Adama merhamet ettiğimden değil çocuklarımın babası ya çocuklarım açısından haksızlık olur mu diye düşünüyorum.boşanırsanız da adam otursun demeyin fazla merhamet fazla salaklık
Hayatta mottolarım vardır, aklımda kalacağına midemde kalsın, ben üzüleceğime o üzülsün, kaşınanı kaşırım evliya değilim, o sınırını geçiyorsa dozerle ezilmeye mahkumdur vs gibiBunların gayet farkında bence. Pislik yapıyor kendince. Çocukların huzuru kaçmasın diye ben sessiz kaldığım için benim kabullendiğimi sanıyor galiba.
Mahmut abi sen bu adama adam diyorsan sanada helal olsun. Adam kadini resmen kendi keyfi iciin haraca baglayacak senjn dedigine bak. Adam burda yan gelip yatacak o kadin gurbet elde uc cocukla yasayacak. Vallahi bu erkeeklerin boyle olmasi tesaduf degil. Siziin gibi mantikta kisiler bu turlerin cogalmasina sebep oluyor. Bu kadin zaten bekar anne gibi olacak adam destek olacagi yerde asalak gibi karisindan para istiyor hemde heray Allah askina biraz acin o yumuk gozlerinizi. Adam olan baba olan boyle yapmaz. Colugu cocugun varmi bilmiyorum ama kizin boyle biriyle evli olsa sac bas dalarsin. Ama konu baskasi olunca yan cizersinizArkadaslar hemen bosan diyorsunuz sizin evliliğiniz 4 4 lukmu. 3 çocuk avr sonuçta bu kadın atanana kadar emek vermiş ama adam da maddi manevi emek vermiş.
Evet esinin konuşma tarzı yanlış ama acaba sizde biraz tutumsuz musunuz? İki taraflı bakmak lazım.
Ben sizin atanmaniza en çok sevinen biriyim ama bence iki taraflı güzelce konuşun.
E siz hep yapıyorsunuz o zaman size bulaşıkçı aşçı bakıcı temizlikçi parası göndersin maaşı yetmezBulaşık çıkarmış ne gerek varmış.
Mersinde bu hafta pazarda fasulye 60 liraydı geçen hafta 30 du bu hafta 60 çıkmış düşünün yaz sebzesi bu birde burada yetişiyor mecbur alınıyor boğazdan kisilmaz ki.Noldu, hesap oldu 15,500.
Şuan normal fiyatlardan hesaplamadım bu arada, son 2 aydan haberim yok malum yaz tatili, ben evde çocuklarlayım eşim giriyor markete.
Geçen eve fasulye isteyeyim dedim, kilosu 30 tl imiş.
Kıyma 400 e dayanmış, peynir kaşar 150 diyorlar kalıp, kilo değil.
Yumurta olmuş 90, yağı salçası tavuğu eti vs diyorum ya, market aylık 10 bini geçti deniyor hadi ben size güzellik yapıp 6 binde tuttum.
E kadınsınız, pediniz var, saçınızın boyası, kreminiz, işe gidiş gelişiniz var.
Çocuklarınızın yine aynı şekilde beslenmesi, kitabı kalemi, büyüyorlar mecburen alınacak o ayakkabı kıyafet, oyuncak isteyecek.
Ayda 1 de güzel bir gün yaşayın, yiyin için ailece derken ilk hesaplamamda çok doğru bir yerde olduğumu gördüm 25 bin…
Kocanız olacak denyo yesin sabah akşam makarna, siz niye et meyve yemeyecekmişsiniz!!!
Hele çocuklar, ceviz yemeden mi büyüsün…
Yahu adam kendine harçlık istiyormuş harcamasınlar diye, ne yardımı?
Para göndereceğini sanmıyorum ama şansımı deneyeceğim.
Ne baba ama! Hem Anne hem baba calisirken, kendi araba hevesi uğruna, çocuklarına yemeleri icin sadece makarnayı layık gören babaAdama merhamet ettiğimden değil çocuklarımın babası ya çocuklarım açısından haksızlık olur mu diye düşünüyorum.
iskele babası da olsa sonuçta babaları.
Yaşar o zaman b.k içinde, müstehak.Kim boşaltacak
Padişahın sağ tarafından dusen adamdan da böyle bir şey beklenmez sanırım.
Yok öyle düşünmeyeceksin. Babaları ama nasıl babaları diye düşüneceksin.Adama merhamet ettiğimden değil çocuklarımın babası ya çocuklarım açısından haksızlık olur mu diye düşünüyorum.
iskele babası da olsa sonuçta babaları.
Sakın kuzucum sakın para mara gönderme.Günaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
Benim üstüme."Seni boşarsam bırak maasimi yollamayi cocuklar icin nafakayla, kira odemeden kaldigin evin yarini bile alirim. Sıkıyorsa mahkemede hakimin suratina Began'a 10.000tl yeter, ustunu bana nafaka olarak yollasin desene" demek lazim.
Rest cekecekseniz saglam adim atmaniz lazim. Mevcut eviniz kimin ustune?
Göndermeyi düşünmedim hiç. Asla göndermem.Sakın kuzucum sakın para mara gönderme.
Nasıl alışırsa öyle gider, sonrada bir bakarsın para göndermek görev haline gelmiş
Terbiyesiz adam, bu kadın 3 çocukla nasıl geçinsin? Ekonomiden haberi yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?