Öldürmedim ay başka gezegene ışınladım daha masum :)He valla ben hep karıştırıyorum isimleri Allah esirgesin o boşandıriyor sen öldürüyor sun
Demi. Madem çocuğu yanına alan kâra geçiyor. Babaları baksın o zaman.Çocukları bırak ona o sana her ay 10 bin gondersin nasıl olsa fazla masrafı olmazmış ya üstelik kirada vermiyor
Maalesef benim eşimde de bu potansiyel var. Ona gönderirsem bir daha geri alamam.Kuruş bile koklatmayın. 3 çocuk sizde bir zahmet o size para yollasın bu ne aymazlık. Eşiniz çok paragöz sanırım. Kendi paranızı kendiniz biriktirin. Bizde eşim ikimizin adına para biriktiriyordu ben maaşımdan kendime harcamadım. O paranın şimdi üstüne yattı vermiyor bana bu benim param diyor. Benim yaptığım salaklığı yapmayın sakın ha.
Nasıl yani tek başına yaşarken maaşı ona yetmez ama siz hem eve hem 3 çocuğa para yetirip bi de ona 10bin yollayacaksınızz öyle mi?Maaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
Evet hepsi aynı okulda olacak. Şimdiden 1 koli makarna aldı, idare edelim diye. O kadar da ince düşünceli :)Aklı olan her insan 3 çocukla maaşının yetmeyeceğini bilir. kendisinin göndermesi gerekir isteme diye baştan müsrifsin diye suçlayarak önünü kapatıyor.
Bu arada 3 çocukla nasıl olacak hepsi aynı okulda mi? giriş çıkışları aynı mi? her gun makarna yerseniz anca yeter
He valla ben hep karıştırıyorum isimleri Allah esirgesin o boşandıriyor sen öldürüyor sun
Evet hepsi aynı okulda olacak. Şimdiden 1 koli makarna aldı, idare edelim diye. O kadar da ince düşünceli :)
Araştırmaya başladım bile. Ona sürpriz yapmayı düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla iştirak nafakası davasını evli iken de açabiliyorsun, yanlış bilmiyorumdur inşallah onu bi araştır. Gittiğinde para yollamıyor mu şaaakk daya alnına.
Uzayı keşfetmeye başladığımız şu zamanda, kafa yapimizin bir adım öteye gidememesi çok kotu. Konu sahibi özelinde tek diyebileceğim; kendi çocuğuna bile merhameti olmayan insandan ciddi anlamda korkarım. Bu tiplerin kimseye merhameti olmaz çünkü. Yahu insan çocuğunun, karısının rizkindan kesmeye kalkar mı? Sonra ortalarda erkeğim diye dolanıyor bide bunlar..Kadınlar korkuyor. Koca kaçar diye korkuyor, huzurum bozulmasin diye korkuyor, adım çıkar diye korkuyor, uzun süre böyle biri ile yaşamaktan beyni bulanmış oluyor. Bu adama bir hotlese adam ağlaya ağlaya kaçacak da hotleyemiyor işte.
Eşim de memur. 8 17 arası çalışıyor.Çocuklar kaç yaşında?
Eşiniz evde olacaksa çocukların okul vs düzeni bozulmayacak mi
Başta maaş kartın bende dursun. Sana 10 bin göndereyim diyordu. Oha asgari ücret bile 12 bin, sen kafayı mı yedin deyince böyle döndü işte.
Karakolda biterdi. O makarnayı da tane tane... Ahhh niye niye? Bir kıytırık, varosun hayatınıza bu amborgoyu koymasına izin veriyorsunuz?Evet hepsi aynı okulda olacak. Şimdiden 1 koli makarna aldı, idare edelim diye. O kadar da ince düşünceli :)
Hayır yalnız gideceğim. Her yük bende yani.3 çocuk
3.
gittiğiniz yere annenizle filan mı gideceksiniz?
bu çocukların hepsi okullu mu?
3 tane çocuğu tek başınıza okula/kreşe kursa bir yerlere bıraktınız aldınız
eve geçtiniz yemek yaptınız
yedirdiniz yatırdınız da
bir de maaş göndermesi mi eksik kaldı?
Bende tam bunu yazacaktımGülesim geldi bu salaklığa.
3 çocukla demek çok masrafın olmazmış he ?
Tamam 3 çocugu ona bırak ben sana her ay 10 bin göndereyim kabul de.
Deli mi ne.
Ahhahaha neden siz cocuklarla fotosentez mi yapacakmissinizYa bu nasıl düzen kendisi paşa gibi yaşayacak yalnız birde on bin göndereceksiniz öyle mi?
At sahibinin altında kisner diye bir laf vardır. Siz bu adama bu cesareti vermişsiniz . Bu onda ister tamamını da ister. Siz ve cocuklariniza hiç kıymet vermediği belli sert yorum yaptım biliyorum ama çok sinirlendim ya
Buldumcuk olmuş beyefendi. Boğmalık modelYeni bir duzende olusacak ihtiyaclar, Siz ve uc çocugun yemeniz icmeniz, faturalariniz, arada bir cocuklarla dışarıda bir aktivite. Kendiniz işe baslayacaksiniz, belki yeni kiyafetler, ayakkabi, kuaför masrafi vs. Ay ben saydikca cikiyor
Adam orada tek başına kendi maaşı + sizinkinin de yarisini istiyor.
Șu forumda cok ariza kocalar okudum ama sizinki bencillikte cidden ömür törpüsü.
Karar sizin ama keisnlikle gondermeyin
Ben onun ağzına s.çarım da çocuklar var arada. Bir de ailem yüzünden baş eğdim bazı şeylere.Valla 3 çocuğu düzeni bozulmasın diye babaya bıraksa keşke. Anlasın dünya kaç bucak. Ama ben erkeklere kızmıyorum, bizdeki kadın kumaşı bu. Ağzına micsa kocam da kocam diyor bir çoğu. ( Konu sahibi özelinde yazmadım bunu). Erkek olmak varmış bu memlekette.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?