- 16 Nisan 2023
- 824
- -215
- 18
Kardes 3 cocugu catır catır doğururken hic bi fark etmedin adamın böyle oldugunu:)Günaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az 3 önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
Faturalar, taksitler varmış ama onlar çok cüzi kalıyor 1 kişi için. Gideri çok olurmuş, benim 4 kişilik çok az masrafım olurmuş.
O size göndersin. Birikimi siz yapın.Maaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
Doğru karar. Bu arada evin tapusu onun üzerindeyse aile konutu şerhi koydurmadan gitmeyin görev yerinize, çok tehlikeli gördüm bu şahsı, para gelmeyip evlilik de riske girerse evi elden çıkarıp parayı hiç etmeye kalkışması muhtemelBurada he he diyorum çocukları huzursuz etmesin diye. Oraya gidince rest çekeceğim.
Ben onsuz daha mutlu olurum. Eminim artık. Gittiğim yerde hayatımı değiştirecek kararlar alacağım. Köprüyü geçene kadar he he diyorum.pff sana daha öncede demiştim sosyal çevrene eşinde dahil 5 gömlek fazlasın sen.
hiç sesleme bakarız hele bir maaşı alayımda de.
gidince düzenine göre hesabını kitabını yap azıcık oturt düzenini sonra boşa bu adamı.
çocuklar için nafakada alırsın mis gibi yaşarsınız sen her türlü kıvırırsın onsuz yaşamayı.
Bu davranışlarının anlamı "beni boşa" bence.Hayır ı cevap olarak kabul etmeyecek biri varsa o sizsiniz.. Kocanızın kafası biraz gidik galiba.. o kira vermiyor, o tek başına, siz kira ödeyeceksiniz 4 kişisiniz (hem de 3'ü çocuk) ama onun gideri daha çok??? Pardon?? Şaka mı yapıyor????Ben olsam hesabını sorarım bu akla mantığa sığmayan saçmalamaların. Eğer para gönderecek biri varsa o kocanız. Göndermiyosa da boşayın bence. Kafayı yemiş o çünkü.
Her insan parayı sever de karısından, çocuğundan çok sevemez ya. Bununki başka bir kafa.Began bu adama bir kuruş dahi gönderme.
Zaten sen 3 çocukla tek maaşla zor geçinirsin daha adamın size göndermesi gerekir .
Kusura bakma ama eşim cok aç gözlü .
Ne seni ne de çocukları düşünüyor.
Adamı sırf şu mantıksızlık sebebiyle bile boşayabilirsinFaturalar, taksitler varmış ama onlar çok cüzi kalıyor 1 kişi için. Gideri çok olurmuş, benim 4 kişilik çok az masrafım olurmuş.
Evet.Cidden mi?
Çünkü çocukların yanında onunla konuşulmuyor. Kıyamet kopuyor. Çocuklar da deliriyor. Köprüyü geçene kadar bakarız deyip duruyorum.Karakolda biterdi. O makarnayı da tane tane... Ahhh niye niye? Bir kıytırık, varosun hayatınıza bu amborgoyu koymasına izin veriyorsunuz?
Senin kocana hiç şaşırmıyorum beklenir ondan. Çözmüş senin bezgin ve hafif korkak yapını, çirkeflikle iş döndürmeye çalışıyor. Ne koparsa kâr görecek.Başta maaş kartın bende dursun. Sana 10 bin göndereyim diyordu. Oha asgari ücret bile 12 bin, sen kafayı mı yedin deyince böyle döndü işte.
Teşekkür ederim. Gözünüz aydın olsun.Ahhahaha neden siz cocuklarla fotosentez mi yapacakmissiniz
Bu Arada hayırlı olsun o kadar sevindim ki sizin adınıza
.bende bugün konu açmıştım kızımla hastanedeyiz diye çok şükür taburcu oluyoruz içim içime sığmıyor
Makarna diyor ya deliricem.
Ben de öyle tahmin ediyorum. Dün söyledim yüzüne karşı. Bana kartını vermemekle tehdit ettiğin zamanları unutmadım. O yüzden sana maaş kartımı vermem dedim.Aklıma ne geldi. Kendinden biktiginizi az çok biliyordur eşiniz. Aklınca elinizdeki maasin bir kısmını alıp sizi çok da rahat ettirmeyip boşanmayın diye yapıyor. Önceden ona muhtactiniz maddi anlamda , artık o da kalkıyor ortadan. Yine ona muhtaç olun istiyor aklınca
Bir kere sadece bir kere gercekten delirseniz. O yeter ona. Böyle sizin gerginliğiniz daha çok yansiyordur. Çok susuyorsunuz( bu konu için , sizin için demiyorum sadece) erkeğin içinde de varosluk varsa nasılsa karı idare ediyor diye dilediğince at koşturuyor.Çünkü çocukların yanında onunla konuşulmuyor. Kıyamet kopuyor. Çocuklar da deliriyor. Köprüyü geçene kadar bakarız deyip duruyorum.
Korkmak değil. Çocukların psikolojik durumunu o umursamadığı için ben düşünmek ve alttan almak zorundayım. 3 hafta sonra görecek gerçek beni.Senin kocana hiç şaşırmıyorum beklenir ondan. Çözmüş senin bezgin ve hafif korkak yapını, çirkeflikle iş döndürmeye çalışıyor. Ne koparsa kâr görecek.
Yoo ben onun hakkından gelirim de adamın merhameti yok. Ben ona baskın çıkınca çocuklardan çıkarıyor acısını. Onlara bağırıp çağırıyor, tersliyor.Bir kere sadece bir kere gercekten delirseniz. O yeter ona. Böyle sizin gerginliğiniz daha çok yansiyordur. Çok susuyorsunuz( bu konu için , sizin için demiyorum sadece) erkeğin içinde de varosluk varsa nasılsa karı idare ediyor diye dilediğince at koşturuyor.
Çocuk diye bir kaygısı olmadığından, eh empatik bir insan da sayılmadığı için senin ya sabır çektiğini o bilmez. Üstüne gelir durur.Korkmak değil. Çocukların psikolojik durumunu o umursamadığı için ben düşünmek ve alttan almak zorundayım. 3 hafta sonra görecek gerçek beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?