Maaş kartım eşimde duruyor!!!

Ben de veririm eşime bazen atm çok uzak çünkü para çekemiyorum bana şu kadar para ver derim sonra da zaten kaç param olduğunu ne harcadığımı falan bilir hep bazen de benim kartta param olur arabaya yakıt alınacak olur kredi kartı falan çıkarır ben de al bundan çek derim.Ee sende kredi kartı varsa yanında da istediğin kadar paran bulunuyorsa bence sorun değil.

Ödemeleri eşim yapar bizde ortak hesaba aktarırım maasimi bence sizin harcamalarınızı kısıtlamadigi sürece sorun yok. Senin maaş ,benim maaş olayı yok.bizim ortak paramız kazancımız olayı var bizde boyle

Kartı size vermeyecek belli.
Bankayı arayıp kartı iptal ettirip yeni kart isteyin.
Sizin emek verdiğiniz maaşı eşinizin çekmesi çok can sıkıcı.

Zaten bu durum artık beni çok sıkıyor .
Anlatamam yani hem yoruluyorsun hem kazanıyorsun. Harcadinmi da hesap vererek harcıyorsun. Şu kadarını söyleyeyim Gidişat kötü ;(
Bnde bazen ekstra istyrm napican diyo ysda niye bitti esim kesinlikle para konusunda yada bnm ihtyacim konusunda hesap yapan biri degil ama cok borcumuz var ucu ucuna yetiyi hatta bi iki defa borc aldik ondan sanirim harcalamarima karisito bunun devam etmesinden korkuyorum bu algiyi degismen lazim hir gur olnadan

Orrak kadtimiz var bende cok harcama yapiyorum ve cok borcumuz var diye haftalik veriyo

Güzel bi bakış açısı cevremdekilerin köle misin diye yorum yapması canimi s~kıyor

Bizde de öyle. Maaşşlar ortak hesaba atılır ödemeler oradan yapılır, harçlık da bazen ben çekerim bazen elinden alırım bazen o çekmeyi unutur benden alır. Kalanı da birikim hesabına atarız. Borçlar bittiğinden beri maaşımı hiç almadım. Tek kese olmalı evlilikte yoksa bereket olmaz bence

Çalışan bir insan hesap kitap yapmayı, parasını idareli kullanmayı, internet bankacılığı, faturalar, evrak işleri vs... konuları bilmeli, ben yapamam, uğraşamam diye bir şey yok. Para kazanmak kadar, parayı idare edebilmek de önemli
Kartımı eşime vermedim, o kendi kartlarını bana verdi, düşük kmh limiti olan bir banka kartını yanında taşıyor, çünkü kendini kontrol edemeyip harcıyor. Ancak kartları bende diye parasını istediğim gibi kullanmam, her ay bir ödeme tablomuz var, kuruşu kuruşuna yazarım nereye ne harcandığını. Bu arada ikimizinde tasarrufları var, onunkiler kendi adına benimkiler kendi adıma, gizli saklılık yok ama herkesin hesabı kendine. Onun haberi olmadan hesabından bir lira bile almam.
Eski eşine ve çocuklarına nafaka ödüyoruz, çocukların nafaka haricinde ihtiyaçları oluyor, o parasını istediği gibi harcar, bende istediğim gibi harcarım, bu konuda emir kipli, mecburiyetli hareketler asla kabul etmem, bazen kızar bana benim param senin niye kuruş kuruş hesap veriyorsun diye ama o hesabı vermeye devam ederim, bana göstermesini istediğim saygıyı bende ona gösteririm, bizim evde işler böyle yürüyor

Ben vermem maaş kartımı. Senin benim mevzusunu hiç sevmem ama bu başka bişey. Bazen lazım olur veririm sonra hemen geri isterim. Bu zamana kadar eşimin de bende kalsın istediği hiç olmadı.
Bana çok garip geliyor maaş kartının eşte durması.

Kartım esimde ama ben alin teriyle kazandigim parayı hissediyorum. Refah seviyemize yansiyor bu.

Zaten para harcarken uğrasiyorum . Paranin nasil bittigini bilmeden harcamak güzel. Çok savurgan deģilim . Ama kazancımında hakkını veririm

Benim kartim da esimde . Türk tipi de hoşuma gitti. :)

Ben de aynı. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum. Maşallah eşime.
Boşanacam diye gizli para biriktiremem. Oldu ki boşandık. Mal varlıgı eşit bölünecek zaten. Ne o benden kaçırsın ne ben ondan .
Insallah ayrılmayız. Eşim beni aldatsa ya da baska sebeple boşansak o acının yanin da para kaybı çok da tın.
Şuan paramı yönetecek kadar kendime güveniyorum . Ama hesapsız para harcamak daha zevkli . Arkadaslar bunu kesfedememis.

bizimde çok borç var.. eşim çeker parayı. ama kartı istediğimde alabilirim.
kredi kartı var bende de. istediğin zaman tepki göstermese sorun olmaz aslında

Sen zaten az harcıyorsun bi de sorsaydı :)

Aahhh konu sahibi ahhh
Çok sinirleniyorum bakk
Yaa o zaman ben de çok harcıyorum die eşim alsın o beni yönetsin ne saçma Allah korusun
Yararına bile olsa
İyi niyetli de olsa
Dünyanın en iyi insanı bile olsa
Elinden kartı alamazzzzzzzzzzz dddim
Al çabuk o kartı ondan ama inatlaşacak diil
Aşkım kartımı verir misin de sakin bi tavırla
Nie derse hiiiç öylesine yaa ben de dursn dersin gülümseyerek o kadar

Geneldeki yorumlara baktım da neymiş eşiniz kartınızı alıomuş ama o kadar iyiyimş ki para harcamanıza kızmazmış harçlık veririrmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…