Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
boşanırsanız da adam otursun demeyin fazla merhamet fazla salaklık
Adama merhamet ettiğimden değil çocuklarımın babası ya çocuklarım açısından haksızlık olur mu diye düşünüyorum.
iskele babası da olsa sonuçta babaları.

Bunların gayet farkında bence. Pislik yapıyor kendince. Çocukların huzuru kaçmasın diye ben sessiz kaldığım için benim kabullendiğimi sanıyor galiba.
Hayatta mottolarım vardır, aklımda kalacağına midemde kalsın, ben üzüleceğime o üzülsün, kaşınanı kaşırım evliya değilim, o sınırını geçiyorsa dozerle ezilmeye mahkumdur vs gibi
Ağzınızın tadı kaçsın, feci kaçsın ve inceldiği yerden kopsun.
Bu kadar değersizliği çekmek zorunda değilsiniz.
Kimi aldatılır susar kimi şiddet görür susar oturur.
Sizinki de o kadar ağır biliyorsunuz değil mi?
Çocuğunu, karısını kendine yük gören, değer vermeyen bir de onların gidişini utanmadan kendine kara çevirerek karaktersizliğini arşa çıkaran adam!!!

Memur çocuğuyum, öyle dönemlerimiz oldu ki 3 ayrı şehre bölündü ailemiz.
Babam başka, ben annem başka ve ablam başka yerlerde yaşadık.
Sonra ben ayrı, ablam ayrı, annem babam ayrı olarak devam ettik.
O eli sıkı babam, birgün bile bizi parasız bırakmadı ne annemi ne kızlarını.
Kendi makam odasında yattı ev açmadı kendine, bizlere yolladı.
Babamı övdüğüm çok ender bir andır bu hayatta ama annem derdi hatta, varken böyle bollukta değiliz vermez etmez kıymetlidir parası ama uzak olunca başımıza bir iş gelir, kimseye muhtaç olmayalım, ele gitmeyelim diye yağdırıyor derdi

Mahmut abi sen bu adama adam diyorsan sanada helal olsun. Adam kadini resmen kendi keyfi iciin haraca baglayacak senjn dedigine bak. Adam burda yan gelip yatacak o kadin gurbet elde uc cocukla yasayacak. Vallahi bu erkeeklerin boyle olmasi tesaduf degil. Siziin gibi mantikta kisiler bu turlerin cogalmasina sebep oluyor. Bu kadin zaten bekar anne gibi olacak adam destek olacagi yerde asalak gibi karisindan para istiyor hemde heray Allah askina biraz acin o yumuk gozlerinizi. Adam olan baba olan boyle yapmaz. Colugu cocugun varmi bilmiyorum ama kizin boyle biriyle evli olsa sac bas dalarsin. Ama konu baskasi olunca yan cizersiniz

Mersinde bu hafta pazarda fasulye 60 liraydı geçen hafta 30 du bu hafta 60 çıkmış düşünün yaz sebzesi bu birde burada yetişiyor mecbur alınıyor boğazdan kisilmaz ki.

B Began siz oraya gidince eşiniz size hiç yardımcı olmayacak mı peki para konusunda çocuklara bakıcı tutmanız gerekebilir belki.

Yahu adam kafayı yemiş. Maaşın yarısını istiyor dediğine göre alacağın maaş 25 bin civarında. Annemlere tatile geldim. Eşim gitti alışveriş yaptı marketten un yağ şeker aklınıza ne geliyorsa.. onun dışında faturaları da ödedi. 4500 de nakit verdi. Onun dışında 1200 de ben yine aldım. 5700 6000 . O gittikten sonra ihtiyaç olursa kartı da bıraktı..iki çocukla bir ay kalacağız diye. Nasıl kira ödeyip fatura doğalgaz falan kışın olacak. Kafayı gerçekten yediğini düşünüyorum..

Yahu adam kendine harçlık istiyormuş harcamasınlar diye, ne yardımı?

Para göndereceğini sanmıyorum ama şansımı deneyeceğim.

Adama merhamet ettiğimden değil çocuklarımın babası ya çocuklarım açısından haksızlık olur mu diye düşünüyorum.
Ne baba ama! Hem Anne hem baba calisirken, kendi araba hevesi uğruna, çocuklarına yemeleri icin sadece makarnayı layık gören baba

4 kişiye yeten 1 kişiye yetmiyor muymuş kira ödemediği halde bir de. Aklından zoru var heralde. 2016 da doğuya ilk sözleşmeli atananlardanım evli arkadaşlarım da vardı. ki o zamanlar hayat bu kadar pahalı değildi. kiram maaşımın 10 da 1 i olduğu halde tek başınayken yeni düzen kurmakta zorlandığımız zamanlar oldu. kaldı ki 3 çocukla çok çok daha zor olacak. çocuk bunlar hastalığı olacak ihtiyacı olacak hemen çevre edinmek zor. çevreniz olsa bile insan gecenin bir vakti kimseden yardim isteyemiyor.
para en çok size lazım . bu kadarını düşünmeyen bir adamdan ne koca olur ne baba.
şimdilik hay hay deyin düzeninizi oturtunca da yol verin bu dengesize

Yok öyle düşünmeyeceksin. Babaları ama nasıl babaları diye düşüneceksin.

"Seni boşarsam bırak maasimi yollamayi cocuklar icin nafakayla, kira odemeden kaldigin evin yarini bile alirim. Sıkıyorsa mahkemede hakimin suratina Began'a 10.000tl yeter, ustunu bana nafaka olarak yollasin desene" demek lazim.
Rest cekecekseniz saglam adim atmaniz lazim. Mevcut eviniz kimin ustune?

Bu konu çok sinirlerimi bozdu. Sizin ben tüm konularınızı biliyorum ailenizde size destek değil. Çocuklarınızı tek büyüttünüz, 3 çocukla atanmak çok zor olmuştur eminim. Atanmanıza çok sevindim. Eşinizde size destek değil maddi manevi. Siz dik durun eşiniz ya size uyar ya da uymaz. Hayatınızda yeni bir dönem açılıyor. Eğer olmazsa zaten başka ilde yeni hayat kuracaksınız ayrılmamız daha kolay olur. Bir müddet gözlemleyin bence.

Eşinizin sizden bu talepte bulunması gerçekten çok itici bı durum şahsi fikrim yerinizde olsaydım asla söz konusu bile etirmezdim Ben ev hanımıyım eşim de asgari ücretli çalışan bir işçi bazen çocuklarıma ve bana verdiği parayla birikim yaparım biraz sıkıştığı zaman Al cnm mutfak masrafları için harcayalim dediğim zaman bile katiyen almaz... Çok özür dileyerek soylicem ama Bu adam ne erkek nede eş olur..

Sakın kuzucum sakın para mara gönderme.
Nasıl alışırsa öyle gider, sonrada bir bakarsın para göndermek görev haline gelmiş

Terbiyesiz adam, bu kadın 3 çocukla nasıl geçinsin? Ekonomiden haberi yok galiba

Benim üstüme.

Göndermeyi düşünmedim hiç. Asla göndermem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…