• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maaş kartı

Önceki konun saçma gelmişti ama evlendigine pişman olmakta haklısın şuanda

Nick değiştirilmiyor demiştim size dimi :KK48: usta da onaylamış neyse ki kafa karışıklığı çözülmüş kızlar varılan nokta şu ki ikisi de yine aynı kişi:KK70:
Ben de iki üye ismine de yorum yaptım hatta memuriyee öğretmen degilim demisti ama muallime öğretmen diye yazmıştım hatta o gün kafam da karisikti (içtiğim ilac uyku yapıyor da 🤭) ama yanilmamisim
Hatta kisinin konularinin ekran görüntüsünü görünce şaşırmıştım kazenin aciklamasini görünce parcalar birleşti 😃
Zaten 33 yasinda birinin bu kadar toy olabildigine ihtimal verememistim
Ne diyelim maas kartini vermiştir eline geçen uc bes liralik harclikla idare etsin

Ben de iki üye ismine de yorum yaptım hatta memuriyee öğretmen degilim demisti ama muallime öğretmen diye yazmıştım hatta o gün kafam da karisikti (içtiğim ilac uyku yapıyor da 🤭) ama yanilmamisim
Hatta kisinin konularinin ekran görüntüsünü görünce şaşırmıştım kazenin aciklamasini görünce parcalar birleşti 😃
Ne diyelim maas kartini vermiştir eline geçen uc bes liralik harclikla idare etsin
Ajanlara taş çıkartacaz yahu :KK70:

Evet bu sebepten boşanmak istemiyorum. Zaten 33 yaşındayım ne zaman boşanicam da ne zaman evlenicem tekrar ne zaman anne olucam bazılarınız böyle düşünüyorum diye bana kızabilir ama şuan için bu düşüncedeyim evet işler büyürse beni sevmiyorsa o zaman bundan kaçış yok ama şuan için hemen gemileri yakma taraftarı değilim ama ne olursa olsun yakmam da demiyorum tabi. Eşim cimri ve paraya çok düşkün evet ev işlerinde de pek yardımcı değil ama onun dışında beni sevdiğini hissediyordum
Kardeş sen ciddi misin

Belki şu an aramızda farklı bir nickle geziyor 😀 maaş kartı ve evlendiğime pişmanım konularına dikkat 🤭

Belki şu an aramızda farklı bir nickle geziyor 😀 maaş kartı ve evlendiğime pişmanım konularına dikkat 🤭
Vardi oyle biri kadini kiz memuriye sen misin diye diye korkuttuk neye uğradığını şaşırmıştı :KK70:
Evlenenlerin de cogu pişman, hic evlenmesem daha mi iyi diyorum burada konulari okudukça :confused:

Vardi oyle biri kadini kiz memuriye sen misin diye diye korkuttuk neye uğradığını şaşırmıştı :KK70:
Evlenenlerin de cogu pişman, hic evlenmesem daha mi iyi diyorum burada konulari okudukça :confused:
Burdaki konular insanı olumsuz etkiliyor. İnsan kendini sorguluyor, haline de şükrediyor.

Ayyy varya konuyu dehşetle okudum. Kocanız gibi birini Allah düşmanımın başına vermesin. Valla beni de böyle insanlarla imtihan etmesin. İnsan sinir küpü olur valla. Verdiğim emeklere yazık diye lanet eder boşanırsın. Aman aman

Arkadaslar konumu merak edenler olmuş. Eşimle pazar günü konuştuk maaş kartı konusunu artık kapatalim vermeyeceğim dedim tamam dedi bir şey demedi uzatmadı. Sonra araba alıp kardeşinin üzerine yapmak gibi bir planın mi var dedim evet dedi bende o para ikimizin parası böyle bir şey yapamazsın dedim oda neden yapamayacakmisim ben maaşımla evi geçindirecem ama sen her maasinla ailenin evini yenileyeceksin yok oyle bir dunya dedi. Bende evlenmeden önce atanmış olsaydim ailemin ihtiyaçlarını alır öyle evlenirdim ama evlendikten sonra atandım ve her maaşımla alayım demiyorum ko sadece bir maaşımla bir koktuk takımı alicam o kadar dedim beni onlar bakti büyüttü bu yasa getirdibir maaşımı da çok göremem aileme dedim. Oda iyi istediğini yap istersen her maaşını ver ailene senin ailen varsa benimde var bende kardeşime araba alicam dedi. Bende aynı şey mi felan dedim olay büyüdü çıktı gitti evden 2 gündür de gelmiyor emin değilim ama bekar arkadaşı var onunla kalıyor olabilir bu kadar.
Not öğretmen olduğumu söyleyenler olmuş öğretmen değilim
ayyy bu evlilikten bişey olmaz artık.. laçkalaşmış, saygıyı kaybetmişsiniz.. gercekten boşanmak en iyisi

Onceki yillarda gun asiri konu acan bir tip vardi ama galiba hastaydi o okb mi ne birseyi vardi oyle kalmis aklimda en son yonetim patlayip tum hesaplarini yazdi yanlis hatirlamiyorsam 7 tane falan saymistim
8. Alinca artik ustu kapali muhit yazmisti yonetim sansini zorlama diye
9. Uyeligi aranizda avukat varmi diye sormak icin almisti o geldi aklima:KK70::KK70::KK70:

Evet ya o nedir benim gibi bir cahili aydınlatır mısın canım stalk nedir?
Stalk takip.etme demek mesela eski sevgilisini sosyal medyadan takip eden ya da takip etmeden izleyen kisiler icin kullanılan bir tabir

Onceki yillarda gun asiri konu acan bir tip vardi ama galiba hastaydi o okb mi ne birseyi vardi oyle kalmis aklimda en son yonetim patlayip tum hesaplarini yazdi yanlis hatirlamiyorsam 7 tane falan saymistim
8. Alinca artik ustu kapali muhit yazmisti yonetim sansini zorlama diye
9. Uyeligi aranizda avukat varmi diye sormak icin almisti o geldi aklima:KK70::KK70::KK70:
Gecen gun de öyle birinin üyelikleri paylaşılmışti :KK70: baya 10 üyelik açmış

Stalk takip.etme demek mesela eski sevgilisini sosyal medyadan takip eden ya da takip etmeden izleyen kisiler icin kullanılan bir tabir

Gecen gun de öyle birinin üyelikleri paylaşılmışti :KK70: baya 10 üyelik açmış
Ayni mail kullanilarak baska hesap aliniyormu bilmiyorum Oyle degilse 10 mail acmak lazim agir issizlik yahu 🤦‍♀️

Ayni mail kullanilarak baska hesap aliniyormu bilmiyorum Oyle degilse 10 mail acmak lazim agir issizlik yahu 🤦‍♀️
Ayni maille üyelik açılamıyor diye biliyorum mesela bu üyeliğimi baska maille acmistim ama o maili kullanmadigim ve hatta şifresini de unuttuğum için maili değiştirdim ama baska üyelik denemedigim icin bilemeyeceğim 😃 cidden ben o kadar kafa yoramiyorum yaa her biri için mail.ac sifre ayarla senaryolari aklinda tut derken benim beynim.yanar bi yerden sonra :KK70:

Back
X