Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence de boşa kocanı, sen ondan nafaka al çocuklar için. 3 çocuğa 10 binden fazla vermesi gerekir.
Diyor ki hafta sonu sizi pikniğe götüreceğim Orada gezmeye pek fırsatın olmayacak.
Yoo, her fırsatta gezeceğim dedim. Sen böyle yaparsan para biriktiremeyiz deyip trip attı gitti :))

Diyor ki hafta sonu sizi pikniğe götüreceğim Orada gezmeye pek fırsatın olmayacak.
Yoo, her fırsatta gezeceğim dedim. Sen böyle yaparsan para biriktiremeyiz deyip trip attı gitti :))
Alsın g.tüne soksun pikniğini. En son ne zaman tatile gittiniz? Çocuk kanmıyor bunlara artık.

ohhh iyi yapmışsın. hem gerçekten de neden gezmeyecekmişsin ki? doğudaki arkadaşlıklar ve gezmeler büyükşehirlerde yok diyorlar.

Alsın g.tüne soksun pikniğini. En son ne zaman tatile gittiniz? Çocuk kanmıyor bunlara artık.
Asgari ücretle gitmek imkansızdı zaten. En azından bu sene bir hafta sonu değişiklik olsun istedim. Tabii ki kabul etmedi.

ohhh iyi yapmışsın. hem gerçekten de neden gezmeyecekmişsin ki? doğudaki arkadaşlıklar ve gezmeler büyükşehirlerde yok diyorlar.
Bundan sonra kimse beni tutamaz. Günümü gün etmeyi planlıyorum çocuklarla.

yasada ekonomik şiddet diye bir durum var ,bahsettiğiniz maaş isteme d ebuna giriyor,yani aile içi şiddete maruz kalıyorsunuz ve boşanmak için de güzel bir done. erkekler para biriktirmekten anlamaz, o size yollasın. bana para yolla diyeni de ilk kez duyuyorum . ortak kararla halledilir bu işler

Asgari ücretle gitmek imkansızdı zaten. En azından bu sene bir hafta sonu değişiklik olsun istedim. Tabii ki kabul etmedi.
O kocandan az bişey öğren biraz çirkef ol. Ha sana dokunamayınca çocuklara mı sarıyor? Daha beter çirkef ol. En fazla boşanır, canını alacak hali yok. Ki onu da yapamaz, kimin maaşı ile araba hayalleri kuracak sonra? Kim çekecek onun huysuzluğunu? Kadınlar kollarını açmış onu mu bekliyor? Anca parasına gelirler böylelerinin e seninki aç? Oturacak g.t üstü mecbur.

Boşarım diye korkuyor bir yandan da. Ama para konu olunca susmak bilmiyor.

Ayy ona inat gezmeyeceğiniz varsa da gezin. İlçede olacaksınız taksi tutun gezin.
Şimdiden sizi manipüle ediyor.
Sübliminal mesaj veriyor.
Orda para harcamayın diye.
Başkası olsa elimiz rahatlayacak çoluğum çocuğum yiyip içecek diye sevinir. Tamam araba da bir yatırım ama 3 çocukla arabaya sadece sizin ihtiyacınız var.
Valla çocuklarla en basit bir yere çıkmanız dondurması kolası cipsi en basitinden 60 şar liradan 180 lira tutar. Ama asla acımayın gerekirse her gün çıkarın çocuklar da bir gün yüzü görsün. Tutumlu kadınların kıymet bildiği nerde görülmüş. Harcayın harcadıkça siz de evlatlarınızda mutlu olacak.

O da askeri ücret ile geçinsin. Nasıl olsa tek başına.

Ama artık bir şeyler değişti, kadının eli para tutuyor.
Bazı şeyler para ile de olsa adamlar biliyor.
Kimin gözü kara kimin degil.
O herkesin harcı degil.
Bak benim ablam evlendiği günden beri boşanıyor.
12 yıllık evli.
Sürekli kavga et devam et.
Kim kaale alır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…