Evet benim çocuklarım mutlu olduktan sonra o öyle düşünüyormuş, bu böyle planlıyormuş hiç umrumda değil. Ben çocuklarım için en doğrusunu yaparım. Gerisini onlar düşünsün.Kendi duygusallığını yanında sürekli çocukları düşündüğünü hep söyledi konu sahibi. Çocuklar için zaten büyük bir değişim varken ortada bir de anne babanın kavga ve çatışmaları görmelerini istemiyor.
İnşallah. Dua edin lütfen bana. Tüm haklarımı alarak en kısa sürede kurtulayım.lütfen gittikten sonra sürekli bu asalaktan yetmiyor diye para iste
ilk göndermediği anda da aç davayı kıymetli evini de al elinden
3 çocuk için de ne veriliyorsa
sürünsün dursun deyyus
sen de çocuklarınla hayatını yaşa
bizimle de paylaş burda
İkimizi de en kısa zamanda Allah kurtarsın bunlardan.Konu sahibi ikimizin de kocası bencil ve ikimizin de kocasının paramızda gözü var. Benim eşim de sizinki gibi istese yanıma gelirdi, izin alırdı, hallolurdu bir şekilde ama gelmedi. Kendince mantıklı zemine oturttu. Erkek adam eşinin başında durur, bizimkiler gibi karıyı çoluğu çocuğu gönderip para planı yapmaz. Benimki aileme de blöf yapıyor “onu uzaklara göndermek zoruma gidiyor ühüü” diye. Ailemi de manipüle ediyor, benim ailem de çıkıp “git karının yanına öyleyse” diyemiyor. Aile çok önemli aile… Başka şehirlerde yalnızız ve bugünleri unutmayız.
ben şimdilik boşanmayı düşünmüyorum ama unutmam da bugünleri. Çocuk yapmıyorum şimdilik en mantıklı planım buİkimizi de en kısa zamanda Allah kurtarsın bunlardan.
Konuşulmaz olur mu. Adam onu da düşünmüş konu sahibiyle paylaşmış. Beyefendi maaş yatınca kendisine yollanıp konu sahibine 10bin tl harçlık vermeyi düşünmüş. Bunun içinde kira, yakıt, çocuk masrafı, mutfak masrafı, faturalar, kadının özel ihtiyaçları ne ararsanız var.... Ama konu sahibi asgari ücret bile daha fazla deyince o zmn sen bana on bin gönder demişPeki önceden tayin konusu konuşuldu, anlaşıldı adma vazgeçti, para konusu hiç mi konuşulmadı. Tayine kadar orda 3 çocukla tek maaş yapamayacağınızı konuşmadınız mı, sonuçta ne kadar maaş alacağınız belli. Sana şu kadar gönderirim şöyle olur diye konşulmaması çok garip geldi bana. Böyle bir işe girişildiyse herşeyin konuşulması gerekirdi. adamın aile bakma sorumluluğunun olmaması ise daha garip. 20 yıllık evlilik bir de. Yine de hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun diyorum. Umarım herşey yoluna girer huzura erer siniz.
Valla yıllar sonra degecektir emin ol. Ben sizi büyütmek için memuriyetten istifa ettim diyen her annenin birakmasaydin diyen bir evladı var emin ol. Kadını 3 çocukla memuriyet kazandı diye takdir edeceğine belli ki kıskanmışsın 3 seneden hiçbir çocuğun psikolojisi falan bozulmaz çok da güzel tecrübe olur abartmayınHayat şartları hep böyleydi daha da zorlaştı kabul. Ama 3 çocuk yapmış çiftlerin bazı şeyleri çocuk sahibi olmadan önce düşünmeleri gerekir. Evet şartlar değişir, değişen şartlara göre aksiyon alınır ama çocukları da düşünmek lazım değil mi. Ya da değecek adamlar varsa yanımızda, bazı şeyleri yapmak daha uygundur. Mesela çakılı kadro olacağını bildiğin bir işe talip olmazsın aile ayrılacaksa.ya da tayin durumunun daha kolay olacağı memuriyetlere, eş birleştirmesinin mümkün olduğu posizyonlara talip olursun. bir sürü çözüm var. Burda aile kendi evlerine kira ödemiyor, çocukların bir düzeni var. Yeri geliyor anne ve baba çocuk bakımını bölüşüyor, annenin gün içinde 1 saat uyuması bile ne büyük bir fayda. Oraya gidip ev tutulacak, çocuklar bilmedikleri bir ortamda mecbur kaldıkları okullarda okuyacaklar, bu arada baba sevgisi ve otoritesinden, disiplinden mahrum kalıcaklar. Kadın 3 çocuğun hangisini okula götürsün, ödevleriyle ilgilensin, yeni ev tutsun, o evin ihtiyaçlarını, çocukların giderlerini karşılasın. Ve tüm bunlar aday memur maaşıyla yapılsın. Akıl mantık neresinde bunun. Kadının yıpranması, çocukların ayrı kalması. Değecek mi yani? Adamın da bunu fırsat bilip istediği gibi at koşturması cabası...
Çocuklar küçük değil ki zaten. Hem de böyle bi kocaya güvenilip de memuriyet bırakılmaz ki. Yorucu olacak belki ama güzel olacak inşallajValla yıllar sonra degecektir emin ol. Ben sizi büyütmek için memuriyetten istifa ettim diyen her annenin birakmasaydin diyen bir evladı var emin ol. Kadını 3 çocukla memuriyet kazandı diye takdir edeceğine belli ki kıskanmışsın 3 seneden hiçbir çocuğun psikolojisi falan bozulmaz çok da güzel tecrübe olur abartmayın
Şu adamdan kurtulup kendini evine bir atsa her şey güzel olacak zaten. Özgürlüğe son 4 gün inşallahÇocuklar küçük değil ki zaten. Hem de böyle bi kocaya güvenilip de memuriyet bırakılmaz ki. Yorucu olacak belki ama güzel olacak inşallaj
Aynen daha bi iki gün önce aserdigi çikolatayı almayan baba adayı okuduk burda ..ekonomik özgürlük önemli.Memuriyet niye bırakılsın ,konu oralara nerden geldi ?böylesi durumda ilk birakilmasi gereken adamlar ,ama nedense hanımlar adamda israrcilar asıl tartisilmasi gereken ilginç olan bu.
Aynen daha bi iki gün önce aserdigi çikolatayı almayan baba adayı okuduk burda ..ekonomik özgürlük önemli.
Yok göndermem. Daha dün akşam yine kartları kapatırım diye tehdit etti.Lütfen sakın ama sakın işinizi bırakmayın ve eşinize para falan yollamayın. Üç çocukla sizi tek başına bıraktığı yetmiyormuş gibi bir de üstüne para istiyor bir sürü tantana çıkartıyor.
Boşansanız evi mecbur satar yarısını alırsınız üstüne üç çocuk için nafakanızı da alırsınız mis gibi
Yok göndermem. Daha dün akşam yine kartları kapatırım diye tehdit etti.
Kapatsın. Göreve başladınız mı bilmiyorum baya mesaj vardı hepsini okumadım ama kredi notunuz iyiyse göreve de başladıysanız kendiniz de alırsınız kredi kartıYok göndermem. Daha dün akşam yine kartları kapatırım diye tehdit etti.
Salak bence de.Salak bu adam. Kapatsın sanki sana mı kapatıyor, çocuklarına karsısına kullanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?