• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş kartı

Merhaba,
Nick değişimi olduğunu nereden çıkardınız ?

Memuriyee ve Muallimee1 aynı kişi olup tüm mesaj ve konuları tek hesap altında birleştirilmiş olamaz mı ?

Bakın bakalım Memuriyee nicki sitede var mı ?

Vay arkadaş hem nick değiştirmiş hemde arkadaşlar tescillemiş. Bu mesajı okuyanlarda bana gelip hani nick değişimi olmuyordu diye hesap soruyor. Bu nick değişimi değil 2 aynı hesabın, uyarılara rağmen konu açmaya devam etmesi sebebi ile aynı hesap altında birleşmesidir. Alıntılarda hala eski hesap gözükür bu sebeple bu nick değişimi değildir.
Yok efendim estağfurullah. Neden hesap soralım. Ben yeniyim, hesapların birleştirildiğini bilmiyordum, şaşırdım.

Nişanlını boşa. 🤭 Bir tel yüzük taktı diye kendini bu kadar emniyette görüp ağzına tüküren adam evlenince neler yapmaz.
ben öyle pabuç bırakmam sinirli bi yapım var sevecen sıcakkanlıyım ama sinirimi bilen yanıma yaklaşamaz o yüzden ağzına tüküren diye bi tabiri kabul etmiyorum ,yani bi bakıyorum süt liman bi bakıyorum tripcan erkeğin lafı tribi nazı hiç çekilmiyo çok anacı , ben bişey yaptım mı herşeye annesini de çağırmamı istiyo ki annesi çalışıyo ,ama onun annesi eltimle alışverişe giderken bana söylemedi bile eltim binbir oyunla akşamüstü gelemiceğimi çalıştığımı bildiği için ona göre uyduruyo işini ,yalnız annesi gelcek olsa amenna her yere eltiyi de getiriyo yahu belki ben istemiyorum ama bunu böyle de diyemiyorum işte ,nişanlıma diyince psikolojide zayıf taraf onları gördüğü için onları tutuyo, bide kullandığı kelime ailemle vakit geçir iyi tamam geçireyim diyorum bi gidiyoruz cümbür cemaat orda herkes zaten gelceğimi duyan eltim anında damlıyo çocuklar ortada vızır vızır ne bi oturup başbaşa konuşabiliyoruz ne bişey , hiç bişey anlamadan geri dönüyorum ben diyorum mesela ben işteyken sen vardiyalı çalışırken bi git bakalım kahve içmeye bizimkilere daha 1 kere gitti onu da defalarca söyleyip artık bezdikten sonra istiyolar ki hep kadın yapsın bir kere özel gün dışında annemi babamı aramışlığı yok ben annesiyle haftada en az 4-5 kere konuşuyorum artık bende azalttım kısasa kısas

Evet aynen öyle, haberim olmadığı için kafam karıştı. Derdi başka demekki. Hikayeleri farklı farklı anlattığına göre. Ya canı sıkılıyor ya da insanlarla dalga geçmekten zevk alıyor. Bilemedim. Boşuna dil döktük.
Ben bu konu sahibi hanfendinin bir işi olduğunu da düşünmemeye başladım. Bir sürü konu aç iki hesaptan, senaryo uydur falan. Ciddi bir mesai gerekiyor.

Ben bu konu sahibi hanfendinin bir işi olduğunu da düşünmemeye başladım. Bir sürü konu aç iki hesaptan, senaryo uydur falan. Ciddi bir mesai gerekiyor.
Hesap birleştirme olayını ben de bilmiyordum. 2 senedir üyeliğim var yeni bilgim oldu. Boşluktan canı sıkılmıştır. Ya da hayatında aksiyon istiyordur 🤭😅

ilginç bir konu ama büyütmemek gerektiğini düşünüyorum. Türkiye'de her ailenin başına gelebilecek bir olay. Ama kesinlikle şunu unutmamak gerekiyor ki tartışmalarda önemli olan sağlıklı ve birlikte, aile olarak çıkmak gerekiyor. Önemli olan kazanmak değil!

ben öyle pabuç bırakmam sinirli bi yapım var sevecen sıcakkanlıyım ama sinirimi bilen yanıma yaklaşamaz o yüzden ağzına tüküren diye bi tabiri kabul etmiyorum ,yani bi bakıyorum süt liman bi bakıyorum tripcan erkeğin lafı tribi nazı hiç çekilmiyo çok anacı , ben bişey yaptım mı herşeye annesini de çağırmamı istiyo ki annesi çalışıyo ,ama onun annesi eltimle alışverişe giderken bana söylemedi bile eltim binbir oyunla akşamüstü gelemiceğimi çalıştığımı bildiği için ona göre uyduruyo işini ,yalnız annesi gelcek olsa amenna her yere eltiyi de getiriyo yahu belki ben istemiyorum ama bunu böyle de diyemiyorum işte ,nişanlıma diyince psikolojide zayıf taraf onları gördüğü için onları tutuyo
Bu adam değişmeyecek, ben o kadarını söyleyeyim size. Evlenince bu sıkıntılar katlanacak. Felaket tellallığı yaptığımı düşünebilirsiniz. Ama belli bir yaşa gelmiş birini şu saatten sonra onu doğuran bile değiştiremez, kendi istemedikten sonra.

Doğru ama olanları söylediğimde hep onu suçladığımı söyleyen biri var, napayım hatayı söylemem benim suçum oluyo ama hatayı yapan kendisi onda bişey yok, anlamadım çıkamadım işin içinden ,şakayla karışık da olsa evlenene kadar kahrımı çek söz evlendikten sonra ben çekicem diye anlaşma yapmaya çalışan biri hayır anlamıyorum babaevinden ayrılcak olan benim gergin olcak olan benim onun afra tafrasını laflarını çekiyoruz ben annesine yaptığı işle ilgili bişey dedim bana yapmadığını bırakmadı
Ve hala nişan atmak konusunda olmaz diye düşünüyorsun.. ben birşey demiyorim inş. Değişir ve kahrını çeker (!)

Bırak evlensin bence, bazı insanlar illa yasayıp gorucem diyor Yasasın lar bence
evet illa yaşayıp görücem diyorum çünkü emeğim var çünkü evlilik tarihi yaklaştıkça sorunlar çıkmaya başladı üstüne düğün coronadan ertelenince tartışmalar çıkmaya başladı ve başımıza gelen bazı talihsizlikler , peki var mı bi garantisi eğer bu kişiyle nişanı atıp da başka bi ilişki yaşasam aynısı olmıcağı aynı şeyleri yaşamıcağım - yok
evet kendimi psikolojik olarak yıpranmış hissediyorum sadece, ama tutup da burda her sorun yaşayana olumsuz yönde gitmek de doğru değil siz öyle yapın ben böyle :KK52:

evet illa yaşayıp görücem diyorum çünkü emeğim var çünkü evlilik tarihi yaklaştıkça sorunlar çıkmaya başladı üstüne düğün coronadan ertelenince tartışmalar çıkmaya başladı ve başımıza gelen bazı talihsizlikler , peki var mı bi garantisi eğer bu kişiyle nişanı atıp da başka bi ilişki yaşasam aynısı olmıcağı aynı şeyleri yaşamıcağım - yok
evet kendimi psikolojik olarak yıpranmış hissediyorum sadece, ama tutup da burda her sorun yaşayana olumsuz yönde gitmek de doğru değil siz öyle yapın ben böyle :KK52:
Tamam evlen, uzun uzun acıklamana gerek yok bana. Sen neden evlendim diye ağlarken, ben sigaramdan fırt cekıp kahvemin sekerı az olmus diyecegım.

Sizde oyle yapın demen ıcın senden onerı ıstemıs olmam lazım, farkındaysan onerı istemedim.
Ve farkındaysan ben yorumumu sana bile yapmadım.

İyi gunler.

Ve hala nişan atmak konusunda olmaz diye düşünüyorsun.. ben birşey demiyorim inş. Değişir ve kahrını çeker (!)
Rabbim kimseye kahır çektircek bi hayat yaşatmasın ne ben ne onun açısından da istemem naz yapayım trip atayım hiç öyle biri olamadım ,benim istediğim sağlıklı huzurlu kafa rahatlığı olan bi hayat hepsi bu Rabbim herkese nasip etsin

Umarım yanılırız... Birkaç yıl emek verdiniz, ama sırf bunun için hayatınızın kumarını oynuyorsunuz. Rast gele...

Rabbim kimseye kahır çektircek bi hayat yaşatmasın ne ben ne onun açısından da istemem naz yapayım trip atayım hiç öyle biri olamadım ,benim istediğim sağlıklı huzurlu kafa rahatlığı olan bi hayat hepsi bu Rabbim herkese nasip etsin
Nişanlınızı siz anlattınız biz huzurlu bir hayat iç doğru olanı yap dedik.. inşaALAH. Buralarda bdvde sizi görmeyiz ve heepppp mutlu.olursunuz.. Bakın ezan okunuyor çok samimiyim duamda.. inşaALLAH düğün gerginliğidir bütün bunların hepsi ve mutluluğunuz daim olur.. 🤲

Tamam evlen, uzun uzun acıklamana gerek yok bana. Sen neden evlendim diye ağlarken, ben sigaramdan fırt cekıp kahvemin sekerı az olmus diyecegım.

Sizde oyle yapın demen ıcın senden onerı ıstemıs olmam lazım, farkındaysan onerı istemedim.
Ve farkındaysan ben yorumumu sana bile yapmadım.

İyi gunler.
hımmm demek sizde insanların mutsuzluğundan nemalan fesatlardansınız o zaman benim yazdığım konuya hakkımda cevap vermiş birine söylerseniz tabiki de cevap veririm ,sizde tavsiye veremediğiniz gibi size uymayan görüşlere de cevap vermeyin o zaman ki sizin gibilerle muhattap olmak zorunda kalmayalım sonuçta bende sizden yorum istemedim siz ne kadar buraya yazma özgürlüğüne sahipseniz benimde aynı hakkım var

Nişanlınızı siz anlattınız biz huzurlu bir hayat iç doğru olanı yap dedik.. inşaALAH. Buralarda bdvde sizi görmeyiz ve heepppp mutlu.olursunuz.. Bakın ezan okunuyor çok samimiyim duamda.. inşaALLAH düğün gerginliğidir bütün bunların hepsi ve mutluluğunuz daim olur.. 🤲
Öyle tabiki huzurlu bi hayat için herşeyde dönüp arkana gitmek değildir ben bunu anlattım evet sıkıntılarım var diye başka bi ilişki yaşasam olmıcak anlamına gelmiyo, allah herkese gönlündeki hayatı yaşamayı nasip etsin

Öyle tabiki huzurlu bi hayat için herşeyde dönüp arkana gitmek değildir ben bunu anlattım evet sıkıntılarım var diye başka bi ilişki yaşasam olmıcak anlamına gelmiyo, allah herkese gönlündeki hayatı yaşamayı nasip etsin
Yalnz sıkıntı var sıkıntı var.. burdaki konulara bakarsanız sizin anlattıklarınız yüzünden evliliği kötüye giden veya boşanan çok insan var.. arkayı dönüp gitmek başka birşey.. ama eşinizi değiştirmezsiniz.. değişmez.. hele aileye.düşkünlük evlilikten sonra daha da artar..

Back
X