Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 yıl orada yaşayacağım. Aslında bu bizim için bir fırsat doğu ve güneydoğu turu için. Allah izin verirse bütün şehirleri gezmeyi düşünüyorum çocuklarla.
O da gezsin canı istiyorsa ben ona karışmıyorum.

Bazı şeyler para ile de olsa adamlar biliyor.
Kimin gözü kara kimin degil.
O herkesin harcı degil.
Bak benim ablam evlendiği günden beri boşanıyor.
12 yıllık evli.
Sürekli kavga et devam et.
Kim kaale alır
Asgari ücretle 3 çocuğu geçindirmek zor olduğu için ve bu kadar da ileri gitmediği için idare ediliyordu ama atandığımdan beri daha doğrusu ikimiz atandığımızdan beri adam para para diye kafayı yedi.

eşinizi seviyor musunuz, bun durum dışında ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama buradan gözüken bu adam sizin ve çocuklarınız üstünde bir asalak. maddi açıdan yaptıkları bir yana çocukları başka bir şehre gidiyor, eğitimleri ne olacak onları dert edinip gelecek planlaması lazım. üstünüzde yük resmen, boşarsanız siz kurtulursunuz, mecbur nafaka da vermek zorunda kalır hakettiğini bulur.

Asgari ücretle 3 çocuğu geçindirmek zor olduğu için ve bu kadar da ileri gitmediği için idare ediliyordu ama atandığımdan beri daha doğrusu ikimiz atandığımızdan beri adam para para diye kafayı yedi.
Naptınız para konusunda eşinizle konuştunuz mu umarım sorunu çözmüşsünüzdür

Zamanında çok fazla yokluğunu çektiği için uhde kalmış her türlü birikim galiba.Özellikle araba belli yani adam dört gözle atanın dşye beklemiş. Ama ev var zaten askeri ücrete rağmen yine iyi arttırıp almışsınız ailecek tutumlusunuz zaten. Ama psikolojik baskı var sanki biraz. Yıllarca yokluğunu çekince insan biraz harcayım yiyeyim içeyim ister. Üç çocuğun eğitim sağlık vs giderleri iki maaş da olsa çok birikmez.

Bazı şeyler para ile de olsa adamlar biliyor.
Kimin gözü kara kimin degil.
O herkesin harcı degil.
Bak benim ablam evlendiği günden beri boşanıyor.
12 yıllık evli.
Sürekli kavga et devam et.
Kim kaale alır
G.tüne don seçemeyen adam benim göz rengimi nerden seçecek? Şurda çatır çatır boşanan hiçbir herif karısının bir gün onu boşayacağına ihtimal vermedi.

ikimiz atandığımızdan beri adam para para diye kafayı yedi.
Bu adamla sinir harbi konusunda antremanlisinizdir gerci ama
Adamın gözünü para hirsi bürümüş.
Boşanma surecine gecmeden kendinizi, psikolojik olarak cok iyi hazırlayın, tabiri caizse sinirlerinizi, duygulairnizi aldirabilirseniz aldirin.
Paracıklara ve araba üstüne kurduğu butun hayalleri yıkılmış olacak
Süreç başladığında önce ağlayıp sizlayacak, sizi sevdiğinden, herşeyi ailesi icin istediginden dem vuracak. Çocuklarim deyip vicdaniniza oyanayacak ama sonrasinda kararlı olursaniz cok cirkeflesecektir, işi iftira boyutuna bile taşıyabilir.

Naptınız para konusunda eşinizle konuştunuz mu umarım sorunu çözmüşsünüzdür
Yooo o kendi kendine planlar yapıyor. Bana şu kadar gönderirsen şöyle birikim yaparım şunu alırız falan diye konuşuyor. Ben de he he diyorum.

Zaten yavaş yavaş eşyaları toplamaya başladım. Bütün fotoğrafları, resmi evrakları, bana ait olan işe yarar belgeleri toparlıyorum. Elbette ayrılık en son çare ama bana başka bir yol bırakmıyor gibi. O yüzden şimdiden kendimi psikolojik olarak hazırlamaya çalışıyorum. Ama önemli olan çocuklar ve eşimin çirkef olup olmayacağı. Umarım buna mecbur kalmayız ama ayrılık mecbur olursa inşallah anlaşmalı olur.

Evi bırakmaz size

Zaten onun istediği de araba almak. Ama araba almak için de benim para harcamamam gerekiyor. Onun hesabında biriktirecekmişiz.

Arabanin sizde kalacagini duysa ne tepki verir onu merak ettim ben
Sonuçta arabam var demek istiyor. Doğu da bana lazım olmayacağı için tabii ki onda kalacak. Çünkü doğuda bana hiçbir şey lazım olmayacak.

Sonuçta arabam var demek istiyor. Doğu da bana lazım olmayacağı için tabii ki onda kalacak. Çünkü doğuda bana hiçbir şey lazım olmayacak.
Ehliyetiniz var mı araba kullanmayı biliyor musunuz?

B Began cevap vermemişsiniz
gerçekten merak ediyorum ve endişelendim
kocanız bunların da maddi yükünü düşünüyor mu acaba?

Mesajıma beğenmedim atanlar pardon neresini beğenemediniz ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…