Maaş hesapları ortak mı olmalı?

Bende bir bana mı öyle geliyor sanıyordum. Kendi termosumu kullanıyorum 1-1,5 lira daha az ödediğimdendir diyordum.
Kaç para bu kahve ya bahsettiğiniz yerlerde, ben öz sütte latte içtim 17 lira, açıkçası bu para benim için fazla

Kaç para bu kahve ya bahsettiğiniz yerlerde, ben öz sütte latte içtim 17 lira, açıkçası bu para benim için fazla
En son türk kahvesi 12 lira filandı 2 ay kadar oluyor. Stakbuck’ ta da Türk kahvesi içilir mi demeyin bol köpüklü ve acayip güzel lokumları var sırf o lokumlar için içiyorum zaten. Benim klasiğim misto tall boyu 10 lira filan dedim ya ben kendi termosumu götürüyorum. Evet gerçekten 17 lira çok. Bende geçenlerde bildiğin çay bahçesinde bir limonataya 18,5 lira verdim. Böyle pahalı olduğunu bilsem starbucktan cold brew içerdim taş çatlasa15 lira filandır hem havam olurdu P.S: I live in Antalya

Bundan sonra starboxa gidiyorum ben o zaman, hayatımda hiç gitmedim, yalan yok hiç merak da etmedim ama fiyatlar fena değilmiş

Cok afedersiniz ama hamam mi isletiyorsunuz su coook yüksek gelmis
bizim apartmanda herkese bu civarlarda geliyor.Ankarada su az ve pahalıdır.doğalgaz zaten merkezi sistem kısmamız vs söz konusu değil evde 180 metrekare.ha tasarruf için 2 aydır netflix almadım

Cok afedersiniz ama hamam mi isletiyorsunuz su coook yüksek gelmis
Antalya da su daha pahalı Ankara’ya göre biz bile o kadar ödemiyoruz. Neee yoksa ben pasaklımıyım ayyy . Apartmanda kime ne gelir onu da bilmem hoş benide ilgilendirmez. Sadece yazın havuzu var sitenin 20 daireyiz heryıl aidatı 25 lira fazla ödüyoruz. Ki bu yıl ik üç kez suyu değişmek zorunda kaldı. Neyse mesajımı şöyle bitirmek istiyorum suyumuz idareli kullanalım su hayattır.

alın a101 den 3 ü birarada kahve yapın için.oralar cıssss cıssssss
Ben sade içiyorum ceyceycim ya 3in1 içsem bir hafta ağzını toplayamam sekerden bide içtim mi kalitelisini içerim ayıptır soylemesi,bı zevkim sigara ve kahve

ya ben bayan ödemim resmen. nasıl oldu ne yaptım anlamadan 2 beden şişiveriyorum.

Ben sade içiyorum ceyceycim ya 3in1 içsem bir hafta ağzını toplayamam sekerden bide içtim mi kalitelisini içerim ayıptır soylemesi,bı zevkim sigara ve kahve
neyyy bir de sigara mı varrrr?ben meğersem tutumluymuşum da haberim yokmuşşşş alkolle de aram yoktur bakk

Bizde kira ve faturalar eşimde yemek ev ihtiyaclari vs bendedir. Herkes ödemeyi yaptıktan sonra her ay ortak hesaba iki bin lira gönderir. Kalaniyla istediğini alır istediği yere gider istediği şeyi yer içer kimse kimseye karışmaz. Mis gibi oluyor dört yıldır. Bir kere para mevzu olmadı öneririm.

dur 114 tl faturama cevap vereyim:denizi olan şehirde havuz doldurup yüzmek asıl israftırrrr
Aysonuna 400kusur liran kaldı diye sinekten yağ sizdircan ceycey valla sen aynı bakiyeyle aysonunu getirirsin,tebrik ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…