Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sizi üzmek istemem ama bir avukat olarak söylüyorum. Tecrübelerime göre bir erkek ne zaman evine ve evlatlarına karşı merhametini ve önceliğini kaybetmiş ise emin olun onların yerine önceliğe aldığı başka biri vardır. Eşinizin ki sadece araba hırsı değil. Zira şuan üç tane evladını belki aylarca göremeyeceği başka bir yere gönderen adamın aklına bile gelmez araba normalde. Zira anladığım kadarıyla eşinizin tatillerde falan sizinle görüşmek gibi bir planı da yok. Adamın tek derdi ayda sizden 10.000TL almak. Bununla araba alıp bir başına ne yapacakmış evi arabayı. Valla bir ay sonra sizi aylarca görmeyecek adam size para yüzünden trip atabiliyorsa artık kadın olarak da ilgisinde değilsiniz sadece ayaklı maaş kartısınız. Sizin yerinizde olsam kocanıza prim vermez antenlerimi de dört açardım. Ben kocanızın tavırlarının altında pek masum olmayan ve sizi maddi manevi yakalayacak başka nedenler seziyorum.

Çiçek. Yıllardır hiçbir özel günde çiçek almayan çiçek yenen bir şey değil ki deyip baklava pasta börek alan adam 2 ayda 3 kere çiçek aldı
Baklava çiçekten daha pahalı gelmiştir veya bedava bulduğu bir yer vardır bu arada neden 3 çocuk ? cevap vermemişsiniz baya sormuşlar ben de sorayım.. en az üç çocuk söyleminden dolayı mı acaba?

Baklava çiçekten daha pahalı gelmiştir veya bedava bulduğu bir yer vardır bu arada neden 3 çocuk ? cevap vermemişsiniz baya sormuşlar ben de sorayım.. en az üç çocuk söyleminden dolayı mı acaba?
Yukarıda birkaç kere cevap verdim ama okumamış olabilirsiniz.

Yukarıda birkaç kere cevap verdim ama okumamış olabilirsiniz.
Atanmadan once boyle bir kisilige sahip olmadigindan rutin evlilik hayatlari sonucu dunyaya gelmisler

Umarım bir gün kurtulursunuz bu adamdan. Cidden çok üzüldüm. Çok cahil saçma sapan kafada kadınlar ve çok daha işkenceli hayatları var ama sizin konunuza çok üzüldüm. Eğitimlisiniz zarifsiniz de belli ki bir de öğretmensiniz empati kurdum.

Bu adamdan kurtulacağınız günlere.. çok çirkin. Korkunç bir eş baba.

Teşekkür ederim.

Evet kızlar yeni gündemle geldim.
Eşim maalesef çok terleyen bir insan ve bu yüzden birçok çözüm önerirdim kabul etmezdi gerek yok derdi. Dün bu terleme sorunu için bir ürün varmış 500-600 TL civarında onu alalım dedi. 20 yıldır söylüyorum ben giderken mi aklına geldi?

Söylüyoruz size adamın başka planları var diye hala inanmıyorsunuz bence.

Began konuşacağım ama bu da söylenmez insanın yüzüne. Adam iyiye gitmiyor diyeyim sadece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…