- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.075
- 1.123
Kaç para bu kahve ya bahsettiğiniz yerlerde, ben öz sütte latte içtim 17 lira, açıkçası bu para benim için fazlaBende bir bana mı öyle geliyor sanıyordum. Kendi termosumu kullanıyorum 1-1,5 lira daha az ödediğimdendir diyordum.
En son türk kahvesi 12 lira filandı 2 ay kadar oluyor. Stakbuck’ ta da Türk kahvesi içilir mi demeyin bol köpüklü ve acayip güzel lokumları var sırf o lokumlar için içiyorum zatenKaç para bu kahve ya bahsettiğiniz yerlerde, ben öz sütte latte içtim 17 lira, açıkçası bu para benim için fazla
Bundan sonra starboxa gidiyorum ben o zaman, hayatımda hiç gitmedim, yalan yok hiç merak da etmedim ama fiyatlar fena değilmişEn son türk kahvesi 12 lira filandı 2 ay kadar oluyor. Stakbuck’ ta da Türk kahvesi içilir mi demeyin bol köpüklü ve acayip güzel lokumları var sırf o lokumlar için içiyorum zaten. Benim klasiğim misto tall boyu 10 lira filan dedim ya ben kendi termosumu götürüyorum. Evet gerçekten 17 lira çok. Bende geçenlerde bildiğin çay bahçesinde bir limonataya 18,5 lira verdim. Böyle pahalı olduğunu bilsem starbucktan cold brew içerdim taş çatlasa15 lira filandır hem havam olurdu P.S: I live in Antalya
Küçük boy kahve dediklerine bakmayın soğutmadan içmeyi sevenler için yeterli oluyor bence. Hemde lezzetli yapıyorlar.Bundan sonra starboxa gidiyorum ben o zaman, hayatımda hiç gitmedim, yalan yok hiç merak da etmedim ama fiyatlar fena değilmiş
su 114 tl elektrik 340 tl geldi tey teyyyyyy.asıl doğalgazı bekliyorummmm kışa.en az 600 gelirrBize de su 48.5 gelmiş elektrik 310
su 114 tl elektirik 340 tl geldi tey teyyyyyy.asıl doğalgazı bekliyorummmm kışa.en az 600 gelirr
bizim apartmanda herkese bu civarlarda geliyor.Ankarada su az ve pahalıdır.doğalgaz zaten merkezi sistem kısmamız vs söz konusu değil evde 180 metrekare.ha tasarruf için 2 aydır netflix almadımCok afedersiniz ama hamam mi isletiyorsunuz su coook yüksek gelmis
Gloria jeans daha güzel zemocan,eğer orda varsa ona git.Bundan sonra starboxa gidiyorum ben o zaman, hayatımda hiç gitmedim, yalan yok hiç merak da etmedim ama fiyatlar fena değilmiş
Antalya da su daha pahalı Ankara’ya göre biz bile o kadar ödemiyoruz. Neee yoksa ben pasaklımıyım ayyyCok afedersiniz ama hamam mi isletiyorsunuz su coook yüksek gelmis
alın a101 den 3 ü birarada kahve yapın için.oralar cıssss cıssssssGloria jeans daha güzel zemocan,eğer orda varsa ona git.
Eşim 44 yaşında:)
Ben sade içiyorum ceyceycim ya 3in1 içsem bir hafta ağzını toplayamam sekerdenalın a101 den 3 ü birarada kahve yapın için.oralar cıssss cıssssss
Sağlıklı şeylerin de çoğu lezzetsiz zaten ama bende mecburen çocuklar için dengeli bir menü hazırlamaya çalışıyorum. Kilodan ziyade gereksiz bir ödem oluyor vücutta, ödemim varsa hapli kaz gibi sisiyorum ben kilo almaya baslayinca
Ben sade içiyorum ceyceycim ya 3in1 içsem bir hafta ağzını toplayamam sekerdenbide içtim mi kalitelisini içerim ayıptır soylemesi,bı zevkim sigara ve kahve
neyyy bir de sigara mı varrrr?ben meğersem tutumluymuşum da haberim yokmuşşşşBen sade içiyorum ceyceycim ya 3in1 içsem bir hafta ağzını toplayamam sekerdenbide içtim mi kalitelisini içerim ayıptır soylemesi,bı zevkim sigara ve kahve
Bide regl zamaniysa bir tane de o çakıyor okkalı tam oluyor yaniya ben bayan ödemim resmen. nasıl oldu ne yaptım anlamadan 2 beden şişiveriyorum.
Uff arada o da var bende,boşandıktan sonra tekrar kendini hatırlattı meretneyyy bir de sigara mı varrrr?ben meğersem tutumluymuşum da haberim yokmuşşşşalkolle de aram yoktur bakk
dur 114 tl faturama cevap vereyim:denizi olan şehirde havuz doldurup yüzmek asıl israftırrrrUff arada o da var bende,boşandıktan sonra tekrar kendini hatırlattı meret
Aysonuna 400kusur liran kaldı diye sinekten yağ sizdircan ceycey valladur 114 tl faturama cevap vereyim:denizi olan şehirde havuz doldurup yüzmek asıl israftırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?