- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
- Konu Sahibi aklimkaristi
-
Zaten bu durum artık beni çok sıkıyor .
Anlatamam yani hem yoruluyorsun hem kazanıyorsun. Harcadinmi da hesap vererek harcıyorsun. Şu kadarını söyleyeyim Gidişat kötü ;(
Zaten bu durum artık beni çok sıkıyor .
Anlatamam yani hem yoruluyorsun hem kazanıyorsun. Harcadinmi da hesap vererek harcıyorsun. Şu kadarını söyleyeyim Gidişat kötü ;(
Ha yok ben cwlismak zorunda degilim illa calis demiyor amw ev alicazbiriktormek lazim, benim parami yadakendi parasini asla gereksiz harcsmaz, ben yine kuafoe parami vs alirim amagenelde ondadir ki benim icin boyleguzel yoksa para bieiktiremem.Ben de aynen çok harcarım hep eksideyimdir bunu erkek arkadaşıma anlatınca hemen durumdan vazife çıkardı evlenince tek kredi kartı olur dedi burdan kavga büyüdü ayrıldık yani ben kabul edemem dedim madem parayı sen idare edeceksin ben neden çalışayım maaşım olmasa ayrılacakmısın dedim ayrılırız dedi tamam ayrıldık dedim bitti
Canım evli olmak tabi herşeyini paylaşmaktır fakat o senin emeğinin karşılığı sende kalsın sen ihtiyaç oldukça ihtiyacı kadar kullanmasına izin ver, bu böyle gider karşı koyamazsın mesela benim eşiminde borcu var ama bende maaşımı alınca ilk önce nekadar ihtiyacı olduğunu sorarım hatta çoğu zaman sormam çünkü eşiyim nekadar ihtiyacı olduğunu bilirim söylerim bukadarını ben aldım bunuda al borcumuza yatır diye bence en doğru olanı buKızlar merhaba.8 aylık evliyim.Bi kez kartınla eşim çekti maaşımı sonra isteyince bende kalsın dedi benim senin mevzusu olmasın diye istemedim ondan alıyorum para.Cok borcumuz var ondan dolayi ses cikarmıyorum şu an ama boyle devam eder mi diye endiseleniyorum buna alışır da surekli ondan almak zorunda kalırım diye.Bu arada bi ortak kartımız var kredi karti ikimizdede var ondan ordan harca ihtiyacin oldukca diyo sizce bu durum normal mi simdi direk kartimi ver desem tepki veriyo ben sen yapiyosun diye napmaliyim nasil davranmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var
Kocanız kendini kasa olarak görüyor iki maaşı kendinde toplayıp ödemeleri hallediyor. Ama bence saçma. Fazla materyalist bir yaklaşım. Kari-koca değil de dükkan işleten 2 ortak gibisiniz. Bana çok sevimsiz geldi. Çalışan ve özgür bir bireysiniz neden itiraz etmediniz? Sen ben mi var diyorsa evet sen ben var ne olmuş deseydiniz. Tüm giderleri once kendi maaşından karşılasın eksik kismi sizden tamamlasin. Yada ortak hesap açın kendinize bir miktar ayırıp gerisini oraya aktarın her ay. Yoksa yakında ortak kartınızın ekstresi didik didik kontrol edilecek yiyeceğiniz fırçalara hazır olun. Gidişat o yöndeKızlar merhaba.8 aylık evliyim.Bi kez kartınla eşim çekti maaşımı sonra isteyince bende kalsın dedi benim senin mevzusu olmasın diye istemedim ondan alıyorum para.Cok borcumuz var ondan dolayi ses cikarmıyorum şu an ama boyle devam eder mi diye endiseleniyorum buna alışır da surekli ondan almak zorunda kalırım diye.Bu arada bi ortak kartımız var kredi karti ikimizdede var ondan ordan harca ihtiyacin oldukca diyo sizce bu durum normal mi simdi direk kartimi ver desem tepki veriyo ben sen yapiyosun diye napmaliyim nasil davranmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var
Nasıl baslarsa öyle gider canimKızlar merhaba.8 aylık evliyim.Bi kez kartınla eşim çekti maaşımı sonra isteyince bende kalsın dedi benim senin mevzusu olmasın diye istemedim ondan alıyorum para.Cok borcumuz var ondan dolayi ses cikarmıyorum şu an ama boyle devam eder mi diye endiseleniyorum buna alışır da surekli ondan almak zorunda kalırım diye.Bu arada bi ortak kartımız var kredi karti ikimizdede var ondan ordan harca ihtiyacin oldukca diyo sizce bu durum normal mi simdi direk kartimi ver desem tepki veriyo ben sen yapiyosun diye napmaliyim nasil davranmaliyim fikirlerinize ihtiyacim var
Nasıl harcıyor eşin peki.Biliyor musun?Hadi birgün ayrıldınız.Sende olsa kenara atardın.Böyle hadi kendine atıyorsa?Bu erkeklerw güven olmaz demedi deme.Zaten rahat rahat hanım kartı alana da güvenmemek gerek.Bir ben garibim galiba.. benimki de çok uzun zamandır esimde. Hatta onda olduğunu unutmuşum para cekemedim gecenlerde. Ama ben hiç rahatsız olmuyorum. Eşin tavriyla da alakalı olabilir. Devamlı cüzdanıma cantama para koyar. 100 verir 50 yeter derim. Niçin böyleyim acaba
Yok düşünüyorum düşünüyorum yine rahatsız olmuyorum. Her işimi kredi kartıyla ya da internet subesinden hallediyorum maaş kartı varsın dursun onda. Ihtiyac duymuyorum. Bende bi arıza mı var acaba.
Tabi ki herkes kendi tecrübesi dogrultusunda yorum yapıyor. Her evlilik, her eş farklıdır. Bu işin standartı yok ki kartını al vermeya da ver diyelim.Nas
Nasıl harcıyor eşin peki.Biliyor musun?Hadi birgün ayrıldınız.Sende olsa kenara atardın.Böyle hadi kendine atıyorsa?Bu erkeklerw güven olmaz demedi deme.Zaten rahat rahat hanım kartı alana da güvenmemek gerek.
Nas
Nasıl harcıyor eşin peki.Biliyor musun?Hadi birgün ayrıldınız.Sende olsa kenara atardın.Böyle hadi kendine atıyorsa?Bu erkeklerw güven olmaz demedi deme.Zaten rahat rahat hanım kartı alana da güvenmemek gerek.
İşte eşine de güvenmeyeceksin.Hayat böyle.Ö ö
Hayatta eşimize de güvenmeyeceksek artık. Belki boşanırsam diye kenara para koymalar. Bunlar hiç bana göre değil
İ
İşte eşine de güvenmeyeceksin.Hayat böyle.
Yoo ondan bitmiyor kesinlikle .Neden bundan bitsin ezbere sözler ediyorsun .Burdaki bitiş sebeplerini okumuşsundur.Birgün ayrılabilir insan istemese bile.Para kaybım olursa olsun diyorsan tmm sözüm olmaz.Hiç öyle düşünmüyorm eşimede güveniyorum açıkçası. Hem napıcak benim paramla kadına kızamı yedirecek. Kumar mı oynayacak. Başkalarının eşlerini bilmem ama benim eşim bunları yapmadığı için ona güveniyorum. Sürekli böyle güvensiz olunduğu için, sürekli ben çalışıp kazanıyorm benim param dendiği için evlilikler bitmiyormu, bunuda düşünmek lazım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?