Maaş kartınızı eşinize verir misiniz?

Ne guzel dedin
Kimden örnek alacaklarını bilmezler, ama sen böyle düşündüğün sürece, o seni kullanamaz. Bu arada, okuyup, okumamakla alakalı bir şey değil, parayı saymazsini biliyorsan, hesabını kitabını yapa bilirsin:)) benim anne annem okuma yazması yokdu, ama herşeyini kendi ayarlardi:)

karı koca birbirine vermesin bencede ödeme planı yapılsın ona göre herkez üstüne düşeni yapar..

ya sen maaş kartını verirsen bende sana araba alırım diyor mesela yani maaş kartını verdinn diye eksilmezsin tam tersi gözümde yücelirsin diyor. ben maaş kartımı verirsem yüce insan olcakmışım saygın en büyük yüceliktir demiyor adam. ben evin reisi erkektri olayına karşıyım ya evde bir reis olmamalı kabilemiyiz biz diyorum ya oda kart la martla reis hissetmek istiyor kendini.

parayla mı yüceliğin artıyormuş?

tabi ki okuyup okumamakla alakası yok. ki mantıklı olmak için okumuş olmak gerekmiyor biraz düşünmek yeterlidir. kullandırmam kendimi yapamaz bunu bana.

karı koca birbirine vermesin bencede ödeme planı yapılsın ona göre herkez üstüne düşeni yapar..

evet bencede ortada bir borç varsa bir plan yapılır derki bana bu ay şu kadar ödememiz var ayarla kendini ayarlarım eline teslim ederim neyse öder artık. ben ona ödemem demiyorum ki hayat bizim hayatımız borç varsa evde bu bizim borcumuz alacağımız bir kilo elmayı bile beraber yiyeceğiz çalışıyorsam neden bende ona destek olmayayım ki her türlü olurum ama direk kartımı veremem ben..

parayla mı yüceliğin artıyormuş?

öyle oluyormuş maalesef aslında o kartı vermek para vermek değil bak seninle herşeyimi paylaşıyorum senin için maaş kartımı bile veriyorum bu sevgi göstergesiymiş aslında . ha benim paramda pulumda gözü yokmuş ne yapcakmış benim paramı.. o kadar da düşmemiş ama kart vererek ona güvendiğimi gösterecekmişim.

bence o sana kartını versin de güvenini göstersin
yani anlamadığım sen niye güvenini göstermek zorundasın da o değil?

senin paranı sana harçlık olarak verecek ha
çok iyi!

Ne münasebet asla istemedi isteyemezde zaten...
Maaş kartımda gözü olan adam çalıştığım yere işe girsin o zaman ona da aynını versinler:)

ne düşünüyosun peki bu bilgiler ışığında?

tabi ki son noktayı koymayı((( yani vaz geçtim bu evlilikten ben çok soğudum ben artık bıktım yani nikah sorunumuz vardı şimdi bir de bu kendimi neden yıpratıyorum ben ya gitsin vereni bulsun madem bunlar sevgi göstergesi ben hiç sevmiyorum onu onun gözünde hiç de sevmiş olmayacağım gerek yok. ne ben yıpranayım ne kendisi. zaten düğün için hazırlıklarımız başlamıştı ama ufak tefek şeylerdi ciddi hazırlıklara başlamamıştık yol yakınken dönmek lazım... üzüldüm çok sevmiştim hala da seviyorum..

bayandan aldığı parayı harcamay utanmıyor ama maaş kartı baynda durmaz diyor pesss, ne yaman çelişki

bence o sana kartını versin de güvenini göstersin
yani anlamadığım sen niye güvenini göstermek zorundasın da o değil?

senin paranı sana harçlık olarak verecek ha
çok iyi!

ben herşeyi sorguluyorum her şeye heee demiyorum ya problem oluyor galiba bu onun açısından galiba bilmiyorum walla ne yapmaya çalışıyor.. aradı fazla konuşamadık ama müsait olsunda konuşcaz bakalım adam akıllı.

bayandan aldığı parayı harcamay utanmıyor ama maaş kartı baynda durmaz diyor pesss, ne yaman çelişki

kartı para almak için istemiyor. harcamaz benim paramıda kaç yıldır beraberiz yanında su bile alsam bana öderttirmiyor erkek adama ödetmek yakışmazmış. su bile olsa kendi ödermiş. derdi para değilde işte birilerini etkisinde çok kaldı o yüzden bu hale geldik biz... ama sonumuzu getirdi haberi yok ben böyle kabul edemeyeceğim çünkü. kuruşu kuruşuna kadar elime saymış olsa bile olmaz böyle vermem ben..

Bu kadar basit mi diyeceksiniz ,ama ben olsam evlenmezdim o zihniyetteki biriyle...

son durumda ne yaparsın bilemiyorum nişanlını illaki iyi tanıyorsundur ama küçük bir örnek vermek istiyorum , eşimle evlendiğimizin ilk 2 ayı biraz bocaladık hem yeniyim hem de eşimde dolduruşa geldi sanırım biraz, sen ben kavgalarına başladık evde sanki bi güç savaşı vardı o paranın hesbaını sorar kartımı almak ister biyere giderken izin alcaksın der evde hiçbi işe el sürmez , sürekli şunu yap bunu yap emirler ben evin reisiyim erkeğiyim modunda gezerdi bende kimi dediğine tamam derdim kimisine baş kaldırırdım kimsiibnde ortada buluşurduk derken zamanla bişiler oturdu mesela para mevzusu hiç açılmıyor bazen onda duruyor kart bazen bende o ay kim müsaitse borç ödemeye bankalara gitmeye yada evde kim müsaitse temizliği o yapıyor illa sen kadınsın yaapcaksın demiyor veyahut bi yere gideceksem haber veriyorum izin almıyorum , demem o ki nişanlında dediğin gibi başkalarının etkisinde kalıp mı sana bunları söylüyor yoksa özünde böyle bir insan mı, konuşmayla düzeleceğini düşünüyor musun

Vermem sende verme çok gıcık oldum....
Hatta ona şimdiden böyle yapıyorsan tekrar düşünmeliyim diye korkut gözünü....

yok canım özünde asla böyle bir insan değil. zaten ben karakterine dürüstlüğüne samimiyetine içtenlğine kısaca içini sevmiş bir insanım adam gibi adamdır her daim benim gözümde. gözüm kapalı güvenirim her zaman kendisine. bütün arkadaşlarım çok şanslısın derler bana çok iyi bir insan kaba gibi görünür ama asla öyle değildir kabalığıda biraz siyasi görüşünden dolayı. yoksa çok iyi bir insandır beni yıllardır el üstünde tuttu bu adam kendisi ilçede çalışıyor istisnasız her hafta sonu gelir yanıma hasta olduğum zaman gecenin bir yarısı çıkıp gelip hastaneye götürdüğü günler hiçde az değil. kendisi de bu stresli bir dönemden geçiyor işlerden dolayı o yüzden çevrenin sözlerine bakar oldu. gelip geçici bir durum bu bundan eminim ama şu bir kaç haftada beraber olduğumuz süre boyunca hiç etmediğimz kavgaları ettik hiç etmedğimiz kelimeleri sarf ettik. soğudum ben içim yanıyor ama soğdum ben yine hak etmedik bence bunları... ne ben ne o.. biraz daha dikkatli olsaydı keşke.

Vermem sende verme çok gıcık oldum....
Hatta ona şimdiden böyle yapıyorsan tekrar düşünmeliyim diye korkut gözünü....

o lafı söylersem iş kesin olarak biter. benim ağzımdan bitirelim lafı çıkarsa geri alamam bu lafı. oda aynı şekilde bu lafı ettiğim anda oda keser atar. düşünüp öyle karar vermem lazım çünkü vereceğim kararın hiç bir şekilde geri dönüşü olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…