Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet benim çocuklarım mutlu olduktan sonra o öyle düşünüyormuş, bu böyle planlıyormuş hiç umrumda değil. Ben çocuklarım için en doğrusunu yaparım. Gerisini onlar düşünsün.

Konu sahibi ikimizin de kocası bencil ve ikimizin de kocasının paramızda gözü var. Benim eşim de sizinki gibi istese yanıma gelirdi, izin alırdı, hallolurdu bir şekilde ama gelmedi. Kendince mantıklı zemine oturttu. Erkek adam eşinin başında durur, bizimkiler gibi karıyı çoluğu çocuğu gönderip para planı yapmaz. Benimki aileme de blöf yapıyor “onu uzaklara göndermek zoruma gidiyor ühüü” diye. Ailemi de manipüle ediyor, benim ailem de çıkıp “git karının yanına öyleyse” diyemiyor. Aile çok önemli aile… Başka şehirlerde yalnızız ve bugünleri unutmayız.

İnşallah. Dua edin lütfen bana. Tüm haklarımı alarak en kısa sürede kurtulayım.

İkimizi de en kısa zamanda Allah kurtarsın bunlardan.

Eg niye çekiyorsunuz anlamıyorum.hani uzaktan konuşmak belki kolay diyeceksiniz ama zaten uzakta çoluk çocukla birbyasam kuruyorsunuz o kdar güçlü kadınlarımız.eg bu asalaklari neden barindiriyorsunuz.
Hic bir mecburiyet yokken karılarını çocuklarını tek başına uzağa gönderen adam adam deildir zaten,(isteseler sizinle gelme imkanlari var sonuçta) sizleri çoktan gözden çıkarmıştır. Para boyutuna gelmiyorum biler.

Konuşulmaz olur mu. Adam onu da düşünmüş konu sahibiyle paylaşmış. Beyefendi maaş yatınca kendisine yollanıp konu sahibine 10bin tl harçlık vermeyi düşünmüş. Bunun içinde kira, yakıt, çocuk masrafı, mutfak masrafı, faturalar, kadının özel ihtiyaçları ne ararsanız var.... Ama konu sahibi asgari ücret bile daha fazla deyince o zmn sen bana on bin gönder demiş

Valla yıllar sonra degecektir emin ol. Ben sizi büyütmek için memuriyetten istifa ettim diyen her annenin birakmasaydin diyen bir evladı var emin ol. Kadını 3 çocukla memuriyet kazandı diye takdir edeceğine belli ki kıskanmışsın 3 seneden hiçbir çocuğun psikolojisi falan bozulmaz çok da güzel tecrübe olur abartmayın

Çocuklar küçük değil ki zaten. Hem de böyle bi kocaya güvenilip de memuriyet bırakılmaz ki. Yorucu olacak belki ama güzel olacak inşallaj

Çocuklar küçük değil ki zaten. Hem de böyle bi kocaya güvenilip de memuriyet bırakılmaz ki. Yorucu olacak belki ama güzel olacak inşallaj
Şu adamdan kurtulup kendini evine bir atsa her şey güzel olacak zaten. Özgürlüğe son 4 gün inşallah

Memuriyet niye bırakılsın ,konu oralara nerden geldi ?böylesi durumda ilk birakilmasi gereken adamlar ,ama nedense hanımlar adamda israrcilar asıl tartisilmasi gereken ilginç olan bu.
Aynen daha bi iki gün önce aserdigi çikolatayı almayan baba adayı okuduk burda ..ekonomik özgürlük önemli.

Hayır maddi imkanı olmayan olur calisamayan olur mecbur katlaniyorum yada cocuklar ayrılmak istemiyor babadan uzakta olamaz vb diyorlar bir yere kadar haklı mecbur derim ki o bile mecbur deil ama hani bı nebze.

Ama burdaki hanımların maddi gücü var çok şükür zaten uzaktalar eşlerinden, kendileri her şeyi çekip çeviriyor egg bu korkuluk asalaklari niye nikahlı tutuyorlar ömür törpüsu.. anlayan varsa birisi banada anlatsin
Aynen daha bi iki gün önce aserdigi çikolatayı almayan baba adayı okuduk burda ..ekonomik özgürlük önemli.

Lütfen sakın ama sakın işinizi bırakmayın ve eşinize para falan yollamayın. Üç çocukla sizi tek başına bıraktığı yetmiyormuş gibi bir de üstüne para istiyor bir sürü tantana çıkartıyor.
Boşansanız evi mecbur satar yarısını alırsınız üstüne üç çocuk için nafakanızı da alırsınız mis gibi

Yok göndermem. Daha dün akşam yine kartları kapatırım diye tehdit etti.

Yok göndermem. Daha dün akşam yine kartları kapatırım diye tehdit etti.
Kapatsın. Göreve başladınız mı bilmiyorum baya mesaj vardı hepsini okumadım ama kredi notunuz iyiyse göreve de başladıysanız kendiniz de alırsınız kredi kartı

Konusahibi açtığınız 3-5 konudan bana bu adamdan bay geldi siz 20 sene nasıl katlandınız?
Kartları kapatırım dediği an makası alır keser kafasına atardım ben mesela
Sizler bukadar sabırlı nasıl oluyorsunuz vallahi merak ediyorum ben en ufak bir imada çıldırırım ki kaldı böyle bana artistlik yapacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…