Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Şaka mı bu adam bunlara vereceğiniz nskliye masrafıyla orda daha uyguna alırsınız yalnız her gün acaba bugün ne almış kocanız die takip ediorum konuyu

Batman'ın ilçesi. Zaten ilk kez deneyimleyeceğimiz bir hayat tecrübesi olacak. Ne masraf çıkacağını hiçbir şekilde bilmiyoruz ama anlatamıyorum adama.
Hangi ilçesi. Ben 10 yıl önce Sasondaydım mis gibi her şeyimiz vardı valla. Üstelik ben tayin almadan üç harfli marketler bile açılmıştı

Şaka mı bu adam bunlara vereceğiniz nskliye masrafıyla orda daha uyguna alırsınız yalnız her gün acaba bugün ne almış kocanız die takip ediorum konuyu
Bana söylemeden aldığı için ben de merak ediyorum acaba bugün ne alacak diye.

Bebek arabası demişken konu dışı ama naçizane tavsiye vermek isterimbence baston araba büyük arabayı inan çok kısa süreliğine kullanıyoruz sonra yine baston arabaya ihtiyaç oluyor ben çok pişman oldum büyük hantal bir araba aldığıma bir sürü de para verdim boş boş duruyor

Bence çocuklar çok umrunda değil. Her gün 9 ay sevişmeden nasıl duracağım diye düşünüp duruyor.
Sabır çekmekten bir hal oldum şurada, sabır taşı mısın mübarek? Hakikaten halâ sıkmadın boğazını. Şişme bebek al kendine deseydin. Sağlıkçıların tayini kolay çıkıyor, bir dilekçesine bakar, gelsin arkandan

Başta gelmek istiyordu, sonra vazgeçti. Şimdi gelmesini ben istemiyorum. Bence bir süre uzak kalmamız çok daha iyi olacak.

Aynen valla 3 tane süt kuzusu çocuk... Kardeşim yurtdışına taşınırken ilk etapta ailesini goturemedi, sanırım 7 ay sonra falan gittiler. Her gün defalarca görüntülü konuşmalarına rağmen 'abla beni unutmuş oğlum ' dedi. Babası varken babasız kaç yıl gecirecekler, adam da dünden razi. Bu adam dışarıda yeme planları yapıyor, hayatta keyfini bozmaz.

Ayy benim eşim de 10 günlüğüne İtalya ya gitmişti iş için oğlum daha 8 aylıktı o bile trip attı şok olmuştuk.
Paşam baksana tayinden bile vazgeçmiş.
Bencillik başka şey değil.

yenidoğan bebek olduğu için baston tercih edemedim, en hafif arabayı almaya çalıştım, 12 bine 7 kg lik arabalara baktım hep, mecburen travel sistem aldım, artık mecbur gerekirse baston da alacağım ileriki zamnlarda, kendimdeki arabayı da ihtiyacı olana vercem ,herkes sizin gibi uyardı beni o yüzden en hafif arabayı almaya çalıştım umarım pişman olmam, bu arada öneriniz için teşekkür ederim

Baston araba alana kadar bence kabin boy katlanır bebek arabaları var onlardan alsın :) Boşuna masraf yapmamış olur. Ben hem baston hemde büyük bir tane almıştım ama resmen bagaji kaplıyor böyle büyük arabalar. Bir kere para versin 3 sene kullansın. Ana kucagi ile entegre olanlar var.

Ya hergun bakiyorum ne almis diye

Bugun ne aldi abimiz
Çiçek. Yıllardır hiçbir özel günde çiçek almayan çiçek yenen bir şey değil ki deyip baklava pasta börek alan adam 2 ayda 3 kere çiçek aldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…