet var.
Ne diyim arkadaşm bari bebe yapmayın da ona yazık olmasın.
soylenecek soz bıtmıs canım evlılık denen bısı kalmamıs malesef çalışıyosan aılenede yuk olmassın ac kendıne bır ev bak hayatına dıyecegım sakın ola bır bebek yapıp da o cocugada yazık etme gunah sabıye ... ılgısız eve ugramayan bır baba 4 duvar arasında kalmıs bır anne arasında sorunlu bor cocuk olur hayatınıza bakın yada duzelecegıne ınanıyosan sende yasa hayatını guselım arkadaşlarını cagırr otur okey oyna ne bılım dısarı cık avm gez dolaş sınema vs... Evde oturup koca beklemek zorunda degılsın yanıkarakter olarak sakin bi insanım kolay kolay sinirlenmem sabırlıyımdır ama bazen boğazıma kadar geliyor geçen sene cok zor zamanlar gecirdim bende cok büyük hatalar yaptım bu yanlızlık yüzünden ilaçlar kullandım vs.para pul umrumda değil kirada oturuyoruz zaten isteğim sadece bana ilgi gösteren değer veren seven bi insan.benimde hatalarım olmuştur tabi kimse kusursuz değil ama dayanamıyorum bu saatten sonra ailemin yanında yapamam onlarda cok hassas insanlar hemen kafaya takarlar.bazen tek başıma bir şehire yerleşip hayat kurmak istiyorum herkesten uzak.mesela bugün telde konuşmadım eve gelecek misin diye gelmediği zamanlar yemek yapmıyorum tek başına yemek yemek oturmak duvarlar arasında kalmak cok zor
merhaba kızlar;ben 5 senelik evliyim eşimle 8 ay içinde tanışıp evlendik.eşimi babaannesi büyüttüğü için onu annesi olarak görüyor.biyolojik annesi ve babası isvecte yasıyor.evlendiğimizde babaannesinin yanında yaşadık.kadın 90 yaşında şuan.ama nişanlılık süresince ne beni ne ailemi istemedi kadın.evlendikten sonrada birsey değişmedi annemler evime gelemiyordu neyse 1,5 sene sonra ayrı eve cıktık eşimle ama eşim babannesine deliler gibi baglı.ayrı eve cıktıgımızdan bu yana haftanın 3-4 günü onun yanında kalıyor bense evde yanlız kalıyorum ama ailem bu durumları bilmiyor üzülürler diye söylemiyorum.5 sene içinde cok mutlu zamanlar gecirdiğim söylenemez.birbirimize güzel dakikalar ayıramadık.eşim bankacı birde bu sorunlardan kurtulmak için dalışa başladı nerdeyse her hafta sonu şehir dışında antalya muğla vs.birbirimizden kopucaz neredeyse.başkasıyla aldatma olaylarıda oldu.bana değer verdiğini düşünmüyorum.yanlız kaldığım gecelerde can sıkıntısından arkadaşlarımla konusuyorum erkek arkadaşlarımda var onlarda bu durumları az cok bildiği için benimle görüşmek isteyenler bile var.yanlış seyler yapmak istemiyorum.ben allah a baglı imanına bağlı bir insan olmak isiyorum.kapanmak istiyorum eşim soguk bakıyor.onun amacı işi bırakıp dalış okulu açmak güneye yerleşmek cocuk istiyorum aramızdaki ilişkiyi düzeltelim önce diyor.durmadan her saat bası babaannesiyle konusuyor telde.birde yanımda değil ayrı bir odada bırbırbır konuşuyor.sizce bir kocanın? Eşini bu kadar yanlız bırakabilmesi doğru mu?
bu dahada vahım ıste kıskanmayan eş sana karşı birsey hıssetmedıgının en onemlı gostergesıdır...birde şu konuda fikrinizi alabilir miyim? Gece yatıyoruz mesela benim elimde tel face e giriyorum falan ama sürekli yazısıyorum vakit geciriyorum bir dakika demiyor ki kiminle konusuyorsun yazısıyorsun sabaha kadar konussamda sormuyor zaten hemen uyku moduna geciyor.bir muhabbet kusu aldım onunlayım hep onunla yemek yiyiyorum cay içiyorum konusuyorum hayvancıkla konuşa konuşa insan gibi konusmaya başladı herkes sasırıyor konusmasına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?