Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu 20 günü şüphe uyandırmadan delil aramakla geçirin bence. Sosyal medya şifrelerine bakın, ne bileyim eve gizli kamera koyun en kötü komşunuzu tembihleyin foto çekmeye çalışsın ya da video. Eğer bir şeyler yakalarsanız evinizi tamamen alır bir de tazminat davası açarsınız. Huyuna gidin saf görünün ve delil toplayın derim. Her türlü delile ihtiyacınız olacak.

10 ay oldu. Saflık değil aslında daha çok kabullenememe evresi galiba. Ailesi benim yanıma gelecekmiş birkaç gün kalmaya. Sanki ben bayılıyorum onlara.
Bi kaç gün bir kaç ay olur zamanla kesinlikle kabul etmeyin. Zaten sevmiyordunuz sanırım kvnizi eski konularda yazmistiniz. Oğlunun yanında kalsın yemek yapsın ne yiycem diye düşünmez en azından yemekten artirdigiyla araba alsin

Hanımlar inanın 2 haftadır uyuyamıyorum. Hiç bilmediğim bir şehirde bilmediğim bir ortamda üç çocukla sıfırdan bir hayat kuruyor gibiyim. Sürekli kabus görüyorum canım sıkılıyor. Evet atandığım için çok mutluyum ama belirsizlik bu son durumlar kafamda dönüp duruyor. Ne düşüneceğimi, nasıl davranacağımı, nasıl karar vereceğimi bilemiyorum. Okullar açılana kadar 3 çocukla yalnız kalma alışma evresi derken her şey gözümde o kadar büyüyor ki. Bu adam işlerimi kolaylaştırmak yerine zorlaştırıyor diye ona da çok öfkeleniyorum.

ay isteme orda da kaynanayı sana sarıyor kesin kabul etme
Kaynana hep eşimle kalmayı düşünüyormuş. Görümceler yanıma gelmek istiyormuş.

Anladım, eşinin hiç istediğini sanmıyorum bunu. Birkaç hafta başımdan atayım diye sana postalıyor, şimdi kabul etme yoksa sana yamayıp duracak anasını babasını.

Kv yi başınıza bekçi dikecek. Kendi niyeti bozdu sizde bozarsanız diye size musallat ediyor. Ya da aynı şehirde iseniz kendi rahat rahat fingirdesin diye kendi başından atıyor.

Bedava bir de anne babasına baktıracak.
Unu makarnayı niye çuvalla koliyle aldığı belli oldu.

Yol parası pahalıydı hani 3 gün kimse hem o kadar yol gelmez hemde o kadar az kalmaz.
Kış boyu ailesinin bakımını sa size kitliyor haberiniz olsun.

Size de diyecek çocuklara bakacak ailem.. Her şeyi ayarlamış çok sinsi eşiniz.

Anladım, eşinin hiç istediğini sanmıyorum bunu. Birkaç hafta başımdan atayım diye sana postalıyor, şimdi kabul etme yoksa sana yamayıp duracak anasını babasını.
Kesinlikle baştan kabul ederse hepten başına kalır.
Sana lazım annen yemek yapsın diye eşine kitlesin bence.

Ev küçük çocuklarla kendimize daha düzen kuramadık misafir kabul edemeyiz diye özellikle belirt konu sahibi. Faydaları olacak olsa gelmezler zaten. Öyle uzakta insan yanında birini isteyecek olsa kendi ailesi olur. Gerçi benim görümcemin yanında annesi ve kv'si dönüşümlü kalıyor çocuk küçük olduğu için. Eşinin tayin imkanı yok. Ama sizde ben yardımcı olunacağını sezemedim.

Birikimse ben yaparım deyin üç çocuğun masrafı çok olur zaten kolay kolay birikim yapamayacaksınız ki kaldı ki 10 bin gonderesiniz geriye ne kalıyor

Lütfen endişelenme, gittiğin ilçe büyük bir yer değildir zaten çok olsa 3 ana cadde vardır bunlardan da sadece 1i çarşıdır. Evin yakınında park ve çocuk varsa ki park olmasa da çocuk kesin vardır. Bir a101 ya da bim bir de manav buldun mu işin tamam. Kalan alışverişi de internetten yaparsın. Kapını kapattın mı evin senin.

Doğunun insanı iyidir, bekar çocuksuz olsan belki evlenmeye niyetlenen olurdu sıkıntı yaşardın ama evlatların var. Konu komşu da yardım eder ihtiyacın olduğunda, emin ol şu an yaşadığın şehirden fazla rahat edeceksin. Belki gezip tozacak yer azdır ama samimiyet güzeldir oralarda. 6 yıl urfanın küçük bir ilçesinde yaşadım, oradaki kadar güzel ortamla bir daha karşılaşmadım. Her şey güzel olacak emin ol

3 çocukla üni bitirip, öğretmen olmuş bir kadının daha uyanık olmasını beklerdim
Yıllardır size ter kokmuş atanıncamı ter kokusuna çözüm aramak aklına gelmiş?
Yorumlanızdan sakin ama herşeyin farkında zannediyordum sizi, fakat siz açık açık burdayım diye bağıran gerçekleri göz ardı edicem diye çok uğraşiyorsunız.
Eşinizin hesabına yakında her ay düzenli yatması için 10 bin TL otomatik talimat da verirsiniz siz.

Şu görümce kv kısmını hemen ekarte etmen lazım. Küçücük ev ben zor sığacağım misafir kabul edemem, kundakta bebeğim olmadığına göre yardıma da ihtiyacım yok de geç. Haline acımaya falan mı gelecekler. Senin en küçük çocuğun ana sınıfı çağında sen iş yaparken elbet birbirlerini idare ederler

Artık bende buraya çözüm değil deşarj olmaya geldiğini düşünüyorum klasik öğretmenler bir kere de şaşırtın

Artık bende buraya çözüm değil deşarj olmaya geldiğini düşünüyorum klasik öğretmenler bir kere de şaşırtın
Ben eşime anlatıyorum inanmıyor üye sizinle kafa buluyor.
Bunlar gerçek olamaz diyor.
Para mı kazanıyor bu işten diyor. Konu takip edildikçe filan diyor. Yok dedim site yönetimi para vermez. Sosyal medya filan olsa tamam ama. Adama yalan gibi geliyor. Doğruluğuna hiç inanmadı.

Hanımlar takdir edersiniz ki ortada 20 yıllık evlilik ve 3 çocuk var. Bu adam son 4-5 yıldır huy değiştirmeye başlamıştı atandıktan sonra 180 derece değişti. Biz maddi olarak rahatlayınca normale dönecek diye düşünürken adam para para diye yırtınır oldu. İkimiz de asgari ücretle çalışırken bu kadar karışmıyordu ya da bu kadar abuk planları yoktu. Ve her zaman söylediğim gibi ben hiçbir şekilde para göndermeyi düşünmüyorum. Aksine ondan isteyeceğim bakalım gönderecek mi? Eğer göndermezse o zaman haddini bildireceğim.

Artık bende konu sahtemi acaba diye düşünmeye başladım bu kadar olaylar olurken bu sakinlik hiç normal değil.
Birde hala yok öyle değildir belki ya demek aşırı tuhaf.

Evet buraya deşarj olmaya geliyorum çünkü 2 aydır başımın etini yiyen bir koca var. Şurada sadece 2 haftam kaldı ve tahmin edemeyeceğiniz kadar stres altındayım.

Bakın evlilik toz pembe degil.
Hepimizin sorunları var.
Siz burada yorum yalan yazılarınızdan da sert eleştiri yapabilen kendine güvenen bir kadın gibi görünüyorsunuz.
Ben oyle ideal adamların burada çoğu kadın anlatmasa da ya da yarı anlatir gibi yapsa da neyse çok az olduğunu düşünüyorum.
Kendini geliştirmiş kendini tam olarak ifade eden idealize erkek ciddi manada az.
Mesleği ne olursa olsun.
Yeni nesil öğrencilerimden biliyorum onlar çok çok iyi geçmiş yıllardaki erkek figürlerine karşı.
Bizim nesil Cat pat ilerliyor.
Size sürekli ültimatom neden veriyor?
Siz sanki ona hep he diyen kadın modundasiniz.
Ben daha bugün çocuğun eğitimi ile ilgili birşey oldu eşimin farklı bana göre saçma fikirleri vardi.
Benle eğitim hakkında tartışma dedim hatta yorum dahi yapma çünkü anladığın bir alan değil dedim.
Yani bazı adamlara he deyip gecistiremezsin.
Ya da onun dedikleri sert bir şekilde kabul edemeyeceğini soylersin.
Adamları zor çekiyoruz bir de dandik aileleri...
Yanınızda adam yok birde sevmediginizi söylediğiniz ailesini gorumceleri cekeceksiniz.
Red edin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…