Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
20 yıldır böyle değildi.

Kapatsın. Göreve başladınız mı bilmiyorum baya mesaj vardı hepsini okumadım ama kredi notunuz iyiyse göreve de başladıysanız kendiniz de alırsınız kredi kartı
Eylül'de başlıyorum. Borcum harcım yok.

Rezillik ya böyle adamlara pardon böyle basit varlıklara sinir oluyorum. Benim rahmetlik de böyleydi. Avm gezmeye gitmek isterdim ailece, benzin koy götüreyim derdi. Cidden iğreniyorum bu tiplerden. Ben boşadım. Çok bunanırsan çay çat söyle o adamlığını sorgulasın. 1 kuruş da gönderme. Umarım alkol kumar kadın vs yoktur. Siz isteyin hatta ve hatta maaş zamanı işk maaş alırken hesap noda veya işyerinizle alakalı gesaplama hatası oldupunu, bunun düzeltilip yatması için gereken sürenin en az 2 hafta süreceğini ve para istediğinizi söyleyin. Göndersin. Bu konular konuşuldukça asıl yüzünü görecek, bitetini anlayacaksınız zaten. Allahım kolaylıklar versin size

*Niyetini anlayacaksınız/düzeltme

Bence siz her şeye evet dediğiniz için öyle değildi, sesiniz çıkmaya başlayınca baktı hakimiyet elden gidiyor
Tahmin yürütmek yerine bana inanmak zorundasınız. Ben öyle diyorum öyleydi.

Tahmin yürütmek yerine bana inanmak zorundasınız. Ben öyle diyorum öyleydi.
Hiç bir şey için zorunda değilim. Gayet tahmin de yürütürüm.
Kendimce hayat tecrübelerim var.
Bir insan bir günde değişmez, içindekini saklar fırsatını bulunca ortaya çıkarır.

Yok göndermem. Daha dün akşam yine kartları kapatırım diye tehdit etti.

pardon da gerizekalı mı diye sormak istiyorum
kapatsa nolcakmış en fazla 25 gün sonra maaş alacaksın
ne sanıyor yani kapatma diye yalvarmanı mı bekliyor
bence aklını iyice kaybetti

Korku dağları sardı o yüzden bence bu hırçınlık, işin boşanmaya gittiğinin gayet farkında bu kendini bilmez haller ondan. Mal herif tek yapması gereken kibar ve düşünceli davranmaktı halbuki, anlayamadı gitti.

Aynen iyice öküze bağladı

pardon da gerizekalı mı diye sormak istiyorum
kapatsa nolcakmış en fazla 25 gün sonra maaş alacaksın
ne sanıyor yani kapatma diye yalvarmanı mı bekliyor
bence aklını iyice kaybetti
Ben de geri zekalı olduğunu düşünmeye başladım artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…