3 yıl orada yaşayacağım. Aslında bu bizim için bir fırsat doğu ve güneydoğu turu için. Allah izin verirse bütün şehirleri gezmeyi düşünüyorum çocuklarla.Ayy ona inat gezmeyeceğiniz varsa da gezin. İlçede olacaksınız taksi tutun gezin.
Şimdiden sizi manipüle ediyor.
Sübliminal mesaj veriyor.
Orda para harcamayın diye.
Başkası olsa elimiz rahatlayacak çoluğum çocuğum yiyip içecek diye sevinir. Tamam araba da bir yatırım ama 3 çocukla arabaya sadece sizin ihtiyacınız var.
Valla çocuklarla en basit bir yere çıkmanız dondurması kolası cipsi en basitinden 60 şar liradan 180 lira tutar. Ama asla acımayın gerekirse her gün çıkarın çocuklar da bir gün yüzü görsün. Tutumlu kadınların kıymet bildiği nerde görülmüş. Harcayın harcadıkça siz de evlatlarınızda mutlu olacak.
O da askeri ücret ile geçinsin. Nasıl olsa tek başına.
Asgari ücretle 3 çocuğu geçindirmek zor olduğu için ve bu kadar da ileri gitmediği için idare ediliyordu ama atandığımdan beri daha doğrusu ikimiz atandığımızdan beri adam para para diye kafayı yedi.Bazı şeyler para ile de olsa adamlar biliyor.
Kimin gözü kara kimin degil.
O herkesin harcı degil.
Bak benim ablam evlendiği günden beri boşanıyor.
12 yıllık evli.
Sürekli kavga et devam et.
Kim kaale alır
Naptınız para konusunda eşinizle konuştunuz mu umarım sorunu çözmüşsünüzdürAsgari ücretle 3 çocuğu geçindirmek zor olduğu için ve bu kadar da ileri gitmediği için idare ediliyordu ama atandığımdan beri daha doğrusu ikimiz atandığımızdan beri adam para para diye kafayı yedi.
Zamanında çok fazla yokluğunu çektiği için uhde kalmış her türlü birikim galiba.Özellikle araba belli yani adam dört gözle atanın dşye beklemiş. Ama ev var zaten askeri ücrete rağmen yine iyi arttırıp almışsınız ailecek tutumlusunuz zaten. Ama psikolojik baskı var sanki biraz. Yıllarca yokluğunu çekince insan biraz harcayım yiyeyim içeyim ister. Üç çocuğun eğitim sağlık vs giderleri iki maaş da olsa çok birikmez.Asgari ücretle 3 çocuğu geçindirmek zor olduğu için ve bu kadar da ileri gitmediği için idare ediliyordu ama atandığımdan beri daha doğrusu ikimiz atandığımızdan beri adam para para diye kafayı yedi.
G.tüne don seçemeyen adam benim göz rengimi nerden seçecek? Şurda çatır çatır boşanan hiçbir herif karısının bir gün onu boşayacağına ihtimal vermedi.Bazı şeyler para ile de olsa adamlar biliyor.
Kimin gözü kara kimin degil.
O herkesin harcı degil.
Bak benim ablam evlendiği günden beri boşanıyor.
12 yıllık evli.
Sürekli kavga et devam et.
Kim kaale alır
Bu adamla sinir harbi konusunda antremanlisinizdir gerci amaikimiz atandığımızdan beri adam para para diye kafayı yedi.
Yooo o kendi kendine planlar yapıyor. Bana şu kadar gönderirsen şöyle birikim yaparım şunu alırız falan diye konuşuyor. Ben de he he diyorum.Naptınız para konusunda eşinizle konuştunuz mu umarım sorunu çözmüşsünüzdür
Zaten yavaş yavaş eşyaları toplamaya başladım. Bütün fotoğrafları, resmi evrakları, bana ait olan işe yarar belgeleri toparlıyorum. Elbette ayrılık en son çare ama bana başka bir yol bırakmıyor gibi. O yüzden şimdiden kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum. Ama önemli olan çocuklar ve eşimin çirkef olup olmayacağı. Umarım buna mecbur kalmayız ama ayrılık mecbur olursa inşallah anlaşmalı olur.Bu adamla sinir harbi konusunda antremanlisinizdir gerci ama
Adamın gözünü para hirsi bürümüş.
Boşanma surecine gecmeden kendinizi, psikolojik olarak cok iyi hazırlayın, tabiri caizse sinirlerinizi, duygulairnizi aldirabilirseniz aldirin.
Paracıklara ve araba üstüne kurduğu butun hayalleri yıkılmış olacak
Süreç başladığında önce ağlayıp sizlayacak, sizi sevdiğinden, herşeyi ailesi icin istediginden dem vuracak. Çocuklarim deyip vicdaniniza oyanayacak ama sonrasinda kararlı olursaniz cok cirkeflesecektir, işi iftira boyutuna bile taşıyabilir.
Evi bırakmaz sizeZaten yavaş yavaş eşyaları toplamaya başladım. Bütün fotoğrafları, resmi evrakları, bana ait olan işe yarar belgeleri toparlıyorum. Elbette ayrılık en son çare ama bana başka bir yol bırakmıyor gibi. O yüzden şimdiden kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum. Ama önemli olan çocuklar ve eşimin çirkef olup olmayacağı. Umarım buna mecbur kalmayız ama ayrılık mecbur olursa inşallah anlaşmalı olur.
Zaten onun istediği de araba almak. Ama araba almak için de benim para harcamamam gerekiyor. Onun hesabında biriktirecekmişiz."Hayatim dusundum de 3 cocukla doğuda araba cok lazim olacak. Birisi hastalanacak, digerinin kursu olacak, merkeze gitmem gerekecek. Taksiyle ugrasmak yerine bana araba almak cok mantikli" deyip tepkisini ölçer misiniz? Cok merak ediyorum ne diyecek
Zaten onun istediği de araba almak. Ama araba almak için de benim para harcamamam gerekiyor. Onun hesabında biriktirecekmişiz.
Sonuçta arabam var demek istiyor. Doğu da bana lazım olmayacağı için tabii ki onda kalacak. Çünkü doğuda bana hiçbir şey lazım olmayacak.Arabanin sizde kalacagini duysa ne tepki verir onu merak ettim ben
Sonuçta arabam var demek istiyor. Doğu da bana lazım olmayacağı için tabii ki onda kalacak. Çünkü doğuda bana hiçbir şey lazım olmayacak.
Ehliyetiniz var mı araba kullanmayı biliyor musunuz?Sonuçta arabam var demek istiyor. Doğu da bana lazım olmayacağı için tabii ki onda kalacak. Çünkü doğuda bana hiçbir şey lazım olmayacak.
B Began cevap vermemişsinizen merak ettiğim konu siz okulda iken çocuklara kim bakacak üstelik 3 çocuk
eşiniz ne bencil ve gıcık bir adam Allah beterinden korusun da para olduktan sonra makarna ile çocuk mu büyürmüş
kabul eder gibi yapın ve zırnık göndermeyin
gerçekten orada kira bakıcı parası vs nasıl olacak öğretmen parasıyla?
Mesajıma beğenmedim atanlar pardon neresini beğenemediniz ?Karısının maaşını yiyen adam mümkünse etek giysin arkadaşlar. Konu tartışmaya net kapalı. Üye elini verirsen kolunu dahi geri alamazsın. Aksine sen çoculara baktığın için onun sana para önermesi gerekiyor. Asla vermek gibi bir hataya düşme. Çok para birçok erkeğin mizacını bozabilecek birşey çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?