Merhaba arkadaşlar.12.gün kan değerim 10.81,14.gün 57.30, 16 gün 214.7,19.gün 86.29 çıktı.Düşük ya da kimyasal gebelik.Dr.um bugün ultrasona çağırmıştı ama bu sonuçtan sonra arayıp öyle gidicem fakat şimdilik ulaşamıyorum telefonundan.Umarım dış gebelik değildir.12.gün gecesinden itibaren 7 gündür kanamam vardı.O da kesildi şimdi.Arkadaşlar tüp bebekte neden bu kadar fazla düşük var.Ya da dış gebelik vs..Gözüm korktu artık..
Merhaba arkadaşlar.12.gün kan değerim 10.81,14.gün 57.30, 16 gün 214.7,19.gün 86.29 çıktı.Düşük ya da kimyasal gebelik.Dr.um bugün ultrasona çağırmıştı ama bu sonuçtan sonra arayıp öyle gidicem fakat şimdilik ulaşamıyorum telefonundan.Umarım dış gebelik değildir.12.gün gecesinden itibaren 7 gündür kanamam vardı.O da kesildi şimdi.Arkadaşlar tüp bebekte neden bu kadar fazla düşük var.Ya da dış gebelik vs..Gözüm korktu artık..
haklısınız arkadaşlar.o kadar umut ediyorsun hatta kandagebelik görünüyor ama birden herşey değişiveriyor.ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.ilk denemeydi.endometriozisim var.geçirdiğim operasyon nedeniyle yumurta rezervim de düşük..dr.uma ulaşamıyorum.çıldırıcam şimdi.biraz da olsa umudum var.acaba test yanlış çıkmış olabilir mi?düşük bir ihtimal gerçi..dilerim hepimizin yüzü gülsün:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?