- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
Anladım leşin teki. Bu adam evin nasıl senin üzerine olmasına izin verdi?Yoo ben onun hakkından gelirim de adamın merhameti yok. Ben ona baskın çıkınca çocuklardan çıkarıyor acısını. Onlara bağırıp çağırıyor, tersliyor.
O ara gaflet anına denk geldi herhalde :)Anladım leşin teki. Bu adam evin nasıl senin üzerine olmasına izin verdi?
Boşanmak için muhteşem bir fırsatGünaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
Konuşmaların ekran görüntüsü elinizde olsun. Belli olmaz bu işler. Çocuklarının bakimini ustlenmediginin kanıtı olsun elinizde. Siz de kredi kartiyla yapın çocukların harcamalarını.O ara gaflet anına denk geldi herhalde :)
Valla Began, haftaya 38 oluyorum. Şu hayatta en başta 'ben' demem gerektiğini yeni yeni idrak ediyorum biliyor musun? Çocuğum en kıymetlim ama ben mutsuz olduktan sonra oda tam anlamıyla mutlu olmuyor ki. Aile ise bana destek çıkmadıktan sonra birkaç adım geride dursun, çünkü aile olmak her koşulda birbirini sevmek, korumak demek. Herkese hadi len ordan diyebiliyorum artık ben, belki de ilk kez bu kadar kafam rahat. Ben kırılıp dokulecegime, yıkar geçerim artık.Ben onun ağzına s.çarım da çocuklar var arada. Bir de ailem yüzünden baş eğdim bazı şeylere.
Eşinizin size bir şey lazım mı para göndereyim mi demesi gereken yerde utanmadan para mı istiyor.? Koca, koca değil parazit mübarek.Maaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
Yeni düzen 3 çocuk o para yetmezki size.hamileyim doğum yapacağım kurulu ew ve düzen var bana yetmiyor.bide lüks değil yani yaşantım.3 çocukla yetmezki kira fatura çocukların masrafı yeme içme.o tek başına o sana yollasinGünaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
Hanımlar kocanıza para havalesi yaparken açıklama kısmına mutlaka bir şey yazın ve dekontu ona gönderin. Böylece sizin watsapınızda dekont kayıtlı kalacağı gibi bir gün boşanma halinde kanıtınız olacaktır. Benimkinde her zaman ev giderleri ve yatırımlar yazar. Kartınız da sizde kalsın. Kafasına göre asla çekemesin. Bu gün her şey güzEl olabilir ama yarının kesinlikle garantisi yok.
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Yeni düzen 3 çocuk o para yetmezki size.hamileyim doğum yapacağım kurulu ew ve düzen var bana yetmiyor.bide lüks değil yani yaşantım.3 çocukla yetmezki kira fatura çocukların masrafı yeme içme.o tek başına o sana yollasin
Ben sadece ev ve iştirak nafakası isterim diye düşünüyorum. Anlaşmalı boşansın yeter ki. Tazminat vs gerek yok.Bu konuya çok çok sinir oldum.Hocam ben de öğretmenim.Ben evli ve çocuklu olmamams rağmen KPSS çalışıp atanırken baya emek verdim,siz çocuklu bir şekilde atanmayı başarmışsınız.Maaşınızın her bir kuruşunda alınteriniz var,kimseye yedirmeyin.Hazıra konmaya çalışan,bencil bir eşiniz var.Restinizi çekin,gerekirse boşanıp kendisine de bunca yıl için yıpranma payı olarak tazminat davası açın.Böylelerinin donuna kadar almak lazım.
O evden çıkarın onu, kiraya verin evinizi.Değil mi? Kocam 140 m2 lik kendi evimizde kira vermeden, düzeni bozulmadan yaşamaya devam ederken, ben 3 çocukla neler yaşayacağımı bilmezken bana şimdiden müsrif demesine sinir oluyorum.
Niye tek başına onun maaşı ona yetmiyor da sızın maaşınız uc cocukla size yetiyor da artıyor o da birikim yapılıyor?Maaşı ona yetmezmiş. Ama benim maaşımla geçinip nasıl birikim yapacak anlamadım.
kadınların parasına gözdiken erkeklerden tiksiniyorum. iyi ki atanmışsınız. eski sürahiyi gönderdiğine göre aynı zamanda da cimri bir insan olduğunu düşündüm. aranızda kalan bir sevgi var mı? yoksa bence boşanın çocuklarınızla mutlu kimsenin size karışmadığı bir hayat sürünGünaydın kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?