Eşim maasimi bana birakir. Ben de bazem mutfak ve kendi ihtiyaclarimi karşılarım. Sizin karariniz o. Benim eşim benim paramı kullanmiyorMerhabalar eşimle evleneli 2.5 ay oldu eski işimden ayrıldım şimdi yaşadığım yerde yeni işe başlıyorum para konusunda ne yapacağımı bilmiyorum maaşlar ortak mı olmalı sizce ayrı hesap olmalı mı şimdi ayrı desem eşim yanlış anlar mı ?
Maalesef ex değil aynı dönemde babasını kaybettik annesine mecbur söyledim duruyoruzbu koca ex mi yoksa duruyor mu halaaa?
Eşimle hesabımız ortaktır en başından itibaren.
Eşimin maaş kartı bendedir , maaşını çekerim benim hesabıma atarım , tüm ödemeleri hesaptan yaparım , evin tüm ihtiyaçlarını alırım , eşime harçlığını veririm. Kalan tutar var ise ne yapacağımıza ortak karar verip onu yaparız.
Ortak hesapta olunca aldığımız paranın daha bereketli olduğuna inanmışımdır her zaman.
Eşim benim maaşımın tam 10 katı kazanıyor. Asla para muhabbeti yapmadığı bütün harcamalarımı gerekli bulduğu asla cimrilik etmediği için ortak hesabımız. Aynı durum arkadaşın eşinde var aşırı pinti sürekli kadının çalışmasına yönelik planları olan bir adamla evli öyle bir adam olsaydı ne paramı verir ne de eve destek olurdum. Kişinin karakteri ile ilgili aslında ortak hesap olması. Çok savurgan biriyse o zamanda ortak hesap yapmazdım en azından biri garantide olur
babamız iş seyahatine gitti benim kız pizza söyleyelim deyince nevrim döndüü.sebzeli makarna yaptım yoğurtladı yedi.pizza demek 50 tele demek cıkssssss.a101 den aldıklarımsa ucuz nimet pizza.öğlen pişirip kıza ve annesi olmayan bir çocuğa götüreceğim okula yarın
Tabi ki eşine güveneceksin gece yanında uyuyup hayatımızı namusumuzu emanet ediyoruz güvenin olmadığı her ilişki yıkılır ama her duygunun fazlası zarar para kolay kazanılmıyor hele ki biz kadınlar için bu durum daha da zor ayrı hesapta para durması da bir güven konusu siz tedbiri elden bırakmayın derim nacizane fikrim
Bu konu hakkında 2 gün önce bir ortak arkadaş grubumuzda olay oldu ondan ben aslacı kısımdım nasıl ruhuma işlemişse AslaaaaaaAsla asla asla asla
Maaşallah
Fast food u sadece cımartesileri zor alıyoruz artık. O da çocuk mutlu olsun diye. 3 kişi 115 tl falan tutuyor her hafta. Tatlı vs de yok içinde. Benzin zaten altın fiyatında. Venezuella da 10 dolara 1 yıllık benzin alınıyormuş şok oldummmYurtdısında da insanlar ucuz diye fastfood yiyorlar valla biz burda pahalı diye alamıyoruz
Eski eş ya da çocuk yok.Ex eşi yoksa ex eşinden cocuk yoksa daha kolay tabi de cocuk varsa kendi ele almak istiyor erkekler...bi de kendi ailesine yardım edenler var..oyle harclıgını veririmle bitmiyor malesef
Merhaba tekrardan. Bizde de hemen hemen aynı. Peki para kalıyorsa bunu nasıl anlıyorsunuz? Biz de bu rutin bozuldu da ondan soruyorum aslında. Normalde hayat şartları evet, birikime pek kalmazdı ama şimdi eşimle tayin sebebiyle ayrı kalıyoruz. Lojmanda kalıyor. Tek başına maasi neredeyse onbin. Öyle pat diye de soramadım kalanı napiyosun diye. İki yıl böyle devam edecek.(mama,bez kredi kartından ödüyor) evet tabiki harcayacak hali yok da, insan ayrıntılı bilmek istiyorBizde ortak hesap hiç söz konusu olmadı. Herkesin hesabı kendinde. Kirayı, faturaları eşim öder. Bakıcı parasını, bebek bezini ve mamasını da ben hallederim. Evin diğer ihtiyaçlarını genellikle eşim halleder. Benim de arada aldıklarım filan olur.
Ne yalan soyleyeyim ben bazen esimin banka hesabina girip bakiyorum. Baktigimi da biliyor, goruyor ama bir sey demez. O da benimkine girip bakabilir ne zaman isterse ama bakmiyor. Baktigim icin ne kalip kalmadigini biliyorum. Bir de belli bi limitin altina dusmesini pek istemiyorum, tembihliyorum bazen atiyorum 4bin liranin altina dusmesin hesabindaki para diye. Ama buna pek dikkat etmiyor acikcasi arada limiti gectigi oluyor.Merhaba tekrardan. Bizde de hemen hemen aynı. Peki para kalıyorsa bunu nasıl anlıyorsunuz? Biz de bu rutin bozuldu da ondan soruyorum aslında. Normalde hayat şartları evet, birikime pek kalmazdı ama şimdi eşimle tayin sebebiyle ayrı kalıyoruz. Lojmanda kalıyor. Tek başına maasi neredeyse onbin. Öyle pat diye de soramadım kalanı napiyosun diye. İki yıl böyle devam edecek.(mama,bez kredi kartından ödüyor) evet tabiki harcayacak hali yok da, insan ayrıntılı bilmek istiyor
Esime harçlık veririm ne demek yaEşimle hesabımız ortaktır en başından itibaren.
Eşimin maaş kartı bendedir , maaşını çekerim benim hesabıma atarım , tüm ödemeleri hesaptan yaparım , evin tüm ihtiyaçlarını alırım , eşime harçlığını veririm. Kalan tutar var ise ne yapacağımıza ortak karar verip onu yaparız.
Ortak hesapta olunca aldığımız paranın daha bereketli olduğuna inanmışımdır her zaman.
Baya ortakmışEşimle hesabımız ortaktır en başından itibaren.
Değil mi ya. Çok ilginç geliyor. Aynısını bir erkek söylese ne ayıplarız.Esime harçlık veririm ne demek ya
İnanamıyorum
Çok rencide edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?