- 23 Ocak 2016
- 37.512
- 56.242
- 598
- Konu Sahibi Muallimee1
Nick değiştirilmiyor demiştim size dimiDün geceden beri iki defa değiştirdi. Yeni uygulamayı bilmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nick değiştirilmiyor demiştim size dimiDün geceden beri iki defa değiştirdi. Yeni uygulamayı bilmiyorum.
Yaaa çok tatlısın şuan gülüyorum çok sıkı takip etmişsin Nick de değiştirilmiyor kafa karıştı dimi bak hesaplar birleştirilmiş Muallime Memuriyee derken konu yine bizim öğretmene çıkmışDün geceden beri iki defa değiştirdi. Yeni uygulamayı bilmiyorum.
Benim özellikle vurgulamak istediğim ikisinin aynı kişi olduğu, hikayeleri değiştirerek anlatması idi.Nick değiştirilmiyor demiştim size dimiusta da onaylamış neyse ki kafa karışıklığı çözülmüş kızlar varılan nokta şu ki ikisi de yine aynı kişi
![]()
Yeni güncellemeden haberin olmadığı için kafan karıştı hayır anlamadığım bu Muallime hanım soracağını niye tek hesaptan yapmıyor bunca insanın kafasını karıştırıyorBenim özellikle vurgulamak istediğim ikisinin aynı kişi olduğu, hikayeleri değiştirerek anlatması idi.
benim nişanlımda bu şekilde hep kıyas hep yarış 0 merhamet sanarsın biz ağaç kavuğundan çıktık 0 saygı bitek kendi ve kendi ailesi soğuttu kendindenKendi ailesi tanrigillerden olduğu icin sen bir yaparsan ben on yaparım demek istiyor
Evet aynen öyle, haberim olmadığı için kafam karıştı. Derdi başka demekki. Hikayeleri farklı farklı anlattığına göre. Ya canı sıkılıyor ya da insanlarla dalga geçmekten zevk alıyor. Bilemedim. Boşuna dil döktük.Yeni güncellemeden haberin olmadığı için kafan karıştı hayır anlamadığım bu Muallime hanım soracağını niye tek hesaptan yapmıyor bunca insanın kafasını karıştırıyormaaş kartı altı üstü maaş kartı şu kartına bi sahip çıksaydı bunca insan bu kadar yorulmayacaktı
![]()
Aynen öyle ben de anlayamadım insanlar tuhaf yaEvet aynen öyle, haberim olmadığı için kafam karıştı. Derdi başka demekki. Hikayeleri farklı farklı anlattığına göre. Ya canı sıkılıyor ya da insanlarla dalga geçmekten zevk alıyor. Bilemedim. Boşuna dil döktük.
Neyse banlandı, cezasını aldıAynen öyle ben de anlayamadım insanlar tuhaf ya
Merhaba,
Nick değişimi olduğunu nereden çıkardınız ?
Memuriyee ve Muallimee1 aynı kişi olup tüm mesaj ve konuları tek hesap altında birleştirilmiş olamaz mı ?
Bakın bakalım Memuriyee nicki sitede var mı ?
Vay arkadaş hem nick değiştirmiş hemde arkadaşlar tescillemiş. Bu mesajı okuyanlarda bana gelip hani nick değişimi olmuyordu diye hesap soruyor. Bu nick değişimi değil 2 aynı hesabın, uyarılara rağmen konu açmaya devam etmesi sebebi ile aynı hesap altında birleşmesidir. Alıntılarda hala eski hesap gözükür bu sebeple bu nick değişimi değildir.
Hala nişanlı değilsn dimi ?benim nişanlımda bu şekilde hep kıyas hep yarış 0 merhamet sanarsın biz ağaç kavuğundan çıktık 0 saygı bitek kendi ve kendi ailesi soğuttu kendinden
Maalesef nişanlıyım artık son demler diye mi herşeyimiz birbirimize batar oldu anlamadım , çocuk gibi hal ve hareketleri var babamın yemek yerken önüne ısrarla ikramlık koymasına bile laf söyleyen biri o kadar alıngan kendini ailesinden uzak yalnız hissediyomuş biz eve yemeğe çağırınca muhtaç gibi hissediyomuş bla bla bla bi sürü laf kimsenin ezdiği küçük gördüğü yok halbukiHala nişanlı değilsn dimi ?![]()
Kız banlanmadı diğer hesapla birleşmiş sanırım bu devre dışı kaldıNeyse banlandı, cezasını aldı![]()
Bu msjlari altında çıkan beden kitle endeksi ve ideal kilo ibreleri nasıl yapılıyorKarti vermem diye kavga cikti. Adam inatlasti. Simdi de koltuk davası cıktı. Zaten sen koltuk alma vs diye kartını istedi bence. Alma ya alma. Oda araba almasın. Sen alttan alttan ver ailene. Onlar da taksitle kendileri aldım der bir zaman sonra..
ne mesele yaptın ya..
Bu kadar zaman oturtulmuş koltukta bir 6 ay daha otursunlar
Bu kadar huzursuzluk çıktığını bilseler kesinlikle istemezlerdi emin ol.
E sen koltuk alacam.vs dersen oda araba alır hiçte karışamazsın. O da o nun parası.
Bende çalışıyorum maaşım var. Kartım.bende ama evin harcamasiydi vs hep bana kaldı özellikle bu pandemi döneminde eşimin isleri komple durdu. Şunu anladim ki adam.harcarken iyiydi.
Biraz vefalı olun ya. Adam yıllarca tek maaşıyla geçindirdi seni. Istemek hakkı yok. O ayrı ama oda parayı görünce plan yaptı kendi kendine demekki. Hele şu parayı önce birlikte harcamayı öğrenin. Kendine harcamalarına vs ayirdigindanailene gönder.
Ben atandıktan 3 yıl sonra evlendim. Ailemin durumu çok kötü degildi ama evini yeniledim ailemin isteye isteye hoşuma giderek. Ama ailemin onaylamadığı birisi ile evlendim.diye tek bir şey almadı ailem bana
Evlendim evimin borcunu ödüyorum şimdide. Keşke kendime biriktirseymisim zamanında. Senin ailen artik o zitlastigin adam. Biraz vefalı ol. Offff
Bir milyon kişi saldırmasın bana
Adamı kaçırdın eninde sonunda. Bir koltuk takımı için bosanirsinizda şimdi siz
Bence birdaha düşün canım.. nişanllken ayrlmak kolay ama evliyken daha zor.. bizde son haftalarda çok tartştık ama böyle konuylan değildi.. evlenince düzeldik çok şükür.. kendini bu şekilde görüyor ve ailesine ve kendine karşı bu kadar korumacysa iyice düşün derim ..Maalesef nişanlıyım artık son demler diye mi herşeyimiz birbirimize batar oldu anlamadım , çocuk gibi hal ve hareketleri var babamın yemek yerken önüne ısrarla ikramlık koymasına bile laf söyleyen biri o kadar alıngan kendini ailesinden uzak yalnız hissediyomuş biz eve yemeğe çağırınca muhtaç gibi hissediyomuş bla bla bla bi sürü laf kimsenin ezdiği küçük gördüğü yok halbuki
Zaten kendimi bir uçurumun ucunda gibi hissediyorumBence birdaha düşün canım.. nişanllken ayrlmak kolay ama evliyken daha zor.. bizde son haftalarda çok tartştık ama böyle konuylan değildi.. evlenince düzeldik çok şükür.. kendini bu şekilde görüyor ve ailesine ve kendine karşı bu kadar korumacysa iyice düşün derim ..![]()
Sakın sakın böyle hissetme.. Nişanlınla güzelce konuş hatalarını anlat.. yanlışlarını anlat ve gözlemle.. kararnı o şekilde ver.. Unutma uçurumdan atlamak da o uçurumun başından geri dönmekte senin elinde..Zaten kendimi bir uçurumun ucunda gibi hissediyorum
Doğru ama olanları söylediğimde hep onu suçladığımı söyleyen biri var, napayım hatayı söylemem benim suçum oluyo ama hatayı yapan kendisi onda bişey yok, anlamadım çıkamadım işin içinden ,şakayla karışık da olsa evlenene kadar kahrımı çek söz evlendikten sonra ben çekicem diye anlaşma yapmaya çalışan biri hayır anlamıyorum babaevinden ayrılcak olan benim gergin olcak olan benim onun afra tafrasını laflarını çekiyoruz ben annesine yaptığı işle ilgili bişey dedim bana yapmadığını bırakmadıSakın sakın böyle hissetme.. Nişanlınla güzelce konuş hatalarını anlat.. yanlışlarını anlat ve gözlemle.. kararnı o şekilde ver.. Unutma uçurumdan atlamak da o uçurumun başından geri dönmekte senin elinde..
Nişanlını boşa.Maalesef nişanlıyım artık son demler diye mi herşeyimiz birbirimize batar oldu anlamadım , çocuk gibi hal ve hareketleri var babamın yemek yerken önüne ısrarla ikramlık koymasına bile laf söyleyen biri o kadar alıngan kendini ailesinden uzak yalnız hissediyomuş biz eve yemeğe çağırınca muhtaç gibi hissediyomuş bla bla bla bi sürü laf kimsenin ezdiği küçük gördüğü yok halbuki
Külliyen yalan.şakayla karışık da olsa evlenene kadar kahrımı çek söz evlendikten sonra ben çekicem diye anlaşma yapmaya çalışan biri
Evlendikten sonra daha beter olur.Külliyen yalan.