Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardes 3 cocugu catır catır doğururken hic bi fark etmedin adamın böyle oldugunu:)
Maas elden almak nedir Allah için?
Bi cocuk daha yaparsan düzelecek gibi hissediyorum ben

Burada he he diyorum çocukları huzursuz etmesin diye. Oraya gidince rest çekeceğim.
Doğru karar. Bu arada evin tapusu onun üzerindeyse aile konutu şerhi koydurmadan gitmeyin görev yerinize, çok tehlikeli gördüm bu şahsı, para gelmeyip evlilik de riske girerse evi elden çıkarıp parayı hiç etmeye kalkışması muhtemel

Ben onsuz daha mutlu olurum. Eminim artık. Gittiğim yerde hayatımı değiştirecek kararlar alacağım. Köprüyü geçene kadar he he diyorum.

Bu davranışlarının anlamı "beni boşa" bence.

Began bu adama bir kuruş dahi gönderme.
Zaten sen 3 çocukla tek maaşla zor geçinirsin daha adamın size göndermesi gerekir .
Kusura bakma ama eşim cok aç gözlü .
Ne seni ne de çocukları düşünüyor.
Her insan parayı sever de karısından, çocuğundan çok sevemez ya. Bununki başka bir kafa.

Karakolda biterdi. O makarnayı da tane tane... Ahhh niye niye? Bir kıytırık, varosun hayatınıza bu amborgoyu koymasına izin veriyorsunuz?
Çünkü çocukların yanında onunla konuşulmuyor. Kıyamet kopuyor. Çocuklar da deliriyor. Köprüyü geçene kadar bakarız deyip duruyorum.

Başta maaş kartın bende dursun. Sana 10 bin göndereyim diyordu. Oha asgari ücret bile 12 bin, sen kafayı mı yedin deyince böyle döndü işte.
Senin kocana hiç şaşırmıyorum beklenir ondan. Çözmüş senin bezgin ve hafif korkak yapını, çirkeflikle iş döndürmeye çalışıyor. Ne koparsa kâr görecek.

Teşekkür ederim. Gözünüz aydın olsun.

Kadınların çalışma hayatına girmesi ike bazı erkeklerin haysiyetsizliği de hepten gün yüzüne cıktı. Adamım diye ortalkkta dolasan insan hanımından gelene bel baglar mı? Üstelik de 3 cocukla yasayacaksınız. Yarısını istyor dediğinize göre yaklasık 20 25 bin elinize geciyorsa bu rakam çok değilki. Şaşırdım resmen. Onun size demesi lazım ki ben de yollarım cocuklarla sıkıntı cekme diye.

Ev hanımıyım. 3 cocugum var. Eşime il dışına cıktığında fazla fazöa para bırakmasını söylerim. Ne olur ne olmaz diye.
Konuya cevabım. Ben olsam bir kurus yollamam.

Ben de öyle tahmin ediyorum. Dün söyledim yüzüne karşı. Bana kartını vermemekle tehdit ettiğin zamanları unutmadım. O yüzden sana maaş kartımı vermem dedim.

Çünkü çocukların yanında onunla konuşulmuyor. Kıyamet kopuyor. Çocuklar da deliriyor. Köprüyü geçene kadar bakarız deyip duruyorum.
Bir kere sadece bir kere gercekten delirseniz. O yeter ona. Böyle sizin gerginliğiniz daha çok yansiyordur. Çok susuyorsunuz( bu konu için , sizin için demiyorum sadece) erkeğin içinde de varosluk varsa nasılsa karı idare ediyor diye dilediğince at koşturuyor.

Senin kocana hiç şaşırmıyorum beklenir ondan. Çözmüş senin bezgin ve hafif korkak yapını, çirkeflikle iş döndürmeye çalışıyor. Ne koparsa kâr görecek.
Korkmak değil. Çocukların psikolojik durumunu o umursamadığı için ben düşünmek ve alttan almak zorundayım. 3 hafta sonra görecek gerçek beni.

Yoo ben onun hakkından gelirim de adamın merhameti yok. Ben ona baskın çıkınca çocuklardan çıkarıyor acısını. Onlara bağırıp çağırıyor, tersliyor.

Korkmak değil. Çocukların psikolojik durumunu o umursamadığı için ben düşünmek ve alttan almak zorundayım. 3 hafta sonra görecek gerçek beni.
Çocuk diye bir kaygısı olmadığından, eh empatik bir insan da sayılmadığı için senin ya sabır çektiğini o bilmez. Üstüne gelir durur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…