Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.

Aslında ne kadar erken giderseniz o kadar erken kurtulursunuz. Hem çocuklar çevreye alışmış olur. Allah sabır versin tam saç baş yolmalık.

Göreve başlaması yapılmayacaksa maaş da yok o sürede
Aaa ondan makarna alıp duruyor beş kuruşsuz maaşa kadar ne yiyip ne içecek hakkaten. Kredi kartını bırakıp gitmesi lazım ya da yüklü bir miktar para bırakması lazım.
Off ne saçma ya bilet ucuz diye o kadar erken mı alınır insan ayrılıyorum diye üzülür en geç tarihe almaya çalışır.

Yoksa bunları gönderip kendi tek başına gününü gün mü edecek .

Ama bu adamın kredi kartı da alınmaz kalem kalem nerden ne almış ne harcamış hesabını sorar.

Evet 2 hafta sonra görecek Hanya'yı Konya'yı böyle devam ederse.

Bence stratejiniz gayet akıllıca. Şimdi sürekli itiraz edip hayır derseniz bu adamın ne yapacağı belli olmaz. Siz güzel güzel gidip yerleşin çocuklarınızla. İlk maaşınızı alınca kocanız görür ebesinin arabasını.

Bir an önce ucuz yoldan kurtulmanın derdinde sanki, çok sinir bozucu, kırıcı, bunca yıllık emeğe yazık.

Evet bir süre onun kredi kartını kullanacağım hesap sorsa da çok uzakta olacağımız için işe yaramayacak.

Evet bir süre onun kredi kartını kullanacağım hesap sorsa da çok uzakta olacağımız için işe yaramayacak.
Valla etini sütünü bol bol alın harcayın yoksa içimiz soğumayacak bu adama.
Her makarna bol kıymalı, bol tavuklu.
Aldığı unlarla yaptığınız her börek bol etli olsun görsün az masrafı. En pahalı yiyecek ne varsa onu alın. En pahalı markanın ürünü neyse o.

eşim kamu işçisi ben kamuda memurum. eşim maaş kartıda benim maaş kartımda hep benim cüzdanımdadır. kredi kartım bana yeter der. evin ihtiyaçları alışverişini sen yapıyorsun diye maaş kartını verdi 3 yıl önce bana. harcamaları hep ben yaparım hiçte sormaz nereye verdin nereye harcadın diye. güvenir çünkü bilir benim kazancımızı sadece cocuklarımız ve evimiz için harcayacağımı.

Kocam koç ve asla parayla işi olmaz evlendik takılar senin dedi,elini bile sürmedi,ne yaptığımı asla sormadı…çalıştığım dönemlerde ne maaşımı ne de nereye harcadığımı sormadı..kendi maaş kartı bendeydi,kendine harçlık alırdı…artık kendi işimizi yapıyoruz,benim sigortamı ödüyor,iyi bir maaş yatırıyor,istediğim gibi harcıyorum,birikim yapıyorum..tüm faturalar,kızımın okul taksidi,servisi,aracımın bakımı,yakıtı hepsi ona ait..bazen sıkışır para veririm mutlaka geri öder..en sıkışık zamanlarımız da bile kendine sigara parası ayırır,kalanını bize verirdi

Aslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.
Aklı kıt ya bir ay ordaki masrafınız uçak bileti ücretini 3 e katlar. Tatillerde de gorusemezsiniz siz yol masrafı çıkacak diye. Bari ondan habersiz tatillerde termal şehre ya da kayak turizmi olan şehirlere gidin

Ayy şaka mı bu kafayı mı yemiş okullar seminer eğer uzaktan olursa 11 Eylül filan . Bir ay ucuz bilet için orda ne yapacaksınız
Bence biz bu adamı tenhada sıkıştırıp bir temiz dövelim. Belki kafasına sağlam bir darbe alırsa aklı başına gelir. Ben burda sinirden yumruklarımı sıkıyorum şu an Sudem. İnsan çocuklarımı çok az göreceğim, birlikte bol bol vakit geçirelim der, paşam erkenden gönderiyor. 3 kuruş kar mı yaptı şimdi?

Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Köylü kurnazi ya ne yapacakmissiniz bir çuval unu kendisi her sabah simit poğaça börek yesin size bir çuval un. Kesin boceklenecek boşa gidecek bari evde kalabalık yapmasın hiç almayın yanınıza

Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.

Valla öyle dedi biliyor musunuz? 3 sene yerde döşekte yatsınlar ne olacak dedi. Ben de kanepede uyurmuşum.
Senin dedim ağzına s.çarım. Öyle yataklı baza falan aldık yani.

Adres verin gelip pataklayalim artik kocanizi. Adam bira daha zorlarda TLC'deki Aşırı Cimriler programina cagiracaklar

Bir değil iki değil üç çocuk ya 3 sene yoklar resmen kurtulmak ister gibi bir hali var gidin kafa dinleyim der gibi. 140 m2 evde tek başına ne yapacak.

Bence evi eşyalı kiraya versin. Kendi de anasının evine gidip kanepede yatsın. Dışardan yemek pahalı. Hem doğalgaz, elektrik , su onları da annesine iteler. Tatillerde de o gider çocukları görmeye.

Köylü kurnazi ya ne yapacakmissiniz bir çuval unu kendisi her sabah simit poğaça börek yesin size bir çuval un. Kesin boceklenecek boşa gidecek bari evde kalabalık yapmasın hiç almayın yanınıza
Ayy demi ya her sabah taze pişmiş fırından sıcak simit poğaça börek kruvasan karısı ve üç çocuğuna da un

Began maddiyat madem azdı neden üç çocuk haddimi aşmak istemiyorum ama bu adam bir günde böyle olmadı sonuçta

Kaza kurşunu mu iki ve üç numara?

Bence çocuklar çok umrunda değil. Her gün 9 ay sevişmeden nasıl duracağım diye düşünüp duruyor.

Bence çocuklar çok umrunda değil. Her gün 9 ay sevişmeden nasıl duracağım diye düşünüp duruyor.
Ondan mı bir ay erken gönderiyor sizi hiç inandırıcı değil kusura bakmasın.

Bu bahaneyle aldatmanın subliminal mesajını veriyor olmasın çakal.

Ondan mı bir ay erken gönderiyor sizi hiç inandırıcı değil kusura bakmasın.

Bu bahaneyle aldatmanın subliminal mesajını veriyor olmasın çakal.

Sanmıyorum. Beni özleyeceğini söylemeye çalışıyor herhalde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…