- 28 Mart 2020
- 21.762
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.505
- 598
Bende tandırda gündelikçi tutup yapsa ancak biter sac ekmeği olur ondan.Evde ekmek yap diye almış zaar, ne düşünceli adam
Ya öyle olsa bile insan makarna un mu istifler tövbe yarabbi sinir krizi geçirtir bu adam karbonhidrat a boğacak sizi kendide dışardan ne yicekse hergünAdam herhalde benim ıssız adaya atandığımı falan düşünüyor. Kendince alıyor istifliyor ben yokmuşum gibi davranıyor yani sormuyor hiç bana.
Valla öyle dedi biliyor musunuz? 3 sene yerde döşekte yatsınlar ne olacak dedi. Ben de kanepede uyurmuşum.Mobilyaya gerek yok yer yatağında yatsınlar diye minder falanda alır diye bekliyorum ben. O derece aymaz, şuursuz bu adam.
Evet 2 hafta sonra görecek Hanya'yı Konya'yı böyle devam ederse.Yaklaşık 2 hafta kaldı. Anladığım kadarıyla. Az daha sabır bence
Bir tabak un verir misin diyene kilo ile vereceğim anca öyle biter bir çuval un :)Bende tandırda gündelikçi tutup yapsa ancak biter sac ekmeği olur ondan.
İlçede artık kadın yevmiyeye gidip ekmek yapsın. Anca öyle o un çöpe gitmez.
Eşiniz bedava mezar bulsa buna girin yatın masraf yapmayın diyecekValla öyle dedi biliyor musunuz? 3 sene yerde döşekte yatsınlar ne olacak dedi. Ben de kanepede uyurmuşum.
Senin dedim ağzına s.çarım. Öyle yataklı baza falan aldık yani.
Bilemiyorum yaşayıp görüyorumMadem çocukta yok neden bu adamın ömrünü yemesine izin veriyorsun? Yani cidden merak ediyorum, bu tarz adamdan çocuk yapmayı düşünmüyorsun, adam paragöz ve muhtemelen vicdansız. Seni mecbur eden ne, çok mu aşıksın?
Başta böyle değildi. Herhalde çok paramız olmadığı için aç gözlük yapacak bir durum yoktu. İkimiz de atandık adama bir haller oldu.Böyle birinini neyine tav olup evlenip birde çocuk yaptınız. Ne leş bir karakterdir şu cimriler ve paragözler.
Valla öyle dedi biliyor musunuz? 3 sene yerde döşekte yatsınlar ne olacak dedi. Ben de kanepede uyurmuşum.
Ya began şaşkınlık geçiriyorum. Bdv de 40 tane konun var hepsini okuyamadım ama bu anlattıkların hepsi kelimesi kelimesine gerçek mi ben gerçek olmadığına inanmak istiyorum.Başta böyle değildi. Herhalde çok paramız olmadığı için aç gözlük yapacak bir durum yoktu. İkimiz de atandık adama bir haller oldu.
Anam 'altın a.dan gümüş s.kten düşmüş' derdi böyleleri için, kendisi evde yemek pişirip bulaşık toplamakla uğraşmaya tenezzül etmeyecek çocuklar 3 yıl yer yatağında anaları kanepede yatacak beyimiz araba alsın diye. Ne kıymetli k.çı var adamın ya. Ah delirmelik.Valla öyle dedi biliyor musunuz? 3 sene yerde döşekte yatsınlar ne olacak dedi. Ben de kanepede uyurmuşum.
Okulun açılmasına daha epeyce var, neden böyle erken, göreve başlama tarihi mi ağustos ortası. Gidince dönmeyeceksin yaniEvet 2 hafta sonra görecek Hanya'yı Konya'yı böyle devam ederse.
Tuttuğunuz evin bahçesinde tandır falan var mı bari, bir kaç çeki de odun alsın, o kadar unla ekmek yapmanı bekliyor bence.Bir tabak un verir misin diyene kilo ile vereceğim anca öyle biter bir çuval un :)
Oturma grubu aldım, çocuklara ve kendime yatak gardrop aldım. Oda güya masraf yapmayalım diye erzak alıyor.Anam 'altın a.dan gümüş s.kten düşmüş' derdi böyleleri için, kendisi evde yemek pişirip bulaşık toplamakla uğraşmaya tenezzül etmeyecek çocuklar 3 yıl yer yatağında anaları kanepede yatacak beyimiz araba alsın diye. Ne kıymetli k.çı var adamın ya. Ah delirmelik.
Güzel bir oturma grubu da alsaydın kız, yüklen bunun kartına, sen gidince ödemelerin altından çıkamasın da dışarıda yiyemesin, sendeki makarnayla undan kargolarsın ketçap sıkıp yesin.
Derebeyi sanıyor kendini, herkes onun uğruna çile çekmeli.
Began çok küfür edesim var, üzülmeyesin diye çoğunu sildim, kusura bakma
Aslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.Okulun açılmasına daha epeyce var, neden böyle erken, göreve başlama tarihi mi ağustos ortası. Gidince dönmeyeceksin yani
Ayy şaka mı bu kafayı mı yemiş okullar seminer eğer uzaktan olursa 11 Eylül filan . Bir ay ucuz bilet için orda ne yapacaksınızAslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.
Göreve başlaması yapılmayacaksa maaş da yok o süredeAyy şaka mı bu kafayı mı yemiş okullar seminer eğer uzaktan olursa 11 Eylül filan . Bir ay ucuz bilet için orda ne yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?