yok canım özünde asla böyle bir insan değil. zaten ben karakterine dürüstlüğüne samimiyetine içtenlğine kısaca içini sevmiş bir insanım adam gibi adamdır her daim benim gözümde. gözüm kapalı güvenirim her zaman kendisine. bütün arkadaşlarım çok şanslısın derler bana çok iyi bir insan kaba gibi görünür ama asla öyle değildir kabalığıda biraz siyasi görüşünden dolayı. yoksa çok iyi bir insandır beni yıllardır el üstünde tuttu bu adam kendisi ilçede çalışıyor istisnasız her hafta sonu gelir yanıma hasta olduğum zaman gecenin bir yarısı çıkıp gelip hastaneye götürdüğü günler hiçde az değil. kendisi de bu stresli bir dönemden geçiyor işlerden dolayı o yüzden çevrenin sözlerine bakar oldu. gelip geçici bir durum bu bundan eminim ama şu bir kaç haftada beraber olduğumuz süre boyunca hiç etmediğimz kavgaları ettik hiç etmedğimiz kelimeleri sarf ettik. soğudum ben içim yanıyor ama soğdum ben yine hak etmedik bence bunları... ne ben ne o.. biraz daha dikkatli olsaydı keşke.
o lafı söylersem iş kesin olarak biter. benim ağzımdan bitirelim lafı çıkarsa geri alamam bu lafı. oda aynı şekilde bu lafı ettiğim anda oda keser atar. düşünüp öyle karar vermem lazım çünkü vereceğim kararın hiç bir şekilde geri dönüşü olmayacak.
bnm dandik evliliğe benzeyecek sanırım. iyi düşün.
seninki numunelikti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?