Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence bunu da artik yikmak lazim. Mesaj neydi geri donup okumadim ama ne kadinligjmdan utanirim ne de etek giymekten. Keske heriflerin bi cogu benim kadar insan olsa.

karısının parasını yiyen erkek etek giysin dedim muhabbet bu
Etek giysin demek erkegim diye gezmesin demek aslinda. Cok da bilemedjm. Toplumda erkege yuklenen sifatlar ya da degerler var kaliplasmis.iste ekmegini tastan cikarir, evine bakar, esini cocugunu kimseye muhtac etmez gibi gibi. Aslinda toplumda kadin erkek rolleri 50 sene once ki gibi degil. Kadinlar da artik erkekle sokakta ayni isi yapip bi de gelip evde hizmetci gibi calisiyo. Bu kaliplarin yikilmasi belki biraz daha zaman alir ama ben anladjm ne dedigini.

Bu da yeni moda heralde kadın parası yemek.Erkek evin ihtiyacıni karşılar kadın değil.Paranizi sizde biriktirebilirsiniz.Bosarsa bosasin derdim ben.

Kizlar peki bisey sorucam herkes sustu gitti ama bxvxvxvxv erkegin evi gecindirmekle sorumlu esas kişi olduguna katilan var mi ?

Bizde öyle bir durum olmadı. Ben hamilelik süresince ve doğum sonrasında çalışmadım bir süre. Onun haricinde çalıştığım para ile evi geçindirdik eşimle birlikte. ama ben çalışıp eşim yatarsa kabul etmem

Bu da yeni moda heralde kadın parası yemek.Erkek evin ihtiyacıni karşılar kadın değil.Paranizi sizde biriktirebilirsiniz.Bosarsa bosasin derdim ben.
Artik dunyada boyle bisey kalmadi nuranciim. Degjsmek lazim bu kafalari. Bi cok evde kadin daha cok kazaniyo artik. Erkegin, daha cok kazanmadigi icin isi birakip evde cocuklara baktigi orneklerle dolu dünya.

Artik dunyada boyle bisey kalmadi nuranciim. Degjsmek lazim bu kafalari. Bi cok evde kadin daha cok kazaniyo artik. Erkegin, daha cok kazanmadigi icin isi birakip evde cocuklara baktigi orneklerle dolu dünya.
Kadın maaşıni vermesin demiyorum ki öncelik erkeğindir.Kadin erkek gibi çalışamaz.Dogum yapar çocuk bakar.

Kizlar peki bisey sorucam herkes sustu gitti ama bxvxvxvxv erkegin evi gecindirmekle sorumlu esas kişi olduguna katilan var mi ?
Ataerkil sistemde böyle. Erkek evi geçindirmekten tamamen sorumluysa kadın da ev işlerinden sorumlu. Ama günümüz dünyasında sınırlar seffaflaştı. İki taraf bundan memnunsa ister beraber çalışırlar ister kadın çalışır erkek ev işi yapar. Kompleks yapılmadığı sürece mahsuru yok. Yeter ki iş karşıdakini sömürmeye varmasin. Mesele o aslinda.

Konudaki erkeğe bakınca var. Az bile, bineceksin bunun üstüne vuracaksın kırbacı.

Tek basina gecindirenilecek kapasitesi olmasi gerektigine inaniyorum ben. Bir ornekle açıklayayım. Kadin dogum yapıyor, bakacak kimse yoksa bisure calisamiyor. Cocuk engelliyse yine anne calismiyor, cocuk bakiyor.
Ha adam 4x4luk cocuk bakabilirse kadin calissin adam isten ayrilsin ama bizim milletin erkek cinsi kendine bile bakamiyor, cocuga hic bakamaz.

Konudaki erkeğe bakınca var. Az bile, bineceksin bunun üstüne vuracaksın kırbacı.
Annem konudaki erkekler gibi para görünce orası burası ayrı oynayan erkekler için hep Allah bunlara elinden boğazına yetecek kadar gelir nasip etsin der biraz artarsa arpası fazla gelmiş at gibi kişniyorlar böyle

Son cumleye kesinlikle katiliyorum bxbxjxj

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…