Diyor ki hafta sonu sizi pikniğe götüreceğim Orada gezmeye pek fırsatın olmayacak.Bence de boşa kocanı, sen ondan nafaka al çocuklar için. 3 çocuğa 10 binden fazla vermesi gerekir.
Alsın g.tüne soksun pikniğini. En son ne zaman tatile gittiniz? Çocuk kanmıyor bunlara artık.Diyor ki hafta sonu sizi pikniğe götüreceğim Orada gezmeye pek fırsatın olmayacak.
Yoo, her fırsatta gezeceğim dedim. Sen böyle yaparsan para biriktiremeyiz deyip trip attı gitti :))
ohhh iyi yapmışsın. hem gerçekten de neden gezmeyecekmişsin ki? doğudaki arkadaşlıklar ve gezmeler büyükşehirlerde yok diyorlar.Diyor ki hafta sonu sizi pikniğe götüreceğim Orada gezmeye pek fırsatın olmayacak.
Yoo, her fırsatta gezeceğim dedim. Sen böyle yaparsan para biriktiremeyiz deyip trip attı gitti :))
Asgari ücretle gitmek imkansızdı zaten. En azından bu sene bir hafta sonu değişiklik olsun istedim. Tabii ki kabul etmedi.Alsın g.tüne soksun pikniğini. En son ne zaman tatile gittiniz? Çocuk kanmıyor bunlara artık.
Bundan sonra kimse beni tutamaz. Günümü gün etmeyi planlıyorum çocuklarla.ohhh iyi yapmışsın. hem gerçekten de neden gezmeyecekmişsin ki? doğudaki arkadaşlıklar ve gezmeler büyükşehirlerde yok diyorlar.
O kocandan az bişey öğren biraz çirkef ol. Ha sana dokunamayınca çocuklara mı sarıyor? Daha beter çirkef ol. En fazla boşanır, canını alacak hali yok. Ki onu da yapamaz, kimin maaşı ile araba hayalleri kuracak sonra? Kim çekecek onun huysuzluğunu? Kadınlar kollarını açmış onu mu bekliyor? Anca parasına gelirler böylelerinin e seninki aç? Oturacak g.t üstü mecbur.Asgari ücretle gitmek imkansızdı zaten. En azından bu sene bir hafta sonu değişiklik olsun istedim. Tabii ki kabul etmedi.
Boşarım diye korkuyor bir yandan da. Ama para konu olunca susmak bilmiyor.O kocandan az bişey öğren biraz çirkef ol. Ha sana dokunamayınca çocuklara mı sarıyor? Daha beter çirkef ol. En fazla boşanır, canını alacak hali yok. Ki onu da yapamaz, kimin maaşı ile araba hayalleri kuracak sonra? Kim çekecek onun huysuzluğunu? Kadınlar kollarını açmış onu mu bekliyor? Anca parasına gelirler böylelerinin e seninki aç? Oturacak g.t üstü mecbur.
Susmaz. Ondan diyorum az ona benze diye. Rahat edersin.Boşarım diye korkuyor bir yandan da. Ama para konu olunca susmak bilmiyor.
Boşarım diye korkuyor bir yandan da. Ama para konu olunca susmak bilmiyor.
Yok veriyor aslında lakin;Boşanacağınıza inanmıyor ihtimal bile vermiyor
Önceki olaylardan da belli.Yok veriyor aslında lakin;Eki Görüntüle 3280732
Evet çünkü sorduğunda reddediyorum. Eğer boşanacağımı söylersem çocuklara hayatı zehir eder.Önceki olaylardan da belli.
Began ara ara konu açıyor.
O adam asla ihtimal vermiyor.
Bu tarz tartışmalara alışkın adamlar inanmaz zaten.Evet çünkü sorduğunda reddediyorum. Eğer boşanacağımı söylersem çocuklara hayatı zehir eder.
Ama artık bir şeyler değişti, kadının eli para tutuyor.Önceki olaylardan da belli.
Began ara ara konu açıyor.
O adam asla ihtimal vermiyor.
Ayy ona inat gezmeyeceğiniz varsa da gezin. İlçede olacaksınız taksi tutun gezin.Diyor ki hafta sonu sizi pikniğe götüreceğim Orada gezmeye pek fırsatın olmayacak.
Bazı şeyler para ile de olsa adamlar biliyor.Ama artık bir şeyler değişti, kadının eli para tutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?