- 31 Ekim 2013
- 21.504
- 72.318
- 798
- 41
doğalgaz faturanıza hayran kaldım hele de kışınEvimize aylık 9 bin tl giriyor
3.500 tl ev kredisi ödüyoruz
Aylık su faturamız : 30 tl
Elektrik : 125 tl
Doğalgaz kışın : 220 tl
Cep faturaları : 160 tl
Evde internetimiz yok zaten bütün gün ofisteyiz , telefonlardaki internet yeterli geliyor.
Aylık 300 tl günüm var
Mutfak masrafım aylık : 2. 500 tl (600 tl si eşimin ticketdan)
Aylık diyatisyen masrafım : 180 tl
Eşimin harçlığı : 150tl:)
Bu hesapla ortalama aylık 1.500 tl+ artırıyorum
Tabi ki henüz çocuk yok , olduğu zaman bu masraflarda artacak.
Böyle hırbonun tüm parasını yiyeceksin işte, o zaman kıymete biniyorsun. Neyse ki kurtuluyorsunuz
Hem çalışmışsınız hemde tüm masraflara ortak olmuşsunuz daha ne yapacaktınız ki
Eşinizin karaktersizliği bu başka bir şey olamaz
Ben anlamıyorum ya cidden yoktan anlamayan üstüne evde oturup sorumluluk almayanlar neden daha kıymetli oluyor
doğalgaz faturanıza hayran kaldım hele de kışın
vallahi biz yazın o kadar ödüyoruz sanırım
kışın geçen sene 600-700 arası ödüyorduk
Bizde türk kahvesi maksimum 10tl, okulun ortak malzemeleri var her ay 20tl karşılığında sınırsız çay kahve hakkımız varZemo dışarda bir Türk kahvesi 15tl olmuş yavrum gözlerim yuvalarindan ciktiher zaman değil ama iş cikisi bazen içmek iyi geliyor.
Çanakkalenin bir ilçesinde çalışıyorum, öğlen yemeği 3 çeşit yemeye kalkarsanız 20tlyi asla geçmez esnaf lokantalarında, dürüm tarzı tercik ederseniz 10 15 arası, ben tost severim derseniz 10tlye alasını yersiniz ama bunlar öyle class diye tabir edilen mekanlar değil, samimi mütevazi yerlerNeresi acaba tayin istemeyi düşündüm suan.
Ne kadar ekonomik bir yermis.
Ben kahve sevmem mesela.
Ama öğle arası arkadaslarla yeme içme oluyor.
En kotu 50 lira gidiyor bir oturmaya.
Gecen okuldan kizlar öğle arası gittiler benim işim vardı gidemedim ama yedikleri yer esnaf lokantası yedi burası ilce mesela
Gene yemek en ortalama 30 50 arası.
nerede yaşıyorsunuz sizMesela bu ay 23 tl geldi doğalgaz tabi henüz yakmaya başlamadım.
B.K yesin inşallahBen 1,5 yıla yakın böyle yaptım maaşları birleştirip bütün ödemeleri harcamaları vs yaptım yaptıklarımın daha inciğine cıncığına kadar anlattım duyduğum cümle senin ne katkın oldu ki herşeyi ben yaptım oldu şu an boşanma aşamasındayız zaten böyle kişiliksizlerde var malesef
nerede yaşıyorsunuz siz
ayy şaka gibi rakamlar ne güzel 23 TL nedir
Bunu buraya bir kadın eşim bana Böyle yapıyor, maaş kartım onda vs diye yazsa eminim o kocayı taşlardık. Çünkü tam taşlanacak yorum.Eşimle hesabımız ortaktır en başından itibaren.
Eşimin maaş kartı bendedir , maaşını çekerim benim hesabıma atarım , tüm ödemeleri hesaptan yaparım , evin tüm ihtiyaçlarını alırım , eşime harçlığını veririm. Kalan tutar var ise ne yapacağımıza ortak karar verip onu yaparız.
Ortak hesapta olunca aldığımız paranın daha bereketli olduğuna inanmışımdır her zaman.
Adam 150 tl harçlık mı alıyormuş ben şokkk. Eşim berberine 100 tl veriyor sadece
Bunu buraya bir kadın eşim bana Böyle yapıyor, maaş kartım onda vs diye yazsa eminim o kocayı taşlardık. Çünkü tam taşlanacak yorum.
Sen bunu yazarken altın 522 ye dayandı. İstediğin kadar sık kemerleriCok tutumsuzsunuz. Eşimin saçlarini ben kesiyorum.
Pandemi başlayinca guzel bir makina aldik 2 senedir kuafor yuzu gormedi adam. Zamanla ustalaştim bir de
10tlye kahve uzun zamandır içmedim,zaten oturunca bir kahveyle de kalmıyorum. Dur soda limon söyleyeyim,tatlı yiyeyim,iki Makaron atayım benim hesap 60tlBizde türk kahvesi maksimum 10tl, okulun ortak malzemeleri var her ay 20tl karşılığında sınırsız çay kahve hakkımız varokul bahçesinde de çok şahane bir odun masalı çardağımız var, çay kahve genelde orada, onun dışında zaten eve varmam 1 saat sürdüğü için arkadaşla ekstra kahveye vaktim yok maalesef, gelene çardakta ikram ediyorum ama dışarıda da çay 1.5tl öyLe gösterişli bir pastane tercih etmezsen.
Çanakkalenin bir ilçesinde çalışıyorum, öğlen yemeği 3 çeşit yemeye kalkarsanız 20tlyi asla geçmez esnaf lokantalarında, dürüm tarzı tercik ederseniz 10 15 arası, ben tost severim derseniz 10tlye alasını yersiniz ama bunlar öyle class diye tabir edilen mekanlar değil, samimi mütevazi yerler
dolar da 9,10Sen bunu yazarken altın 522 ye dayandı. İstediğin kadar sık kemerleri
Borsa da hızla düşüyor. Heryerden batığızzzdolar da 9,10
Daha bundan bir iki ay önce bas bas bağırdım bı konuda. Yatırım yapacaksaniz 24 ayar grama yatırın diyeBorsa da hızla düşüyor. Heryerden batığızzz
Sen bunu yazarken altın 522 ye dayandı. İstediğin kadar sık kemerleri
sorma, Allah yardımcımız olsunBorsa da hızla düşüyor. Heryerden batığızzz
2 kişi kahve 20yse süper. Dün uzun zamandır ilk kez kahve dünyasına gittim türk kahvesi 17tlydi gözlerime inanamadımSaygı duyarım harcamanıza da ben de eşim de asla böyle yaşayamayız. Hiç mi hobisi yok hiç mi arkadaşı yok ? Bir kitap 30 35 tl. Arkadaşla sadece kahve içsen açık havada 2 kişi 20 tl. Ee bir o ısmarlarsa bir de sen ısmarlarsın. Biz haftada bir gün dışardan yemek alıyoruz o da uygun fiyatlı avm mönüleri geçen hafta 4 kişiye 114 mü ne verdim. Benim aklım ermedi bı 150 tl ye
15e ayvalık tostu var bende10tlye kahve uzun zamandır içmedim,zaten oturunca bir kahveyle de kalmıyorum. Dur soda limon söyleyeyim,tatlı yiyeyim,iki Makaron atayım benim hesap 60tlkız geçenlerde 23liraya ayvalık tostu yedim ben sen ne diyon
Ben üzülüyorummm . Sebebi ban sebebi yazamammm. Yorum yokkkDaha bundan bir iki ay önce bas bas bağırdım bı konuda. Yatırım yapacaksaniz 24 ayar grama yatırın diyeay benim kenarda biryerden gelen param vardı,hepsiyle altın aldım geçen hafta,hatta burdan bı arkadaşla konuşmuştuk,tutman hata çevir altına diye. İyi ki cevirmisim çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?