Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Değil mi? Kocam 140 m2 lik kendi evimizde kira vermeden, düzeni bozulmadan yaşamaya devam ederken, ben 3 çocukla neler yaşayacağımı bilmezken bana şimdiden müsrif demesine sinir oluyorum.

Evinizin tapusu kimin üzerine; ortak tapu mu ? Eşinizin üzerindeyse, tayin bölgenize gitmeden; evin üstüne aile konut şerhi koyma imkanınız varsa koyun lütfen.

Eşiniz 3 çocuğunuzla oralarda ne yapacaksınız diye sizi düşüneceğine; utanmadan bir de üstüne sizden para istemiş.

Bu şartlarda sizden para isteyen insana, hiçbir konuda güvenmeyin.

Ben bu çalışan bayanların maaşlarını eşlerine vermesini anlamıyorum. Ben ev hanımıyım ailemden ufak bi gelirim var eşim bnm gelirime hiç karışmadığı gibi kendi maaşını da aldığı gibi bnm hesabıma yollar, ben üniversiteden ekonomiyle ilgili bi bölümden mezunum bu yüzden eşim evlendiğimizde evin ekonomisini sen benden iyi yönetirsin dedi ve parayı bana teslim etti ödemeler birikimler her şey bnm planlamamdan geçer.

Siz orada bi ev geçindireceksiniz artı 3 çocukta yanınızda olacak eşinizin her ay size kendi maaşının yarısını yollaması gerekirken sizden isteyecek kadar yüzsüz olma fırsatını ona nasıl tanıdınız?? Siz akıllı olun, onun maaşının yarısını isteyin

Kaç para maaş alacaksın ki paşaya 10 bin TL birikim için gondericeksin? Senin kocanın matematik bilmediğini burdan bile anlayabiliriz. Kuruş verme, hatta çocuklar için her ay sana bu miktarı bir zahmet göndersin.
Koca senden, benden hepimizden iyi biliyordur emin ol. 10 diyim olmazsa 5 gönderir en kötü benden para isteyemez, 3 çocuğun bakımını kaktirdim diye düşünüyor. Çakal!

Arkadasin adamın bir tek canını almamış. Bu da aşırı aşırı saçma..

Koca senden, benden hepimizden iyi biliyordur emin ol. 10 diyim olmazsa 5 gönderir en kötü benden para isteyemez, 3 çocuğun bakımını kaktirdim diye düşünüyor. Çakal!
Valla 3 çocuğu düzeni bozulmasın diye babaya bıraksa keşke. Anlasın dünya kaç bucak. Ama ben erkeklere kızmıyorum, bizdeki kadın kumaşı bu. Ağzına micsa kocam da kocam diyor bir çoğu. ( Konu sahibi özelinde yazmadım bunu). Erkek olmak varmış bu memlekette.

Kadınlar korkuyor. Koca kaçar diye korkuyor, huzurum bozulmasin diye korkuyor, adım çıkar diye korkuyor, uzun süre böyle biri ile yaşamaktan beyni bulanmış oluyor. Bu adama bir hotlese adam ağlaya ağlaya kaçacak da hotleyemiyor işte.

3 çocukla o sana göndersin paragöze bak sen hele , sinir oldum ya , hem 3 çocuğa siz bakacaksıniz hem ona para gonderceksiniz, sizin para biriktirme kabiliyetiniz yokmuymus sen gönder ben biriktiririm de terbiyesize bak.

pff sana daha öncede demiştim sosyal çevrene eşinde dahil 5 gömlek fazlasın sen.
hiç sesleme bakarız hele bir maaşı alayımda de.
gidince düzenine göre hesabını kitabını yap azıcık oturt düzenini sonra boşa bu adamı.
çocuklar için nafakada alırsın mis gibi yaşarsınız sen her türlü kıvırırsın onsuz yaşamayı.

Arkadasin adamın bir tek canını almamış. Bu da aşırı aşırı saçma..
üniversite rektörü biliyorum ben
maaş kartı eşinde
doktor kızı var bu çiftin, maaş kartı annede
bi de kaymakam oğulları var ama o evli, o vermemiş maaş kartını anneye, büyük sıkıntısı var kadının bu yüzden...

Hayır ı cevap olarak kabul etmeyecek biri varsa o sizsiniz.. Kocanızın kafası biraz gidik galiba.. o kira vermiyor, o tek başına, siz kira ödeyeceksiniz 4 kişisiniz (hem de 3'ü çocuk) ama onun gideri daha çok??? Pardon?? Şaka mı yapıyor????Ben olsam hesabını sorarım bu akla mantığa sığmayan saçmalamaların. Eğer para gönderecek biri varsa o kocanız. Göndermiyosa da boşayın bence. Kafayı yemiş o çünkü.

Tabiki de göndermeyeceksin Began, napacak boşayacak mı yoksa? O sen olmadan bir hiç, bunu biliyor zaten, her zamanki gibi diş geçirebilir miyime bakıyor. Kocanı tanımıyor musun?
Başta maaş kartın bende dursun. Sana 10 bin göndereyim diyordu. Oha asgari ücret bile 12 bin, sen kafayı mı yedin deyince böyle döndü işte.

Gittiğin yerde iketişimini mesajlarla kanıt altına al. Hatta para yetişmiyor kiraya vs gidiyor çocuklar için bana para gönderir misin de de. Ortak çocuk için harcama yapması lazım. Baskı ve haraketvari bütün ifadeleri kayıt altına al. Sonra aç davayı. Oturduğu evden de çıksın kiraya geçsin bir de üstüne çocuklara nafaka bağlasın da görsün gününü.

Bi de ne gideriymiş bi hesap çıkarsın bakalım görelim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…