- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
Konudan cikiyorumYemek yapmayı bilmediği için elbette dışarda yiyecek.
Noldu, hesap oldu 15,500.5.500 2+1
Bunu bende çok düşünüyorum.Adam neden arkadaşınızın her isteğine evet diyor, asıl soru bu.
Makarna yapmayi da mi bilmiyor? Ama size bir koli makarna alarak tek başınıza uzak şehre göndermeyi biliyor aç d.muz. cinnetlik yaYemek yapmayı bilmediği için elbette dışarda yiyecek.
Bulaşık çıkmasın diye, uğraşamazmış.?
Konudan cikiyorumSinir bastı beni. Yemek neden yapamıyor? Makarna, yumurta, et, tavuk gibi basit yemekler de var.
Göndermeyin boşverin inceldiği yerden kopsun eşinize parayı verirseniz bir daha o parayı göremezsiniz. Benim yaptığım salaklığı yapmayın.Maalesef benim eşimde de bu potansiyel var. Ona gönderirsem bir daha geri alamam.
Eşim sabah akşam makarna yiyeceğimizi, 3 yıl boyunca yeni kıyafet almayacağımızı çünkü lazım olmayacağını hesaplayarak 10 bin yeter diyor bence.
Bunların gayet farkında bence. Pislik yapıyor kendince. Çocukların huzuru kaçmasın diye ben sessiz kaldığım için benim kabullendiğimi sanıyor galiba.Noldu, hesap oldu 15,500.
Şuan normal fiyatlardan hesaplamadım bu arada, son 2 aydan haberim yok malum yaz tatili, ben evde çocuklarlayım eşim giriyor markete.
Geçen eve fasulye isteyeyim dedim, kilosu 30 tl imiş.
Kıyma 400 e dayanmış, peynir kaşar 150 diyorlar kalıp, kilo değil.
Yumurta olmuş 90, yağı salçası tavuğu eti vs diyorum ya, market aylık 10 bini geçti deniyor hadi ben size güzellik yapıp 6 binde tuttum.
E kadınsınız, pediniz var, saçınızın boyası, kreminiz, işe gidiş gelişiniz var.
Çocuklarınızın yine aynı şekilde beslenmesi, kitabı kalemi, büyüyorlar mecburen alınacak o ayakkabı kıyafet, oyuncak isteyecek.
Ayda 1 de güzel bir gün yaşayın, yiyin için ailece derken ilk hesaplamamda çok doğru bir yerde olduğumu gördüm 25 bin…
Kocanız olacak denyo yesin sabah akşam makarna, siz niye et meyve yemeyecekmişsiniz!!!
Hele çocuklar, ceviz yemeden mi büyüsün…
Anladım. Kendi tuvaletini kendi yapabiliyor mu? Yoksa siz mi yaptiriyorsunuz?Bulaşık çıkmasın diye, uğraşamazmış.
Pardon ama bu adamla hala evli olmanizdaki motivasyonunuz nedir. Sizi resmen aptal yerine koyuyor.Değil mi? Kocam 140 m2 lik kendi evimizde kira vermeden, düzeni bozulmadan yaşamaya devam ederken, ben 3 çocukla neler yaşayacağımı bilmezken bana şimdiden müsrif demesine sinir oluyorum.
boşanırsanız da adam otursun demeyin fazla merhamet fazla salaklıkKira meselesini düşündüm ama çocuklarımın babası ya sonuçta bu kadar ileri gitmeye gerek var mı? Emin olamadım.
Bulaşık çıkarmış ne gerek varmış.Makarna yapmayi da mi bilmiyor? Ama size bir koli makarna alarak tek başınıza uzak şehre göndermeyi biliyor aç d.muz. cinnetlik yademek ondan bana para yetmez diyor 3 öğün dışarda yiyecek
3çocukPardon ama bu adamla hala evli olmanizdaki motivasyonunuz nedir. Sizi resmen aptal yerine koyuyor.
Bulaşık çıkarmış ne gerek varmış.
O son mesajı son raddede atmayı düşünüyorum. Çünkü bu kadar saçmalamasının ardında yatan mantıklı tek neden bu olabilir.Lütfen artık gerçek dışı "olmalı" diye bahsedişlerden vazgeçelim hanımlar.
Günümüz erkekleri bu işte, malzeme bu yani. Olmalı evet olsa keşke ama olmuyor işte. 100 tanede 1 alnı öpülesi adam var. Kim bilir hangi kadir gecesi dolmuşa denk gelen...
Şu konu içinde bile kac tane " benimki de böyle " sızlanışı var sayalım mı? İnanın yorulur sonunu getiremeyiz.
Erkek cinsi yamuklarla dolu net!
Öyle bir pis bencil olabiliyorlar ki insanın aklı almıyor.
Evlilikte bu diyaloglar cok çirkin. Keşke hiç gerek kalmasa lakin mecbur kalıyoruz.
Yapılacak konuşma budur.
Hatta mesaj olarak gönder.
Bir kerede anlamaz kuş beyinliler. Okusun okusun soksun kafasına. - ben öyle yapıyorum-
Paraniz yetmezse ben size gönderirim demen gerekirken yaptığın hesap erkekliğe yakışmıyor cok çirkin. Ben paramı sana vermek için atanmadım. Yatırım, birikim yapacak kadar da aklım var. Bana güvenin yoksa hazir 3 çocuğumla yeni düzen kuruyorum boşanmanın zamanıdır. Düşün kararını bildir. Benle devam etmek istiyorsan sakin bir daha paramın hesabını sorma.
Onla uğraşmak zaman kaybı ona göre.Bulaşık makinesi ?
Kim boşaltacakBulaşık makinesi ?
Cocuk hani bakmadigi cocuklarmi. Yeni duzende namerte muhtac olmasinlar diye destek cikacagina uste para isteyen kisiye baba mi denir. Tam olarak ailedeki rolunu ben cozemedim.3çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?