Feminas harici hayirİşte diyorum ya biz biliyoruz. Dikkat et herkes boşan yazmış. sen tek yürek olup boşan diyen bir topluluk gördün mü burda
Değil mi? Kocam 140 m2 lik kendi evimizde kira vermeden, düzeni bozulmadan yaşamaya devam ederken, ben 3 çocukla neler yaşayacağımı bilmezken bana şimdiden müsrif demesine sinir oluyorum.
Koca senden, benden hepimizden iyi biliyordur emin ol. 10 diyim olmazsa 5 gönderir en kötü benden para isteyemez, 3 çocuğun bakımını kaktirdim diye düşünüyor. Çakal!Kaç para maaş alacaksın ki paşaya 10 bin TL birikim için gondericeksin? Senin kocanın matematik bilmediğini burdan bile anlayabiliriz. Kuruş verme, hatta çocuklar için her ay sana bu miktarı bir zahmet göndersin.
Arkadasin adamın bir tek canını almamış. Bu da aşırı aşırı saçma..Benim arkadaşım var öğretmen. eşi emekli astsubay. şimdi başka bir şehirde çalışıyor.arkadasim kendi maaşını aliyor,eşinin emekli maaşını aliyor, eşinin şimdiki maaşını da alıp adama harçlık yolluyor.bir tane oğlu var o da çalışıyor.
Yani böylesi de var.
Zinhar vermeyin çocuklarla acil birseye ihtiyaç olsa ne yaparsiniz
Kendi teklif ediyormuş.Arkadasin adamın bir tek canını almamış. Bu da aşırı aşırı saçma..
Valla 3 çocuğu düzeni bozulmasın diye babaya bıraksa keşke. Anlasın dünya kaç bucak. Ama ben erkeklere kızmıyorum, bizdeki kadın kumaşı bu. Ağzına micsa kocam da kocam diyor bir çoğu. ( Konu sahibi özelinde yazmadım bunu). Erkek olmak varmış bu memlekette.Koca senden, benden hepimizden iyi biliyordur emin ol. 10 diyim olmazsa 5 gönderir en kötü benden para isteyemez, 3 çocuğun bakımını kaktirdim diye düşünüyor. Çakal!
Kadınlar korkuyor. Koca kaçar diye korkuyor, huzurum bozulmasin diye korkuyor, adım çıkar diye korkuyor, uzun süre böyle biri ile yaşamaktan beyni bulanmış oluyor. Bu adama bir hotlese adam ağlaya ağlaya kaçacak da hotleyemiyor işte.Valla 3 çocuğu düzeni bozulmasın diye babaya bıraksa keşke. Anlasın dünya kaç bucak. Ama ben erkeklere kızmıyorum, bizdeki kadın kumaşı bu. Ağzına micsa kocam da kocam diyor bir çoğu. ( Konu sahibi özelinde yazmadım bunu). Erkek olmak varmış bu memlekette.
Feminas değildir o ya ferhansdir bana kalsa erkekleri dünyadan gönderip mutluca yaşardıkFeminas harici hayir
üniversite rektörü biliyorum benArkadasin adamın bir tek canını almamış. Bu da aşırı aşırı saçma..
Hayır ı cevap olarak kabul etmeyecek biri varsa o sizsiniz.. Kocanızın kafası biraz gidik galiba.. o kira vermiyor, o tek başına, siz kira ödeyeceksiniz 4 kişisiniz (hem de 3'ü çocuk) ama onun gideri daha çok??? Pardon?? Şaka mı yapıyor????Ben olsam hesabını sorarım bu akla mantığa sığmayan saçmalamaların. Eğer para gönderecek biri varsa o kocanız. Göndermiyosa da boşayın bence. Kafayı yemiş o çünkü.Hayır'ı cevap olarak kabul etmiyor. Ben de üstelemiyorum çünkü çocukların yanında düzgün konuşayım demez, kavga eder, bağırır çağırır. O yüzden he he deyip geçiyorum. Ayrı şehirde zaten bana karışamaz.
Başta maaş kartın bende dursun. Sana 10 bin göndereyim diyordu. Oha asgari ücret bile 12 bin, sen kafayı mı yedin deyince böyle döndü işte.Tabiki de göndermeyeceksin Began, napacak boşayacak mı yoksa?O sen olmadan bir hiç, bunu biliyor zaten, her zamanki gibi diş geçirebilir miyime bakıyor. Kocanı tanımıyor musun?
He valla ben hep karıştırıyorum isimleri Allah esirgesin o boşandıriyor sen öldürüyor sunFeminas değildir o ya ferhansdir bana kalsa erkekleri dünyadan gönderip mutluca yaşardık
Bi de ne gideriymiş bi hesap çıkarsın bakalım görelimHayır ı cevap olarak kabul etmeyecek biri varsa o sizsiniz.. Kocanızın kafası biraz gidik galiba.. o kira vermiyor, o tek başına, siz kira ödeyeceksiniz 4 kişisiniz (hem de 3'ü çocuk) ama onun gideri daha çok??? Pardon?? Şaka mı yapıyor????Ben olsam hesabını sorarım bu akla mantığa sığmayan saçmalamaların. Eğer para gönderecek biri varsa o kocanız. Göndermiyosa da boşayın bence. Kafayı yemiş o çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?