Bi kaç gün bir kaç ay olur zamanla kesinlikle kabul etmeyin. Zaten sevmiyordunuz sanırım kvnizi eski konularda yazmistiniz. Oğlunun yanında kalsın yemek yapsın ne yiycem diye düşünmez en azından yemekten artirdigiyla araba alsin10 ay oldu. Saflık değil aslında daha çok kabullenememe evresi galiba. Ailesi benim yanıma gelecekmiş birkaç gün kalmaya. Sanki ben bayılıyorum onlara.
ay isteme orda da kaynanayı sana sarıyor kesin kabul etme10 ay oldu. Saflık değil aslında daha çok kabullenememe evresi galiba. Ailesi benim yanıma gelecekmiş birkaç gün kalmaya. Sanki ben bayılıyorum onlara.
Bi kaç gün bir kaç ay olur zamanla kesinlikle kabul etmeyin. Zaten sevmiyordunuz sanırım kvnizi eski konularda yazmistiniz. Oğlunun yanında kalsın yemek yapsın ne yiycem diye düşünmez en azından yemekten artirdigiyla araba alsin
Kaynana hep eşimle kalmayı düşünüyormuş. Görümceler yanıma gelmek istiyormuş.ay isteme orda da kaynanayı sana sarıyor kesin kabul etme
Anladım, eşinin hiç istediğini sanmıyorum bunu. Birkaç hafta başımdan atayım diye sana postalıyor, şimdi kabul etme yoksa sana yamayıp duracak anasını babasını.Kaynana hep eşimle kalmayı düşünüyormuş. Görümceler yanıma gelmek istiyormuş.
Kesinlikle baştan kabul ederse hepten başına kalır.Anladım, eşinin hiç istediğini sanmıyorum bunu. Birkaç hafta başımdan atayım diye sana postalıyor, şimdi kabul etme yoksa sana yamayıp duracak anasını babasını.
Ev küçük çocuklarla kendimize daha düzen kuramadık misafir kabul edemeyiz diye özellikle belirt konu sahibi. Faydaları olacak olsa gelmezler zaten. Öyle uzakta insan yanında birini isteyecek olsa kendi ailesi olur. Gerçi benim görümcemin yanında annesi ve kv'si dönüşümlü kalıyor çocuk küçük olduğu için. Eşinin tayin imkanı yok. Ama sizde ben yardımcı olunacağını sezemedim.Kaynana hep eşimle kalmayı düşünüyormuş. Görümceler yanıma gelmek istiyormuş.
Lütfen endişelenme, gittiğin ilçe büyük bir yer değildir zaten çok olsa 3 ana cadde vardır bunlardan da sadece 1i çarşıdır. Evin yakınında park ve çocuk varsa ki park olmasa da çocuk kesin vardır. Bir a101 ya da bim bir de manav buldun mu işin tamam. Kalan alışverişi de internetten yaparsın. Kapını kapattın mı evin senin.Hanımlar inanın 2 haftadır uyuyamıyorum. Hiç bilmediğim bir şehirde bilmediğim bir ortamda üç çocukla sıfırdan bir hayat kuruyor gibiyim. Sürekli kabus görüyorum canım sıkılıyor. Evet atandığım için çok mutluyum ama belirsizlik bu son durumlar kafamda dönüp duruyor. Ne düşüneceğimi, nasıl davranacağımı, nasıl karar vereceğimi bilemiyorum. Okullar açılana kadar 3 çocukla yalnız kalma alışma evresi derken her şey gözümde o kadar büyüyor ki. Bu adam işlerimi kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor diye ona da çok öfkeleniyorum.
3 çocukla üni bitirip, öğretmen olmuş bir kadının daha uyanık olmasını beklerdimHanımlar ben saçma bir iyi niyetle artık memur olduğu için daha bakımlı olmaya çalışıyor diye düşünüyorum ama aklım karışık.
Zaten para göndermek gibi bir niyetim yoktu. Ama süreç nasıl işleyecek ben de bilmiyorum.
Artık bende buraya çözüm değil deşarj olmaya geldiğini düşünüyorum klasik öğretmenler bir kere de şaşırtın3 çocukla üni bitirip, öğretmen olmuş bir kadının daha uyanık olmasını beklerdim
Yıllardır size ter kokmuşatanıncamı ter kokusuna çözüm aramak aklına gelmiş?
Yorumlanızdan sakin ama herşeyin farkında zannediyordum sizi, fakat siz açık açık burdayım diye bağıran gerçekleri göz ardı edicem diye çok uğraşiyorsunız.
Eşinizin hesabına yakında her ay düzenli yatması için 10 bin TL otomatik talimat da verirsiniz siz.
Ben eşime anlatıyorum inanmıyor üye sizinle kafa buluyor.Artık bende buraya çözüm değil deşarj olmaya geldiğini düşünüyorum klasik öğretmenler bir kere de şaşırtın
Artık bende konu sahtemi acaba diye düşünmeye başladım bu kadar olaylar olurken bu sakinlik hiç normal değil.Ben eşime anlatıyorum inanmıyor üye sizinle kafa buluyor.
Bunlar gerçek olamaz diyor.
Para mı kazanıyor bu işten diyor. Konu takip edildikçe filan diyor. Yok dedim site yönetimi para vermez. Sosyal medya filan olsa tamam ama. Adama yalan gibi geliyor. Doğruluğuna hiç inanmadı.
Evet buraya deşarj olmaya geliyorum çünkü 2 aydır başımın etini yiyen bir koca var. Şurada sadece 2 haftam kaldı ve tahmin edemeyeceğiniz kadar stres altındayım.Artık bende buraya çözüm değil deşarj olmaya geldiğini düşünüyorum klasik öğretmenler bir kere de şaşırtın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?