maaş kartım

ecrin0144

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
117
3
118
41
Mrb kızlar benim sorunum şu;çalışan bir bayanım 2 yıllık evliyim yeni evlendiğim sıralarda maaş kartımı eşime verdim,ama sonra görümcem ve kaynanamla sorunlar oldu ve görümcem bana eşimin yanında sen mal gibi çalış ben yiyorum burda demesi ve eşemin ses çıkartmaması (duymamışmış)sonucu kavga dövüş aldım kartımı ama ne çare artık para yok dememe rağmen ayın 15 geldimi benden para istiyor bende yok diyorum daha bugün sen benim param için evlendin dedim yok parada pulda gözüm dior istifa et dior yani bir dediği ikinciyi tutmuyor.bende size para yedirirken iyi ama yedirmezsem kötüyüm dedim ama laf anlıyormu sanki size sorum şu siz napıorsunuz paranızı ?birde kartımı verdi ayın 15 içindeki parayı kendi hesabına havale edip boş kartı vermeye çalıştı kavga ettim çok moralim bozuk sadece parayım gözlerinde bunu anladım

Kusura bakmayın ama ohaaa!!! diycem ne demek sen çalış ben yiyorum sen kimsin ya? ay sinirrlerim bozuldu
Kartını kesinlikle verme şifresini değiştir bişeyler yap havale de edemesin. Ben Maaşımın bi kısmını evin taksitlerine veriyorum ama asla kartımı vermem. Para için eskiden kadınlar evlenirmiş şimdi erkekler evlenir oldu. Hayırlı bakalım. ama canım kesinlikle verme kartını. kayboldu de bankaya sana yeni kart verirler o hiç bi şekilde erişemez kart bilgilerine.

ortak hesap denen bişey vardır ...genelde evli çiftler öyle yapar 3 yıldır kartım bende 1 gun bıle benden para ıstemedı bı ara evın gıderlerıne ben baktım sıkıstıgım yerde o yardımcı oldu sımdı herseyı o yapıyor benım maasım cook sukur kenarda durabılıyor...cok sukur...bence sızde oyle bırsey yapabılırsınız..ortak hesap mantıklı yanı...

okurken bile sinir oldum eşlerin arasında paranın lafı olmaz ama senin görümcenin lafı çok ağır olmus..eşiden habersiz başka bir bankada hesap açtır.maaş kartının internet bankacılıgının da şifrelerini değiştir.maaşın yatar yatmaz o gizli hesabına paranı havale edersin.kurtarmıs olursun..

eşiniz çalışmıyormu?geliri yokmu?

neolursa olsun kartınızı vermemeniz gerekirdi..
geri aldıysanız asla bir daha da vermeyin..birde üstüne görümcenin terbiyesizliği..!!
nasıl duymaz,hadi duymadı insan kardeşini demi tanımaz?

benimde kartım eşimle aramızda dolaşır ama asıl sahibi benimdir..ve eşim haberim olmadan 1
kuruş bile harcamaz..

Bende başlarda yaptım o hatayı kart ondaydı çekip parayı bana çocuk gibi harçlık veriyordu ve para bitse ne yaptın diye sorardı elime para geçmeyince çalıştığındanda birşey anlamıyorsun heves kalmıyorki..aynı şekilde onada bunu söyledim kendi paramı kendim alacağım ihtiyaç olduğunda vereceğim diye tartıştık falan aldım elinden şuan kendim çekiyorum ihtiyaç olan kısmını ona veriyorum,böylece ağzı kapandı.Artık erkeklerde bir acayip oldu arkadaşımızın dediği gibi önceden bayanlar para için evlenirdi şimdi erkekler tamam eşine destek olursun ama son kuruşuna kadar istiyorlar.Amaçları ekonomik özgürlüğümüzün elimizde olduğunu hissettirmesinler bize tüm güç ellerinde olsun..Garanti bir işim yok çok bir maaşımda ama yeri geldiğinde bana kaç kuruş alıyorsunda lafını ediyorsun diyordu benim maaşım seninkinin kaç katı bende öyleyse beğenmediğin 2 kuruşuma muhtaç olupta isteme benden dedim.Bende sabahtan akşama kadar bu paraya emek verip çalışıyorum sonuçta..

çalıştıgım zamanlarda benim maaş kartımda eşimde durur.kendi maaşını benim maaşımı çekip bana verir.ben kira, ödemeler, kenaraya atılacak olan paraları ayırır gerisini de çekmeceye koyarım.kimin ihtiyacı varsa ordan alır.ne o bana ne ben ona oradaki paranın hesabını sorar..

evt haklısın canım erkekler evleniyor para için

birde kalkmış bir evde iki başlılık olmazmış evin erkeği oymuş bende anangile laf söyletirken erkekliğin nerdeydi dedim .çok sinirliyim şuan aslında kendim hesap açtırmıyayım annem veya kardeşimin hesabına yatırayım dionrum çünkü bu gidişle biz boşanırız çünkü sadece bu sorun değil daha çok var

öylede olabilir.boşanma durumunuz olursa o maaş hareketleriyle ilgili hak iddia edebilir.akşama kadar boşuna mı çalışıyorsun.insanın parada gözünde olmazda sen çalış ben yiyorum demesi görümcenin asıl ağır olan bu

Benim eşimde öyle iki başlılık olursa bir şey sahibi olamazmışız,erkekte olurmuş para erkeklikleri sadece bize bunların annelerinin,babalarının ağızlarının içine bakarlar.Boşanmadan bahsetmişsin öyle bir düşünce varsa ortada annene gönder o biriktirsin senin için eski konularınıza baktım eşimle aynı meslektenler buradaki arkadaşların çoğundada var aynı sorun..

görümcen sana böyle birşeyi söyleme cesaretini nerden buluyor acaba!
böyle zevzek insanlara hiç katlanamıyorum ya
muhatap olmaya değmez, gülüp geçmek lazım
kendinden emin ol dik dur "ihtiyacın olursa veririm tatlım birbirimize destek olmak için varız" diyerek kontrolü bırakmayacağını ama yanında olduğunu hissettirebilirsin
erkekler bu konuda güç gösterisine bayılır gerginliğe girmenize müsaade etme
baktın ortam geriliyor dur ben bir kahve yapayım öyle konuşalım deyiver ortam yatışsın
başta "neden hep ben yapıyorum" diye sorabiliyor insan kendine ama sonuçta bunun 2 kişiye faydası varsa neden yapıcı olan taraf olmayasın ki?

benim maaş kartımı eşime vermem mümkün değil; o da istemez
isteyeceği bir durum da bırakmam aslına bakarsan
ortak kasamız olsun senin 2. hesabında diye önerdiğimde hem şaşırmıştı hem sevinmişti
maaşımı alır almaz ortak kasaya yani onun 2. hesabına bir miktar yollarım
evin giderlerini o karşılar
markette hangimiz öndeysek o öder
bu kadar basit
ben eksiye düşsem o bana yollar, o düşse ben
Allah korusun bir boşanma durumumuz olsa ay ay ona gönderdiğimi hesap ederiz o da verir diye düşnüüyorum
güven meselesi

bence güven probleminiz var; bunu çözerseniz para sorunu da çözülür

şu an çalışıyor musun ve maaşını eşinle paylaşıyor musun?

"Alışmış kudurmuştan beterdir"derler ya şimdi eşiniz alışmış kartın elinde olmasına

Bundan vazgeçmesi bayağı sıkıntılı olacak gibi görünüyor;ama bence kartınız sizde kalmalı

Zaten onun maaşı vardır ne öyle 2 maaşı alıp geziyor,deli saçması olmuş böyle

Alın maaşınızı sonuçta o sizin emeğiniz,ortak para koyun harcamalar için

Bu benim param bu senin de olmaz bir ailede

Harcamaları ortak bütçeden gerisini de birikim yapın

evet canım çalışıorum biz görümcemle kavgayı mart ayında yaptık neyse ben kartımı aldım eşemle barıştıktan sonra 0 araba aldık yani paramız arabaya gitti araba onun üzerine oldu işte 2 aydır bankaya 2 milyar atacaksak bunun 1 onun hesabında 1 benim hesapta olsun die anlaştık tamam iyi güzel iki gün önce basit bir olay yüzünden tartıştık özür mözür dilemedi 3-4 gün surat salladı dün akşam benim konuşmamla konuştu sabah işe giderkende diorki kartını yanına al para çekelim bende dedimki sendeki para bittimi hani paramda gözün yoktu dedim kızılca kıyamet koptu.

Oh,ne ala!Paranızı bir yere bağlayın.Bankada tutmayın ya da tutarsanız gizli heabınız olsun.Annenizin adına falan açın.

zaten eşimle mesleğimiz aynı benim kaç para aldığımı virgülüne kadar biliyor aynı yerde çalıştığımızdan bordro asılıyor ya bi köşeye yemin ederim 1 kuruş atamıyorum öyle ince ince hesaplıyor sende şu kadar var gibi cümleler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…