Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boşanmak için muhteşem bir fırsat

Ben onun ağzına s.çarım da çocuklar var arada. Bir de ailem yüzünden baş eğdim bazı şeylere.
Valla Began, haftaya 38 oluyorum. Şu hayatta en başta 'ben' demem gerektiğini yeni yeni idrak ediyorum biliyor musun? Çocuğum en kıymetlim ama ben mutsuz olduktan sonra oda tam anlamıyla mutlu olmuyor ki. Aile ise bana destek çıkmadıktan sonra birkaç adım geride dursun, çünkü aile olmak her koşulda birbirini sevmek, korumak demek. Herkese hadi len ordan diyebiliyorum artık ben, belki de ilk kez bu kadar kafam rahat. Ben kırılıp dokulecegime, yıkar geçerim artık.

Maaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
Eşinizin size bir şey lazım mı para göndereyim mi demesi gereken yerde utanmadan para mı istiyor.? Koca, koca değil parazit mübarek.

Yeni düzen 3 çocuk o para yetmezki size.hamileyim doğum yapacağım kurulu ew ve düzen var bana yetmiyor.bide lüks değil yani yaşantım.3 çocukla yetmezki kira fatura çocukların masrafı yeme içme.o tek başına o sana yollasin

Hanımlar kocanıza para havalesi yaparken açıklama kısmına mutlaka bir şey yazın ve dekontu ona gönderin. Böylece sizin watsapınızda dekont kayıtlı kalacağı gibi bir gün boşanma halinde kanıtınız olacaktır. Benimkinde her zaman ev giderleri ve yatırımlar yazar. Kartınız da sizde kalsın. Kafasına göre asla çekemesin. Bu gün her şey güzEl olabilir ama yarının kesinlikle garantisi yok.

Ne para vericem yahu para falan atamam kusura bakmasın müstakbel herifim

Bu konuya çok çok sinir oldum.Hocam ben de öğretmenim.Ben evli ve çocuklu olmamams rağmen KPSS çalışıp atanırken baya emek verdim,siz çocuklu bir şekilde atanmayı başarmışsınız.Maaşınızın her bir kuruşunda alınteriniz var,kimseye yedirmeyin.Hazıra konmaya çalışan,bencil bir eşiniz var.Restinizi çekin,gerekirse boşanıp kendisine de bunca yıl için yıpranma payı olarak tazminat davası açın.Böylelerinin donuna kadar almak lazım.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Yollar mı deneyeceğim ama sanmıyorum.

Ben sadece ev ve iştirak nafakası isterim diye düşünüyorum. Anlaşmalı boşansın yeter ki. Tazminat vs gerek yok.

Değil mi? Kocam 140 m2 lik kendi evimizde kira vermeden, düzeni bozulmadan yaşamaya devam ederken, ben 3 çocukla neler yaşayacağımı bilmezken bana şimdiden müsrif demesine sinir oluyorum.
O evden çıkarın onu, kiraya verin evinizi.
Apart vs benzeri bir yerde kalsın paşamız, gelen kirayı ayrıca kocanızın maaşından alacağınız 10 bini biriktirin.
İlerde boşanma davanızda lazım olacak bu paralar çünkü:)

Bu nedir ya, ıslak odunla dövülür bu adam!

kadınların parasına gözdiken erkeklerden tiksiniyorum. iyi ki atanmışsınız. eski sürahiyi gönderdiğine göre aynı zamanda da cimri bir insan olduğunu düşündüm. aranızda kalan bir sevgi var mı? yoksa bence boşanın çocuklarınızla mutlu kimsenin size karışmadığı bir hayat sürün

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…