Çiçek. Yıllardır hiçbir özel günde çiçek almayan çiçek yenen bir şey değil ki deyip baklava pasta börek alan adam 2 ayda 3 kere çiçek aldı
KK üyeliğinizi biliyor mu burayı okumasın çakalÇiçek. Yıllardır hiçbir özel günde çiçek almayan çiçek yenen bir şey değil ki deyip baklava pasta börek alan adam 2 ayda 3 kere çiçek aldı
2 ayda 3 kere özel gün mü oldu?3 gün bizimle kalacak, dönerken otobüsle dönecek masraf olmasın diye. Düşünceli kocam ya :)
Yok hiçbir sosyal medya hesabımı bilmiyor. çünkü merak etmiyor.KK üyeliğinizi biliyor mu burayı okumasın çakal
İçinden gelmiş :)2 ayda 3 kere özel gün mü oldu?
Sizi üzmek istemem ama bir avukat olarak söylüyorum. Tecrübelerime göre bir erkek ne zaman evine ve evlatlarına karşı merhametini ve önceliğini kaybetmiş ise emin olun onların yerine önceliğe aldığı başka biri vardır. Eşinizin ki sadece araba hırsı değil. Zira şuan üç tane evladını belki aylarca göremeyeceği başka bir yere gönderen adamın aklına bile gelmez araba normalde. Zira anladığım kadarıyla eşinizin tatillerde falan sizinle görüşmek gibi bir planı da yok. Adamın tek derdi ayda sizden 10.000TL almak. Bununla araba alıp bir başına ne yapacakmış evi arabayı. Valla bir ay sonra sizi aylarca görmeyecek adam size para yüzünden trip atabiliyorsa artık kadın olarak da ilgisinde değilsiniz sadece ayaklı maaş kartısınız. Sizin yerinizde olsam kocanıza prim vermez antenlerimi de dört açardım. Ben kocanızın tavırlarının altında pek masum olmayan ve sizi maddi manevi yakalayacak başka nedenler seziyorum.Normalde atandık, artık kötü günler bitti diye mutlu olacağımız zamanların bu kadar kötü geçmesine o kadar üzülüyorum ki. Artık bir an önce uzaklaşmak, kendime ait bir düzen kurmak istiyorum. Şu ihtimalleri yaşayacak olmak, çocuklarımın mutsuz olacaklarını düşünmek çok canımı sıkıyor.
otostopla dönseymiş ya bedava. ay dayanamadım, kocanız çıldırttı vallaha. sabır diliyorum size3 gün bizimle kalacak, dönerken otobüsle dönecek masraf olmasın diye. Düşünceli kocam ya :)
Baklava çiçekten daha pahalı gelmiştir veya bedava bulduğu bir yer vardırÇiçek. Yıllardır hiçbir özel günde çiçek almayan çiçek yenen bir şey değil ki deyip baklava pasta börek alan adam 2 ayda 3 kere çiçek aldı
Yukarıda birkaç kere cevap verdim ama okumamış olabilirsiniz.Baklava çiçekten daha pahalı gelmiştir veya bedava bulduğu bir yer vardırbu arada neden 3 çocuk ? cevap vermemişsiniz baya sormuşlar ben de sorayım.. en az üç çocuk söyleminden dolayı mı acaba?
Yukarıda birkaç kere cevap verdim ama okumamış olabilirsiniz.
Atanmadan once boyle bir kisilige sahip olmadigindan rutin evlilik hayatlari sonucu dunyaya gelmislerBaklava çiçekten daha pahalı gelmiştir veya bedava bulduğu bir yer vardırbu arada neden 3 çocuk ? cevap vermemişsiniz baya sormuşlar ben de sorayım.. en az üç çocuk söyleminden dolayı mı acaba?
Peki sizi gram mutlu etti mi?İçinden gelmiş :)
Hayır.Peki sizi gram mutlu etti mi?
Teşekkür ederim.Umarım bir gün kurtulursunuz bu adamdan. Cidden çok üzüldüm. Çok cahil saçma sapan kafada kadınlar ve çok daha işkenceli hayatları var ama sizin konunuza çok üzüldüm. Eğitimlisiniz zarifsiniz de belli ki bir de öğretmensiniz empati kurdum.
Bu adamdan kurtulacağınız günlere.. çok çirkin. Korkunç bir eş baba.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgemiyor beyiniz. Çok uyanıkÇiçek. Yıllardır hiçbir özel günde çiçek almayan çiçek yenen bir şey değil ki deyip baklava pasta börek alan adam 2 ayda 3 kere çiçek aldı
Söylüyoruz size adamın başka planları var diye hala inanmıyorsunuz bence.Evet kızlar yeni gündemle geldim.
Eşim maalesef çok terleyen bir insan ve bu yüzden birçok çözüm önerirdim kabul etmezdi gerek yok derdi. Dün bu terleme sorunu için bir ürün varmış 500-600 TL civarında onu alalım dedi. 20 yıldır söylüyorum ben giderken mi aklına geldi?
Began konuşacağım ama bu da söylenmez insanın yüzüne. Adam iyiye gitmiyor diyeyim sadeceEvet kızlar yeni gündemle geldim.
Eşim maalesef çok terleyen bir insan ve bu yüzden birçok çözüm önerirdim kabul etmezdi gerek yok derdi. Dün bu terleme sorunu için bir ürün varmış 500-600 TL civarında onu alalım dedi. 20 yıldır söylüyorum ben giderken mi aklına geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?