• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfennnnn yardım:(((((

onlarda akraba yok gercek anlamda bi babannesi var bi teyzesi.isvectede annesi babası ve kardeşleri var.ama annesi babası evlenmiş erken yaşta eşim doğmuş burda sonra annesi babası onu burada bırakıp isvece gitmişler sonra bosanmışlar babası 2.ciye evlenmiş annesi 2.ciye evlenmiş onu burada babannesi büyütmüş ama ailelerinde evli cift yok herkes boşanmış bi şekilde.eşim ailesiz büyüdüğü için aile kavramını bilmiyor o yüzden cocugu olursa mutlu bir ailede yaşamasını istiyor.bankacılık stresli bi meslek ama hatası işine ilgi göstermemesi aklı fikri dalış ve babaanne ben 3.sıradayım sanırım.ameliyat oldum ameliyat olacagım akşam bile babaannede kaldı:( ona birşey olmasından korkuyor yaş 90 tabi.

Kendinizi kandırdığınızın farkındamısınız?
Yaşlı kadını yanlız bırakmak istemiyorsa yanına yatılı bir bakıcı bulur,haftasonu dalış için harcadığı parayı bakıcıya verir ve normal bir evlilik hayatı yaşar.
Adamın umrunda değilsiniz malesef.
Bu şartlar altında bebek doğurup ne yapmayı planlıyorsunuz?

onlarda akraba yok gercek anlamda bi babannesi var bi teyzesi.isvectede annesi babası ve kardeşleri var.ama annesi babası evlenmiş erken yaşta eşim doğmuş burda sonra annesi babası onu burada bırakıp isvece gitmişler sonra bosanmışlar babası 2.ciye evlenmiş annesi 2.ciye evlenmiş onu burada babannesi büyütmüş ama ailelerinde evli cift yok herkes boşanmış bi şekilde.eşim ailesiz büyüdüğü için aile kavramını bilmiyor o yüzden cocugu olursa mutlu bir ailede yaşamasını istiyor.bankacılık stresli bi meslek ama hatası işine ilgi göstermemesi aklı fikri dalış ve babaanne ben 3.sıradayım sanırım.ameliyat oldum ameliyat olacagım akşam bile babaannede kaldı:( ona birşey olmasından korkuyor yaş 90 tabi.

bu nasıl takıntı ya babannesinde kalmak da neymiş.bir de aldatma olayı var.inşallah değişme olur eşinde mutlu olursunuz.ama çocuk asla düşünme şimdi.çok pişman olursun

Adam resmen "boşa beni" diye bağırıyor.
2 gün için "evli" ibaresini taşımaya ne gerek var?
Hayır sevgili olanlar daha sık görüşüyor artık yani.
Babanne 90 yaşında, açık olalım . Yakında vefat eder yani bu bir gerçek.
Hah ben olsam işte tam o zaman boşarım. Müstahak bu tiplere. Nefret geldi erkeklerden ya. :47:

babaanne mezara gıdınce napıcak bu adam cok merak ettım topık sahıbı arkadaşım:) ınsanın evlılıgınde kendını yalnız hıssetmesı kadar zor bı durum yok.evlenıosun ıkı kısısın ama hayaller tek..böyle olunca ınsan madem bu bende tek yasayım dıe dusunuosun haklısında.ınsanız netıcede.dıyememkı sana duzelır yada düzelmez adam.belkı duzelır ama yarının ne getırecegı bellı olmaz.

esiniz uc gun babannede kaliyorsa sizde gidin esinizle.Kotu biri dahi olsa yaslilara hurmet edincok saygi gosterin hatta yemek yapip goturun kendinizi onun yerine koyun.Ben esim yurt disina cikinca annanesiyle kaldim yemegini banyosunu bile yaptirdim hic sozune karsilik vermem guleryuz gosteririm oda beni cok sevmis herkese arkamdan overmis beni.Size ne derse desin yasli bir kadin sizindaha yasayacak uzun yillariniz var, onuda uzmeyin sizde uzulmeyin.Esinizi babannesine duskunlugu konusunda anlamaya calisin aldatmasi hos degil tabi ama.Ona karsi vicdani sorumlulugu var.Babannenin duasini alin insallah araniz duzelir erkekler yeni duzene esin sorumluluguna biraz gec adapte oluyorlar gec olgunlasiyorlar .Esinizede zaman verin herseyden hevesini alinca sonunda size donecektir.

esiniz uc gun babannede kaliyorsa sizde gidin esinizle.Kotu biri dahi olsa yaslilara hurmet edincok saygi gosterin hatta yemek yapip goturun kendinizi onun yerine koyun.Ben esim yurt disina cikinca annanesiyle kaldim yemegini banyosunu bile yaptirdim hic sozune karsilik vermem guleryuz gosteririm oda beni cok sevmis herkese arkamdan overmis beni.Size ne derse desin yasli bir kadin sizindaha yasayacak uzun yillariniz var, onuda uzmeyin sizde uzulmeyin.Esinizi babannesine duskunlugu konusunda anlamaya calisin aldatmasi hos degil tabi ama.Ona karsi vicdani sorumlulugu var.Babannenin duasini alin insallah araniz duzelir erkekler yeni duzene esin sorumluluguna biraz gec adapte oluyorlar gec olgunlasiyorlar .Esinizede zaman verin herseyden hevesini alinca sonunda size donecektir.

Bu bayanın hevesleri nolacak ? Nasıl her şeyden hevesini alınca. Yok böyle bir mantık.
Bu bayan boş mezar sanki de, eşi her şeyden geçince girip içine yatacak.
Siz ister miydiniz? Son sıraya konulmak. Her şeyden hevesini alıp gelmesi demek sonda olmak demektir.

ayy nasıl birşeymiş o öyle. haftanın 3-4 günü orda kalması da ne. bence sapkınca bir bağlılık. aranızdaki ilişki düzelecekmiş ya önce, bi çaba göstersin madem. hem 3-4 gün evde yok hem haftasonu dalışta. senden ne bekliyor bu? şaka gibi. öneri olarak iyi yorumlar yapamayacağım o yüzden susuyorum.

Bu bayanın hevesleri nolacak ? Nasıl her şeyden hevesini alınca. Yok böyle bir mantık.
Bu bayan boş mezar sanki de, eşi her şeyden geçince girip içine yatacak.
Siz ister miydiniz? Son sıraya konulmak. Her şeyden hevesini alıp gelmesi demek sonda olmak demektir.

herseyden hevesini alsin dediysem dalis kulubunden filan demek istedim. Aldatmasi cok yanlis zaten.Arkadasta esi dalisa gidince annesine gitsin arkadasina gitsin veya esiyle beraber oda dalisa aldatmasindan supheleniyorsa esini yalniz birakmasin. babanneye gidiyorsa oda gitsin babanneye.Babanne kovacakmi sen gelme diye sahip ciksin esine bosvermesin.Hayat bir mucadele bir imtihan onu bosa bunu bosa sanki bosananlar cokmu mutlu .Zamanla duzelir esine evi cazip hale getirsin neden hoslaniyorsa onu yapsin .

Son düzenleme:
herseyden hevesini alsin dediysem dalis kulubunden filan demek istedim. Arkadasta o klube gidince bayanda annesine gitsin arkadasina gitsin veya esiyle beraber oda dalisa aldatmasindan supheleniyorsa esini yalniz birakmasin babanneye gidiyorsa oda gitsin babanneye.Babanne kovacakmi sen gelme diye sahip ciksin esine bosvermesin.Hayat bir mucadele bir imtihan onu bosa bunu bosa sanki bosananlar cokmu mutlu .Zamanla duzelir esine evi cazip hale getirsin neden hoslaniyorsa onu yapsin .

Bu adamın tutulcak bir yanı yok bence neyse ...

Allahım okurken içim şişti... Allah yardımcınız olsun gerçekten ne insanlar varmış...
Neyse, peki siz eşinizin ayrı odada babaannesiyle konuştuğundan ve haftanın 3-4 günü
babaannesinin yanında kaldığından gerçekten emin misiniz? aklınıza kötü şeyler getirmek
istemem tabii ama böylelerinden herşey beklenir.

Bu nasıl bir evlilik yahu? Biz bile sevgilimle nerdeyse her akşam görüşeceğiz o derece, üstelik 7 yıldır çıkıyoruz. Üzgünüm ama babaanne' ye olan bağlılıktan önce aranızdaki sevgi konusu önemli, sevginin önünde hiç bir engel duramaz özler, sizsiz vakit geçirmek istemez ama siz ameliyat olacakken bile adam umursamamış, babaannesinde kalmış. Üstelik aldatma olayları da var işin içinde, face'de sabaha kadar konuşuyorsunuz kiminle konuşuyorsun demiyor bile size? Bunlar gerçekten sevgi olmadığının belirtisi.

Bebek diyorsunuz da, bebeğiniz olsa da birşey değişmez, çocuğu var diye size karşı olmayan sevgisine bebekle sahip olamazsınız. :50:

Back
X