Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi bir tane hareket var hiç yaptınız mı? Bir kere yapsaniz devamını yaparsınız. Orta parmak ile işaret parmağı arasından baş parmağı çıkartıyorsunuz. Sizin hayatinizin eksiği bu hareketi yapmıyor olmak.

Teşekkür ederim.
Ben normalde bu süreci aklıma getirmezdim ama eşim boşanmak ister gibi saçmaladıkça saçmalıyor.

Eşim sabah akşam makarna yiyeceğimizi, 3 yıl boyunca yeni kıyafet almayacağımızı çünkü lazım olmayacağını hesaplayarak 10 bin yeter diyor bence.

Teşekkür ederim.
Ben normalde bu süreci aklıma getirmezdim ama eşim boşanmak ister gibi saçmaladıkça saçmalıyor.
Çevresinden akıl veren akılsızlar olabilir mi ? Su an aynı tavrınızda devam edin bence de. Zaten maaşınız ancak yeter üç çocukla. Ogretmensiniz kendi ihtiyaçlarınızda olacak. E ev kirası,fatura masrafları vs. Para istemesine fırsat vermeden de sürekli zor yetirdiginizi söyleyin. Şu masraf çıktı vs diye abartın. Hala bu tavırda olursa kendisi bilir. Zaten ayrısınız,resmiyette de bitireceginizi söyleyin korksun iyice pis aç göz

Adam neden arkadaşınızın her isteğine evet diyor, asıl soru bu.

Peki şu anda ne düşünüyorsunuz?

Bir sürü kalem masraf var deyip para isteyeceğim. Bakalım o ne kadar gönderecek?

evliliğin hele de 3 çocuklu bir evliliğin böyle yüz göz olmasına inanamıyorum. resmen bir savaş hali. çok sevdiğim bir replik var yanlış hatırlamıyorsam şöyleydi:
‘seninle cebelleşeceğim diye bütün güzel huylarım değişti.’

Eşim sabah akşam makarna yiyeceğimizi, 3 yıl boyunca yeni kıyafet almayacağımızı çünkü lazım olmayacağını hesaplayarak 10 bin yeter diyor bence.
10 bin
4 kişisiniz, dışarıya bir döner yemeğe çıksanız bin tl vereceksiniz.

Eşinizden bahsetmiyorum, sizi düşünüyorum ben.
Bir evi çekip çevirmek, elektriği 300 diyelim su 150 internet 150, cep telefonunuz var 100 desek, doğalgaz standart 500 diyelim, haftalık market pazar 1500, çocuklarınıza harçlık ayırsanız haftada 100 lira 3 çocuk 300.
Bunlar asgaridir bu arada, haftada marketten 1500 e falan çıkılmıyor, et süt alayım deseniz.
E kira?
Böyle gitti 10 bin, kiranız ne kadar?

kadının parasında gözü olan erkekler kapatılsın
Eşim benden,çocuklardan esirgemez. Benim de elime para geçtiğinde bende ondan esirgemiyorum. İstemez ama gönlümle veriyorum. Çünkü o da aynısını bizim için yapıyor. Evlilikte böyle olmalı zaten. Kendisi fedakarlık göstermeyip eşinin parasına göz koyan,kısıtlayan erkekle geçim olmaz

5.500 2+1

kesinlikle böyle olmalı iki taraf için de. bizde de para hiç sorun olmadı biz biriktiremiyoruz o ayrı bir konu ama mesela benim yengem abimden para kaçırıp birikim yapıyor. bu bence ikiyüzlülük beraber birikim yapsanıza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…