Lütfennnnn yardım:(((((

angrybird

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
180
0
46
Bursa
Merhaba kızlar;ben 5 senelik evliyim eşimle 8 ay içinde tanışıp evlendik.eşimi babaannesi büyüttüğü için onu annesi olarak görüyor.biyolojik annesi ve babası isvecte yasıyor.evlendiğimizde babaannesinin yanında yaşadık.kadın 90 yaşında şuan.ama nişanlılık süresince ne beni ne ailemi istemedi kadın.evlendikten sonrada birsey değişmedi annemler evime gelemiyordu neyse 1,5 sene sonra ayrı eve cıktık eşimle ama eşim babannesine deliler gibi baglı.ayrı eve cıktıgımızdan bu yana haftanın 3-4 günü onun yanında kalıyor bense evde yanlız kalıyorum ama ailem bu durumları bilmiyor üzülürler diye söylemiyorum.5 sene içinde cok mutlu zamanlar gecirdiğim söylenemez.birbirimize güzel dakikalar ayıramadık.eşim bankacı birde bu sorunlardan kurtulmak için dalışa başladı nerdeyse her hafta sonu şehir dışında antalya muğla vs.birbirimizden kopucaz neredeyse.başkasıyla aldatma olaylarıda oldu.bana değer verdiğini düşünmüyorum.yanlız kaldığım gecelerde can sıkıntısından arkadaşlarımla konusuyorum erkek arkadaşlarımda var onlarda bu durumları az cok bildiği için benimle görüşmek isteyenler bile var.yanlış seyler yapmak istemiyorum.ben allah a baglı imanına bağlı bir insan olmak isiyorum.kapanmak istiyorum eşim soguk bakıyor.onun amacı işi bırakıp dalış okulu açmak güneye yerleşmek cocuk istiyorum aramızdaki ilişkiyi düzeltelim önce diyor.durmadan her saat bası babaannesiyle konusuyor telde.birde yanımda değil ayrı bir odada bırbırbır konuşuyor.sizce bir kocanın? Eşini bu kadar yanlız bırakabilmesi doğru mu?

bu evliliğin kurtulcağını sanıp cocuk yapayım deme sizinki evlilik değil mağlesef bekara boşamak kolaydır ama evlilik kalmamışkı ortada

Allah yardımcınız olsun okurken sınırlendım gerçekten madem bu kadar yanlız bırakacaktı sızı neden evlendı ayrı bır hayat gecırecektı madem sızı neden bu duruma soktu yazık yaa ınan cok uzuldum yerınızde olsam ayrılırdım...
Cunku adam sızınle ılgılı tum bagları koparmıs babannesıne gıdıp kalması bı kere tuhaf kaldıkı 1 gece kalsa eyvallah ama 3-4 gun dıosunuz vallahı dıyecek bısı bulamıyorum... Zaten yorumunuzdan durumunda farkında oldugunuz bellı bence cekıp konusun duzelmıycekse ayırın yollarınızı boyle bır hayat geçmez

sorun babanneye bağlılıktan zıyade sıze deger vermemesi bence.. bakar mısınız nerdeyse hiç beraber vakıt gecırmıyorsunuz ustelık aldatma da yaşanmış daha ne kalmış ki bu ilişkide elle tutulur bı yan olarak..
çocuk duzelsın dıye yapmayın o çocuga da yazık sorumluluklarını bılmeyen acımasız bır adamı bebegınıze baba mı yapıcaksınız

bu kadar sorunlarda öncelikle çocuk fikrini hemencecik at kafandan!

bence sorun tek babaannesi değil, onun dışında da sizinle de ilgilenmiyor anladığım kadarıyla öncelikle aranızdaki diğer sorunları bulun ve çözün?

KARAKTER OLARAK SAKİN Bİ İNSANIM KOLAY KOLAY SİNİRLENMEM SABIRLIYIMDIR AMA BAZEN BOĞAZIMA KADAR GELİYOR GEÇEN SENE COK ZOR ZAMANLAR GECİRDİM BENDE COK BÜYÜK HATALAR YAPTIM BU YANLIZLIK YÜZÜNDEN İLAÇLAR KULLANDIM VS.PARA PUL UMRUMDA DEĞİL KİRADA OTURUYORUZ ZATEN İSTEĞİM SADECE BANA İLGİ GÖSTEREN DEĞER VEREN SEVEN Bİ İNSAN.BENİMDE HATALARIM OLMUŞTUR TABİ KİMSE KUSURSUZ DEĞİL AMA dayanamıyorum bu saatten sonra ailemin yanında yapamam onlarda cok hassas insanlar hemen kafaya takarlar.bazen tek başıma bir şehire yerleşip hayat kurmak istiyorum herkesten uzak.mesela bugün telde konuşmadım eve gelecek misin diye gelmediği zamanlar yemek yapmıyorum tek başına yemek yemek oturmak duvarlar arasında kalmak cok zor

Haftasonu dalış.
Haftaiçinde 3 gün babaannede kalış.
Siz haftada 2 akşam görüşüyorsunuz.
Bu arada bir de ihanet var.
Ne diyim arkadaşm bari bebe yapmayın da ona yazık olmasın.

Haftasonu dalış.
Haftaiçinde 3 gün babaannede kalış.
Siz haftada 2 akşam görüşüyorsunuz.
Bu arada bir de ihanet var.
Ne diyim arkadaşm bari bebe yapmayın da ona yazık olmasın.

onlarda akraba yok gercek anlamda bi babannesi var bi teyzesi.isvectede annesi babası ve kardeşleri var.ama annesi babası evlenmiş erken yaşta eşim doğmuş burda sonra annesi babası onu burada bırakıp isvece gitmişler sonra bosanmışlar babası 2.ciye evlenmiş annesi 2.ciye evlenmiş onu burada babannesi büyütmüş ama ailelerinde evli cift yok herkes boşanmış bi şekilde.eşim ailesiz büyüdüğü için aile kavramını bilmiyor o yüzden cocugu olursa mutlu bir ailede yaşamasını istiyor.bankacılık stresli bi meslek ama hatası işine ilgi göstermemesi aklı fikri dalış ve babaanne ben 3.sıradayım sanırım.ameliyat oldum ameliyat olacagım akşam bile babaannede kaldı ona birşey olmasından korkuyor yaş 90 tabi.

Allah gecinden versin de yarın bir gün babaanne vefat ederse eşiniz iyice zıvanadan çıkar .

Bekara karı boşamak kolay derler ama bir daha düşün derim bu evliliğin sürüp sürmeyeceğini

soylenecek soz bıtmıs canım evlılık denen bısı kalmamıs malesef çalışıyosan aılenede yuk olmassın ac kendıne bır ev bak hayatına dıyecegım sakın ola bır bebek yapıp da o cocugada yazık etme gunah sabıye ... ılgısız eve ugramayan bır baba 4 duvar arasında kalmıs bır anne arasında sorunlu bor cocuk olur hayatınıza bakın yada duzelecegıne ınanıyosan sende yasa hayatını guselım arkadaşlarını cagırr otur okey oyna ne bılım dısarı cık avm gez dolaş sınema vs... Evde oturup koca beklemek zorunda degılsın yanı

birde şu konuda fikrinizi alabilir miyim? gece yatıyoruz mesela benim elimde tel face e giriyorum falan ama sürekli yazısıyorum vakit geciriyorum bir dakika demiyor ki kiminle konusuyorsun yazısıyorsun sabaha kadar konussamda sormuyor zaten hemen uyku moduna geciyor.bir muhabbet kusu aldım onunlayım hep onunla yemek yiyiyorum cay içiyorum konusuyorum hayvancıkla konuşa konuşa insan gibi konusmaya başladı herkes sasırıyor konusmasına:)

peki eşin seni kaybetmekten korkar mı yani bunları hiç dile getirdin mi

tamam adam önemsemiyor çok belli babanne değil bencede sorun benim eşimde ailesine çok bağlı ama 5 dakika tepemden inmez tabiri caizse ...adam ilgisiz aldatmı ve bence sende çoktan bitirmisin neyi uzatıyosun onu anlayamadım bi kadın kocasından başka bi erkeğe dert anlatıyorsa ve bu dert kocasıysa onun içinde bitmiştir evlilik çocuk falan olmadan ayrıl bence sennde gerçekten sevdiğini düşünmüyorum yazdıklarından anladığım bu evlilik kavramını ikinizde kavrayamamışsınız..sabahlara kadar face nedir yahu?

bu dahada vahım ıste kıskanmayan eş sana karşı birsey hıssetmedıgının en onemlı gostergesıdır...
Yanı hayatım kımle yazısıyosun dıe sormayan bır koca bılmıyorum...ya benım kı çok anormal...:44:
Yok güselim ilşkiniz can çekişiyor.yani üzmüş olmuyorum umarım ama evliliğiniz ölmüş ağlayanı yok...
Duzelecegede benzemıyor gıbı sızde onun gıbı yapın bakalım aldatmak dısında tabı kız arkadaşlarınızla gezıp tozun ne bılım eve çagırın bakalım tepkılerı ne olacak??? Bunada tepki vermiyosa ben olsam ona ile sormam gider davamı açarım boyle evlılık mı olur

Emin ol bunları birçok kadın yaşıyor ama senin inancına bağlanman çok güzel hepimiz hayatımız da problemler yaşıyoruz en çok da evliliklerimizle imtihan oluyoruz benim eşim de ailesine çok düşkün sex dışında hiçbir iletişimimiz yok zaten bu siteye de can sıkıntısından basvurdum ailen uzakta mı bi de aldatmayı nasıl kabul ettin

Benim eşim de aynı durumda sabaha kadar netteyim hiç karışmaz evliliğiniz çok garip bi hal almış ama o yaptı diye sakın evliyken başka biriyle görüşme ben kendimi kiteplara verdim. En iyi dostturlar

bir kere lütfen evliliğiniz bu haldeyken çocuk düşünmeyin. çocuğa yazık olur. çocuk bir kurtuluş bileti değil neticede, bir süre evliliği toplar, adamın dikkatini eve çeker, size bağlar diye fikirlerle istiyorsanız lüften yapmayın. aldatmalar olduysa zaten o evlilik ağır yaralar almış demektir. sizle ilgilenen erkeklerle de farklı yollar çizmemeniz iyi olmuş. o zaman eşinizden ne farkınız kalırdı? dini tercihlerinizi bilemem ama bence sakın ve sakın çocuk işine girmeyin.

kocanızın sizi böyle ihmal etmesi doğru değil zaten ama aldatma oldu diyorsunuz yani çok hayır beklenir mi bu ilişkiden artık ben bilemedim.

babaannesinde kaldıgına yada telefonda saatlerce babaanneisyle konustuguna eminmisiniz?
yaniii zaten daha öncede aldatma olmuş sanırım ama bence bu iş babaanneyle sınırlı değil
Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…