Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam herhalde benim ıssız adaya atandığımı falan düşünüyor. Kendince alıyor istifliyor ben yokmuşum gibi davranıyor yani sormuyor hiç bana.
Ya öyle olsa bile insan makarna un mu istifler tövbe yarabbi sinir krizi geçirtir bu adam karbonhidrat a boğacak sizi kendide dışardan ne yicekse hergün

Mobilyaya gerek yok yer yatağında yatsınlar diye minder falanda alır diye bekliyorum ben. O derece aymaz, şuursuz bu adam.
Valla öyle dedi biliyor musunuz? 3 sene yerde döşekte yatsınlar ne olacak dedi. Ben de kanepede uyurmuşum.
Senin dedim ağzına s.çarım. Öyle yataklı baza falan aldık yani.

Bende tandırda gündelikçi tutup yapsa ancak biter sac ekmeği olur ondan.
İlçede artık kadın yevmiyeye gidip ekmek yapsın. Anca öyle o un çöpe gitmez.
Bir tabak un verir misin diyene kilo ile vereceğim anca öyle biter bir çuval un :)

Böyle birinini neyine tav olup evlenip birde çocuk yaptınız. Ne leş bir karakterdir şu cimriler ve paragözler.
Başta böyle değildi. Herhalde çok paramız olmadığı için aç gözlük yapacak bir durum yoktu. İkimiz de atandık adama bir haller oldu.

Boşan.Çocukların sorumluluğu zaten sende.Ekonomik özgürlüğün de var.

Bu yüzsüzlükle bu adam boşandıktan sonra senden nafaka da ister hoş.

Bu arada ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama öğretmenim.Bu sene girdim sınava.Atanacağım gibi duruyor.Çok emek verdim.Atanırsam 2 yaşında çocukla gideceğim.Öyle bi durumda eşim para gönderirim diyor.Çocukla,sana anca yeter maaşın;kirası, faturası,çocuğun ihtiyaçları..Ki sizde 3 tane var.Nasıl böyle düşüncesiz,bencil olabilir!Asla geri adım atıp da para falan göndermeyin sakın.

Valla öyle dedi biliyor musunuz? 3 sene yerde döşekte yatsınlar ne olacak dedi. Ben de kanepede uyurmuşum.

Başta böyle değildi. Herhalde çok paramız olmadığı için aç gözlük yapacak bir durum yoktu. İkimiz de atandık adama bir haller oldu.
Ya began şaşkınlık geçiriyorum. Bdv de 40 tane konun var hepsini okuyamadım ama bu anlattıkların hepsi kelimesi kelimesine gerçek mi ben gerçek olmadığına inanmak istiyorum.

Evladımın rahatını düşünmeyen adam neye yarar.

Peki kendi evinizde nerde yatıyor bu üç çocuk kanepede mi?
Yer yatağında mı?

4 tane mı yataklı baza aldınız hepinize birer tane?

Gideceğiniz yeri gezip gördünüz mü? Lojman filan diyordunuz bir konunuzda.

Anam 'altın a.dan gümüş s.kten düşmüş' derdi böyleleri için, kendisi evde yemek pişirip bulaşık toplamakla uğraşmaya tenezzül etmeyecek çocuklar 3 yıl yer yatağında anaları kanepede yatacak beyimiz araba alsın diye. Ne kıymetli k.çı var adamın ya. Ah delirmelik.

Güzel bir oturma grubu da alsaydın kız, yüklen bunun kartına, sen gidince ödemelerin altından çıkamasın da dışarıda yiyemesin, sendeki makarnayla undan kargolarsın ketçap sıkıp yesin.

Derebeyi sanıyor kendini, herkes onun uğruna çile çekmeli.

Began çok küfür edesim var, üzülmeyesin diye çoğunu sildim, kusura bakma

Evet 2 hafta sonra görecek Hanya'yı Konya'yı böyle devam ederse.
Okulun açılmasına daha epeyce var, neden böyle erken, göreve başlama tarihi mi ağustos ortası. Gidince dönmeyeceksin yani

Bir tabak un verir misin diyene kilo ile vereceğim anca öyle biter bir çuval un :)
Tuttuğunuz evin bahçesinde tandır falan var mı bari, bir kaç çeki de odun alsın, o kadar unla ekmek yapmanı bekliyor bence.

Oturma grubu aldım, çocuklara ve kendime yatak gardrop aldım. Oda güya masraf yapmayalım diye erzak alıyor.

Okulun açılmasına daha epeyce var, neden böyle erken, göreve başlama tarihi mi ağustos ortası. Gidince dönmeyeceksin yani
Aslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.

Aslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.
Ayy şaka mı bu kafayı mı yemiş okullar seminer eğer uzaktan olursa 11 Eylül filan . Bir ay ucuz bilet için orda ne yapacaksınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…