- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Ne guzel dedinokumuş bir insan olduğunu hizmet sektöründe olduğunu sürekli insanlarla beraber olduğunu belirtmek için dedim çünkü daha modern düşünmesi gerekiyor aynı şekilde arkadaşlarıda hatta benim iş arkadaşlarımda. zaten onu bunu örnek almasına deli oluyorum üstelik gidip gidip kötü örnekleri buluyor..kuzeni eşine otobüslerde işe gidip gelmesin yoruluyor diye borca girmiş adam araba almış sırf eşini düşündüğü için git o adamı örnek alsana gidiyor gidiyor maaş kartını ele geçiren ve bununlada gurur duyan erkekleri örnek alıyor.
canım ben dediklerine katılıyorum, onun açısından sordum bu soruyu, ben birini fedakar değilsin diye suçluyosam bişeyler yapmış olmam ve karşılığını görememiş olmam gerek, demiyomu ben senin için şunu yaptım bunu yaptım sen yapmıyosun diye, yoksa fedakarlıkta sadece kadının yapacağı bişeymi ona göre
ya sen maaş kartını verirsen bende sana araba alırım diyor mesela yani maaş kartını verdinn diye eksilmezsin tam tersi gözümde yücelirsin diyor. ben maaş kartımı verirsem yüce insan olcakmışım saygın en büyük yüceliktir demiyor adam. ben evin reisi erkektri olayına karşıyım ya evde bir reis olmamalı kabilemiyiz biz diyorum ya oda kart la martla reis hissetmek istiyor kendini.
Ne guzel dedin
Kimden örnek alacaklarını bilmezler, ama sen böyle düşündüğün sürece, o seni kullanamaz. Bu arada, okuyup, okumamakla alakalı bir şey değil, parayı saymazsini biliyorsan, hesabını kitabını yapa bilirsin:)) benim anne annem okuma yazması yokdu, ama herşeyini kendi ayarlardi:)
karı koca birbirine vermesin bencede ödeme planı yapılsın ona göre herkez üstüne düşeni yapar..
parayla mı yüceliğin artıyormuş?
öyle oluyormuş maalesef aslında o kartı vermek para vermek değil bak seninle herşeyimi paylaşıyorum senin için maaş kartımı bile veriyorum bu sevgi göstergesiymiş aslında . ha benim paramda pulumda gözü yokmuş ne yapcakmış benim paramı.. o kadar da düşmemiş ama kart vererek ona güvendiğimi gösterecekmişim.
ne düşünüyosun peki bu bilgiler ışığında?
bence o sana kartını versin de güvenini göstersin
yani anlamadığım sen niye güvenini göstermek zorundasın da o değil?
senin paranı sana harçlık olarak verecek ha
çok iyi!
bayandan aldığı parayı harcamay utanmıyor ama maaş kartı baynda durmaz diyor pesss, ne yaman çelişki
Bu kadar basit mi diyeceksiniz ,ama ben olsam evlenmezdim o zihniyetteki biriyle...
son durumda ne yaparsın bilemiyorum nişanlını illaki iyi tanıyorsundur ama küçük bir örnek vermek istiyorum , eşimle evlendiğimizin ilk 2 ayı biraz bocaladık hem yeniyim hem de eşimde dolduruşa geldi sanırım biraz, sen ben kavgalarına başladık evde sanki bi güç savaşı vardı o paranın hesbaını sorar kartımı almak ister biyere giderken izin alcaksın der evde hiçbi işe el sürmez , sürekli şunu yap bunu yap emirler ben evin reisiyim erkeğiyim modunda gezerdi bende kimi dediğine tamam derdim kimisine baş kaldırırdım kimsiibnde ortada buluşurduk derken zamanla bişiler oturdu mesela para mevzusu hiç açılmıyor bazen onda duruyor kart bazen bende o ay kim müsaitse borç ödemeye bankalara gitmeye yada evde kim müsaitse temizliği o yapıyor illa sen kadınsın yaapcaksın demiyor veyahut bi yere gideceksem haber veriyorum izin almıyorum , demem o ki nişanlında dediğin gibi başkalarının etkisinde kalıp mı sana bunları söylüyor yoksa özünde böyle bir insan mı, konuşmayla düzeleceğini düşünüyor musun
Vermem sende verme çok gıcık oldum....
Hatta ona şimdiden böyle yapıyorsan tekrar düşünmeliyim diye korkut gözünü....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?