Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef benim eşimde de bu potansiyel var. Ona gönderirsem bir daha geri alamam.

Evet hepsi aynı okulda olacak. Şimdiden 1 koli makarna aldı, idare edelim diye. O kadar da ince düşünceli :)

Eşim 1 ay kendisi İstanbul'da kaldı çok az miktar parayla yaşadı. Eşiniz sizin paranizla sizi mi aldatacak acaba ne bu yalancılık anlamadim

Bildiğim kadarıyla iştirak nafakası davasını evli iken de açabiliyorsun, yanlış bilmiyorumdur inşallah onu bi araştır. Gittiğinde para yollamıyor mu şaaakk daya alnına.
Araştırmaya başladım bile. Ona sürpriz yapmayı düşünüyorum.

Uzayı keşfetmeye başladığımız şu zamanda, kafa yapimizin bir adım öteye gidememesi çok kotu. Konu sahibi özelinde tek diyebileceğim; kendi çocuğuna bile merhameti olmayan insandan ciddi anlamda korkarım. Bu tiplerin kimseye merhameti olmaz çünkü. Yahu insan çocuğunun, karısının rizkindan kesmeye kalkar mı? Sonra ortalarda erkeğim diye dolanıyor bide bunlar..

Adam bir anda evdeki curcunadan 3 çocuktan eşten kurtuluyor besbekar hayatına geri dönüyor.
Ve para istiyor.
Tablo o kadar belli ki.
3 çocuk curcuna eş uzağa giderken yaptığı hesap para hesabı çünkü artık bekar gibi hayatını kadınlarla, arkadaşlarla, özgür şekilde yaşamaya başlayacak. Hain planları bu.

Başta maaş kartın bende dursun. Sana 10 bin göndereyim diyordu. Oha asgari ücret bile 12 bin, sen kafayı mı yedin deyince böyle döndü işte.
Evet hepsi aynı okulda olacak. Şimdiden 1 koli makarna aldı, idare edelim diye. O kadar da ince düşünceli :)
Karakolda biterdi. O makarnayı da tane tane... Ahhh niye niye? Bir kıytırık, varosun hayatınıza bu amborgoyu koymasına izin veriyorsunuz?

Hayır yalnız gideceğim. Her yük bende yani.

Ahhahaha neden siz cocuklarla fotosentez mi yapacakmissiniz

Bu Arada hayırlı olsun o kadar sevindim ki sizin adınıza
.bende bugün konu açmıştım kızımla hastanedeyiz diye çok şükür taburcu oluyoruz içim içime sığmıyor

Buldumcuk olmuş beyefendi. Boğmalık model

Ben onun ağzına s.çarım da çocuklar var arada. Bir de ailem yüzünden baş eğdim bazı şeylere.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…