maalesef kan değerim düştü

masal1

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
199
1
316
Burdur
Merhaba arkadaşlar.12.gün kan değerim 10.81,14.gün 57.30, 16 gün 214.7,19.gün 86.29 çıktı.Düşük ya da kimyasal gebelik.Dr.um bugün ultrasona çağırmıştı ama bu sonuçtan sonra arayıp öyle gidicem fakat şimdilik ulaşamıyorum telefonundan.Umarım dış gebelik değildir.12.gün gecesinden itibaren 7 gündür kanamam vardı.O da kesildi şimdi.Arkadaşlar tüp bebekte neden bu kadar fazla düşük var.Ya da dış gebelik vs..Gözüm korktu artık..

canım ya ne diyeyim hayırlısı olsun.aynı şeyi bende yaşadığım için diyecek bişi bulamıyorum.bende ilk denememde kimyasal gebelik yaşamıştım.bende anlamıyorum neden böle oluyor bu aralar çok duyuyorum.Allahım herşeyi gönlüne göre versin canım

Sağol canım.Ne yapalım,demek ki sağlıklı değilmiş.Yani öyle düşünmek işime geliyor.Halbuki 4 tane embriyo transfer edilmişti ve hepsi de birinci kaliteydi.Tüp bebek olayı riskli sanırım.ıkinciyi dener miyim bilmiyorum...

sağolun arkadaşlar.fakat anlamadığım birşey var.başınıza geldiyse ne olur beni aydınlatın.düşük olsa 0 çıkması gerekmiyor mu?birden sıfırlanmıyor mu değer?kimyasal mı,düşük mü,dış gebelik mi nasıl anlıycam?Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız.gerçekten bu süreç çok zormuş.

sürekli test mi yapılıyo?ayın 20sinde 12.günüm ve de hamilelik testi yapılacak.ayın 24 ünde de tatile gidicem,3 hafta ist'da değilim..12-14-16-19.günlerde test isteniyosa yandıklmaz:

iki günde bir test istiyorlar.fakat benim başlangıç değerim pozitif olmasına rağmen düşüktü.sende nasıl olur bilmiyorum ama testte değerler 1000-1500 olunca ultrasona bakılıyor diye biliyorum ben.inşallah güzel sonuçlar alırsın canım.bir de kan tahlilini sürekli aynı hastanede yaptırın diyorlar.ama sen yine de dr.una sorarsın.bol şanslar.

canım geçmiş olsun ben de iki kez yaşadım onu.bugün de 3.nün sonucunu aldım.negatif malesef.değerin yavaş yavaş düşüyor dış gebelik değilse birkaç güne kalmaz sıfırlarsın.nerde yaptırmıştın sorunun neydi?

NıKO merhaba. Öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun. Rabbim inşallah bize ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder.
Merak ettim, 3 mikroyu nerde yaptırdın.
ben de Samsundayım. 2 kez mikro yaptırdık. sonuç olumsuz.

benimde anlam veremedigim bi konuya deginmis arkadas.neden tüp bebeklerde böyle seyler yasaniyo.bende 11 haftlikken bebegim gelismedigi için kürtaj oldum.allah hepimizin yardimcisi olsun...

haklısınız arkadaşlar.o kadar umut ediyorsun hatta kandagebelik görünüyor ama birden herşey değişiveriyor.ben antalya tüp bebek merkezinde yaptırdım.ilk denemeydi.endometriozisim var.geçirdiğim operasyon nedeniyle yumurta rezervim de düşük..dr.uma ulaşamıyorum.çıldırıcam şimdi.biraz da olsa umudum var.acaba test yanlış çıkmış olabilir mi?düşük bir ihtimal gerçi..dilerim hepimizin yüzü gülsün:)

canım benim inşallah testte yanlışlık vardır
ama kötusunude düşünmek lazım bu tedavide herşeye hazırlıklı olmak lazım onu anladım tatlım
allah hepimizin yanında yardımcısı olsun
bebeklerimize kavuşmamız için maddi de manevi gücüde versin bizlere

sağol deniz.haklısın güçlü olmak lazım.zaten umudum yok sayılır.fakat neden tüp bebekte böyle problemler oluyor?

arkadaşlar normal gebeliklerde ağrı kesici bile çok zorunlu olmadkça kullanılmıyor bizim embryolar daha gelişme aşamasındayken onlarca ünite ilaca maruz kalıyorlar o yüzden gelişmemesi düşük olması normal değilmi sizce, ben zaten dünyaya geldikten sonrada da çok şanslı olacaklarını düşünmüyorum açıkçası hayata bir sıfır yenik başlıyorlar ama kuluz işte istiyoruz inatla ,yinede rbbim ne veriyorsa hayırlı ve sağlıklısını versin vermiyorsa da vardır bir bildiği hikmetine sual olunmaz

işte bu nedenlerle 2.yi denemeye korkuyorum.bir yandan da istiyoruz.ne bileyim?bu işe başlamadan önce dr.ların söyledikleri yeterli geliyordu.normal gebelikler kadar sağlıklı bebekler deniliyor ya.oysa şimdi..çok kararsızım.kaş yapayım derken göz çıkarmak...eşim de çok tedirgin oldu.

aaaaaa çok üzüldüm canım yaaaa senin için hayırlısı neyse onunla karşılaş:1shok:

sen antalyada mıydın ben be gelecekte yaptırmıştım bakalım ben neler bekliyor ama değerimin yükseleceğini sanmıyorum

peki arkadaşlar bende çok korkuyorum hem kendim için hemde olucak bebeklerimiz için
arkadaşın dediği gibi kuluz ve istiyoruz
mesela benim geride dondurulmuşum yok
ve başlarsam sıfırdan iğnelerle başlıcam tekrar ama bunun için ne kadar bi zamana ihtiyacı var bunyenin
tekrar o hormonları almak için
vucudun bunu kaldırabilmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…