Aslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.
Aaa ondan makarna alıp duruyor beş kuruşsuz maaşa kadar ne yiyip ne içecek hakkaten. Kredi kartını bırakıp gitmesi lazım ya da yüklü bir miktar para bırakması lazım.Göreve başlaması yapılmayacaksa maaş da yok o sürede
Evet 2 hafta sonra görecek Hanya'yı Konya'yı böyle devam ederse.
Bir an önce ucuz yoldan kurtulmanın derdinde sanki, çok sinir bozucu, kırıcı, bunca yıllık emeğe yazık.Aaa ondan makarna alıp duruyor beş kuruşsuz maaşa kadar ne yiyip ne içecek hakkaten. Kredi kartını bırakıp gitmesi lazım ya da yüklü bir miktar para bırakması lazım.
Off ne saçma ya bilet ucuz diye o kadar erken mı alınır insan ayrılıyorum diye üzülür en geç tarihe almaya çalışır.
Yoksa bunları gönderip kendi tek başına gününü gün mü edecek 
Ama bu adamın kredi kartı da alınmaz kalem kalem nerden ne almış ne harcamış hesabını sorar.
Ben de o yüzden itiraz etmedim ne kadar erken o kadar iyi.Aslında ne kadar erken giderseniz o kadar erken kurtulursunuz. Hem çocuklar çevreye alışmış olur. Allah sabır versin tam saç baş yolmalık.
Evet bir süre onun kredi kartını kullanacağım hesap sorsa da çok uzakta olacağımız için işe yaramayacak.Aaa ondan makarna alıp duruyor beş kuruşsuz maaşa kadar ne yiyip ne içecek hakkaten. Kredi kartını bırakıp gitmesi lazım ya da yüklü bir miktar para bırakması lazım.
Off ne saçma ya bilet ucuz diye o kadar erken mı alınır insan ayrılıyorum diye üzülür en geç tarihe almaya çalışır.
Yoksa bunları gönderip kendi tek başına gününü gün mü edecek .
Ama bu adamın kredi kartı da alınmaz kalem kalem nerden ne almış ne harcamış hesabını sorar.
Valla etini sütünü bol bol alın harcayın yoksa içimiz soğumayacak bu adama.Evet bir süre onun kredi kartını kullanacağım hesap sorsa da çok uzakta olacağımız için işe yaramayacak.
Kocam koç ve asla parayla işi olmazBence koç erkeği. Eşinden maaş kartı isteyen bu kadar para hesabı yapanlar genelde koç erkeği oluyor.. Çevreöde öyle gördüm. Ben de oğlsk burcuyum ama oğlak burcu başkasının parasına göz koymaz. Kendi kazandığı ile ilgilenir.
Aklı kıt ya bir ay ordaki masrafınız uçak bileti ücretini 3 e katlar. Tatillerde de gorusemezsiniz siz yol masrafı çıkacak diye. Bari ondan habersiz tatillerde termal şehre ya da kayak turizmi olan şehirlere gidinAslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.
Bence biz bu adamı tenhada sıkıştırıp bir temiz dövelim. Belki kafasına sağlam bir darbe alırsa aklı başına gelir. Ben burda sinirden yumruklarımı sıkıyorum şu an Sudem. İnsan çocuklarımı çok az göreceğim, birlikte bol bol vakit geçirelim der, paşam erkenden gönderiyor. 3 kuruş kar mı yaptı şimdi?Ayy şaka mı bu kafayı mı yemiş okullar seminer eğer uzaktan olursa 11 Eylül filan . Bir ay ucuz bilet için orda ne yapacaksınız
Köylü kurnazi ya ne yapacakmissiniz bir çuval unuDün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Dün de bir çuval un almış ama şeker almamış. Çünkü tatlı vb şeyler yapmayı gereksiz masraf olarak görüyor.
Valla öyle dedi biliyor musunuz? 3 sene yerde döşekte yatsınlar ne olacak dedi. Ben de kanepede uyurmuşum.
Senin dedim ağzına s.çarım. Öyle yataklı baza falan aldık yani.
Bir değil iki değil üç çocuk ya 3 sene yoklar resmen kurtulmak ister gibi bir hali var gidin kafa dinleyim der gibi. 140 m2 evde tek başına ne yapacak.Bence biz bu adamı tenhada sıkıştırıp bir temiz dövelim. Belki kafasına sağlam bir darbe alırsa aklı başına gelir. Ben burda sinirden yumruklarımı sıkıyorum şu an Sudem. İnsan çocuklarımı çok az göreceğim, birlikte bol bol vakit geçirelim der, paşam erkenden gönderiyor. 3 kuruş kar mı yaptı şimdi?
Ayy demi ya her sabah taze pişmiş fırından sıcak simit poğaça börek kruvasan karısı ve üç çocuğuna da unKöylü kurnazi ya ne yapacakmissiniz bir çuval unukendisi her sabah simit poğaça börek yesin size bir çuval un. Kesin boceklenecek boşa gidecek bari evde kalabalık yapmasın hiç almayın yanınıza
Bence biz bu adamı tenhada sıkıştırıp bir temiz dövelim. Belki kafasına sağlam bir darbe alırsa aklı başına gelir. Ben burda sinirden yumruklarımı sıkıyorum şu an Sudem. İnsan çocuklarımı çok az göreceğim, birlikte bol bol vakit geçirelim der, paşam erkenden gönderiyor. 3 kuruş kar mı yaptı şimdi?
Ondan mı bir ay erken gönderiyor sizi hiç inandırıcı değil kusura bakmasın.Bence çocuklar çok umrunda değil. Her gün 9 ay sevişmeden nasıl duracağım diye düşünüp duruyor.
Ondan mı bir ay erken gönderiyor sizi hiç inandırıcı değil kusura bakmasın.
Bu bahaneyle aldatmanın subliminal mesajını veriyor olmasın çakal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?