- 30 Kasım 2019
- 12.749
- 40.974
- 598
Asıl en cok Doğu da size lazım olacak.Kimi yerde market alışverişi doktor vs için araba şart oluyor üstelik 3 çocuk varSonuçta arabam var demek istiyor. Doğu da bana lazım olmayacağı için tabii ki onda kalacak. Çünkü doğuda bana hiçbir şey lazım olmayacak.
Mesajıma beğenmedim atanlar pardon neresini beğenemediniz ?
Emojiden ziyade, beğenmedim atanların zihniyetini sorguluyorum şuanEmoji hesabı mı soruyorsun gerçekten?
Herkesin görüşü farklı. Belki onlar çalışıyor kocaları harcıyordur. Yani yorumlarımız beğeni aldığı kadar beğenmedim de alabilir. hiç sorgulamıyorum bile.Emojiden ziyade, eğenmedim atanların zihniyetini sorguluyorum şuan
Olay beğenmeleri değil. Beğeni sayısı ya da kim neye beğenmiş gülmüş umrumda değil. Ama beğenmedimler umrumda, çünkü burda hakkı yenilmek isteyen bir kadın var. Gözünü para bürüyen bir adam var. Ve ben beğenmedim atanlarında zihniyetinde ve fikrinde eksiklik olduğunu düşünüyorum. Sebebini öğreneyim ki yolumuz bir düşmesin onlarla.Herkesin görüşü farklı. Belki onlar çalışıyor kocaları harcıyordur. Yani yorumlarımız beğeni aldığı kadar beğenmedim de alabilir. hiç sorgulamıyorum bile.
Olay beğenmeleri değil. Beğeni sayısı ya da kim neye beğenmiş gülmüş umrumda değil. Ama beğenmedimler umrumda, çünkü burda hakkı yenilmek isteyen bir kadın var. Gözünü para bürüyen bir adam var. Ve ben beğenmedim atanlarında zihniyetinde ve fikrinde eksiklik olduğunu düşünüyorum. Sebebini öğreneyim ki yolumuz bir düşmesin onlarla.
Yazık gerçekten yazık. Üzülüyorum, bize kadın düşmanı diyorlar kocasından boşanmasını söylediğimiz için. Biz onlara sus kız otur yerine kocan paranı yiyecek seni dövecek aldatacak sende susacaksın demediğimiz için kadın düşmanı oluyoruz. Allah akıl fikir versin, bu düşüncedeki arkadaşlar lütfen iki tarafında ruh sağlığı için denk düşmeyelim kalpler kırılmasın.He işte bu yüzden takılma. Çünkü aynı dili konuşmadığın, aynı hayat bakışına sahip olmadığın birine laf anlatamazsın
Etek giysin yazdığınız için beğenmedim atılmıştır. Hemcinsinizi korumak isterken kadınlığı aşağılamaya varan bir söylem olduğu düşünülüyor çünkü. Etek giymek, kadın yerine konmakla özdeşleştiriliyor. Kadın olmanın utanç verici olduğunu çağrıştırıyor. Bu yüzdendir.Mesajıma beğenmedim atanlar pardon neresini beğenemediniz ?
Adam sağlıkçıymıs. Konu sahibi öğretmen.Öğretmen erkekler hiç şaşırtmıyor.
Etek giymek kadın olmakla bağdaştırılması ne alaka ? bildiğim kadarıyla iskoç erkeklerinin geleneksel kıyafetleri etek. Ve tekrardan bildiğim kadarıyla etek ilk kadınlar için değil erkekler için üretildi. Ve sözümün arkasındayım, mümkünse o zihniyetteki erkekler etek giysinler.Etek giysin yazdığınız için beğenmedim atılmıştır. Hemcinsinizi korumak isterken kadınlığı aşağılamaya varan bir söylem olduğu düşünülüyor çünkü. Etek giymek, kadın yerine konmakla özdeşleştiriliyor. Kadın olmanın utanç verici olduğunu çağrıştırıyor. Bu yüzdendir.
Etek giymek kadın olmakla bağdaştırılması ne alaka ? bildiğim kadarıyla iskoç erkeklerinin geleneksel kıyafetleri etek. Ve tekrardan bildiğim kadarıyla etek ilk kadınlar için değil erkekler için üretildi. Ve sözümün arkasındayım, mümkünse o zihniyetteki erkekler etek giysinler.
Peki neden etek giysinler? Neden öyle ısrarla belirtiyorsunuz. Sizin için etek giyen bir erkek neyi çağrıştırıyor? İskoclardan falan bahsetmeyin şimdi sizin imanızla onların geleneksel kıyafetinin hiçbir alakası yok.Etek deyince İskoç bile kadın kıyafeti der yani. Sapla samanı karistirmayin. Basbayağı eşinin parasını yiyen adam adam değildir, eksiktir, pantolon giymeye de layık değildir etek giymelidir demek istiyorsunuz. Çağrıştırdığı şey bu. He ben feminist değilim, bayan değil kadın vs böyle konularda çıkış yapan biri de değilim ama bunu yapmayan adam etek giysin sözü beni çok rahatsız ediyor. Kadına ait bir şeyin erkekleri aşağılamak için hele bir kadın tarafından kullanılması hoş değil. Ha yine ısrarla kullanmak isterseniz de beni alakadar etmez.Etek giymek kadın olmakla bağdaştırılması ne alaka ? bildiğim kadarıyla iskoç erkeklerinin geleneksel kıyafetleri etek. Ve tekrardan bildiğim kadarıyla etek ilk kadınlar için değil erkekler için üretildi. Ve sözümün arkasındayım, mümkünse o zihniyetteki erkekler etek giysinler.
Evet karısının parasını yiyen erkek değildir. Erkektir mi demeliyim ? Vay be adama bak maşallah mı demeliyim. Nasıl ki kadınlara erkek gibi deniliyorsa, erkeklerde de kadın gibi lafı var. Bu erkeklerde kadın gibi. Kadınlara erkek gibi dediklerinde hakaret mi algılıyorsunuz siz ?Peki neden etek giysinler? Neden öyle ısrarla belirtiyorsunuz. Sizin için etek giyen bir erkek neyi çağrıştırıyor? İskoclardan falan bahsetmeyin şimdi sizin imanızla onların geleneksel kıyafetinin hiçbir alakası yok.Etek deyince İskoç bile kadın kıyafeti der yani. Sapla samanı karistirmayin. Basbayağı eşinin parasını yiyen adam adam değildir, eksiktir, pantolon giymeye de layık değildir etek giymelidir demek istiyorsunuz. Çağrıştırdığı şey bu. He ben feminist değilim, bayan değil kadın vs böyle konularda çıkış yapan biri de değilim ama bunu yapmayan adam etek giysin sözü beni çok rahatsız ediyor. Kadına ait bir şeyin erkekleri aşağılamak için hele bir kadın tarafından kullanılması hoş değil. Ha yine ısrarla kullanmak isterseniz de beni alakadar etmez.
Hayır olay lafa gelince hanım hanımcık lafları kimsenin zoruna gitmez, vay be kadına bak delikanlıymış lafı zoruna gitmez kimsenin. Bizden biri etek giysin deyince wow ow ooo noluyoruz yani. Kadınlar erkek gibi hissedildiğinde gurur duyuyor mu duyuyor. Valla laflarımın gayet arkasındayım ben.Sokrates'in savunması
Bunu yazmam lazımdı
Hayır olay lafa gelince hanım hanımcık lafları kimsenin zoruna gitmez, vay be kadına bak delikanlıymış lafı zoruna gitmez kimsenin. Bizden biri etek giysin deyince wow ow ooo noluyoruz yani. Kadınlar erkek gibi hissedildiğinde gurur duyuyor mu duyuyor. Valla laflarımın gayet arkasındayım ben.
Of vallahi uzun uzun bunu tartışmayacağım çok farklı frekanslardayiz çok. Genel toplum algisindan bahsediyorum. Siz ısrarla lafları carpitiyorsunuz. Kabul edin ki maksadını aşan bir söylemde bulundunuz. Haklı olarak da insanlar bu kısmı beğenmedi. Niye hâlâ savunuyorsunuz ya ? Toplumda kadın gibi adam sözü hakaret/ aşağılama amaçlı kullanılırken erkek gibi kadın, sözü yüceltme amaçlı kullanılır. Hani tuttuğunu koparan güçlü anlamında. Kadınların da en çok sıkıntısını çektiği seksist söylemler bunlar. Niye ısrarla inkar ediyorsunuz, lütfen ama ya.Evet karısının parasını yiyen erkek değildir. Erkektir mi demeliyim ? Vay be adama bak maşallah mı demeliyim. Nasıl ki kadınlara erkek gibi deniliyorsa, erkeklerde de kadın gibi lafı var. Bu erkeklerde kadın gibi. Kadınlara erkek gibi dediklerinde hakaret mi algılıyorsunuz siz ?
Olsun , öğretmen erkeklere yine de laf sokcam duramam fazla.Adam sağlıkçıymıs. Konu sahibi öğretmen.
Sok canım. Her türlü hak ediyorlar boşverOlsun , öğretmen erkeklere yine de laf sokcam duramam fazla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?