Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mantıklı fikri reddetmemiş rahatlığından taviz vermek istememiş. Siz batmanın bi köyünde çovuklarla her gün makarna yiyip adama 10bin tl yollamalısınız ama o rahatını bozamaz

Mantıklı fikri reddetmemiş rahatlığından taviz vermek istememiş. Siz batmanın bi köyünde çovuklarla her gün makarna yiyip adama 10bin tl yollamalısınız ama o rahatını bozamaz
Bencil çünkü.

Az önce sahibinden'de kiralara bakıp karşılaştırma yaptım. 7 bin tl ye işine 5 dk mesafede evler var. Bizim ev işine yarım saat uzaklıkta. Kira değeri 15 bin. Kocam 15 binle hem kirasını ödeyebilir hem de kalanıyla diğer masraflarını karşılayabilir. Maaşına dokunmasına bile gerek kalmayacak çoğu zaman. Belki çok az bir miktarını harcayacak. Elinde ekstra harcamalara rağmen 15.000 lira para kalacak. Ama kabul etmedi. Kendisi bilir.

Evet. Gün geçtikçe daha fazla gözümden düşüyor. Çift maaşla daha rahat yaşayacağız daha keyifli bir ömür süreceğiz derken yaşattığı şeylere bak.
Çift maaşla eşiniz daha rahat bi hayat yaşama derdinde. Çocuklarla siz umrunda değilsiniz üzgünüm

Batmana dgaz geldimi emin değilim. Eğer yoksa 10 sene önce bile kalorifere ciddi ödeme yapıyorduk bu sene kat kat fazlasını ödersiniz. Bunu da belirtin para düşkünü kocanıza

Batmana dgaz geldimi emin değilim. Eğer yoksa 10 sene önce bile kalorifere ciddi ödeme yapıyorduk bu sene kat kat fazlasını ödersiniz. Bunu da belirtin para düşkünü kocanıza
Bu giderleri düştükten sonra elimde çok para kalacağını zannediyor.

Bu giderleri düştükten sonra elimde çok para kalacağını zannediyor.
Çok para kalmayacağını biliyor da az da olsa kendinde olsun istiyor. Snr mazallah çocuklarla rahat edersiniz falan diye korkuyor. Tek düşündüğü kendi rahatlığı ve birikimi. Ha o birikimi de aileniz için yapmıyor kendisi için yapıyor bilginiz olsun

Yapsın yapsın, boşanma davası sırasında tecrübe edecek ev boşaltma ve 1+1e geçişi, o zaman alacağı kira da olamayacak

Düne kadar kendi maaşını bana teslim eden adam nasıl bu kadar değişti inanamıyorum.

O konuları halletti beyefendi, çuvalla un, koliyle ketçap, kokteyl makarna kolisi ama kendisi dışarıdan yiyecek

Konu sahibinin eşi istese daha kısa sürede ve daha kolay tayin alabilir. Başta böyle konuşulmuş sonra beyefendi vazgeçmiş. Şimdi de çocuksuz eşsiz 3 sene nasıl daha rahat hayat sürerim onun derdinde.

Konu sahibinin eşi istese daha kısa sürede ve daha kolay tayin alabilir. Başta böyle konuşulmuş sonra beyefendi vazgeçmiş. Şimdi de çocuksuz eşsiz 3 sene nasıl daha rahat hayat sürerim onun derdinde.
Ben de istediğini vereceğim ona.

İşte adam bu kararından vazgeçtikten sonra ona dünyayı dar etmek lazımken yok makarna, yok maaş kavgasına düşülmesi garip geliyor. Konu sahibi dese mesela çocuklar sende kalsın ben sık sık gelirim, burda evleri var düzenleri bozulmasın, hatta kayınvalide evde kalsın diye adam ne diyecek. Baştan anlaşılan böylesi önemli bir konudan vazgeçen adamı ben o evde oturtmazdım.şehri değişen, düzeni, evi değişen ve üstüne 3 çocuğa bakmak zorunda kalan bir kadın neden bu kadar sorumluluk alıyor diye sormalı kendine. O çocuklar sadece kadına ait değil. Bu konuda duygusal davranmazdım karşımda böylesi bir odunsu yaratık varken.

Ne olursa olsun benim önceliğim çocuklarım. Evet tek başıma dünyaya getirmedim ama olsun. Onlar herkesten ve her şeyden daha önce geliyor benim için. Attığım tüm adımlar, almaya çalıştığım tüm kararlar onlar için.
Eğer ortada çocuk olmasaydı kestirip atardım. Bu kadar sürüncemede bırakmazdım.

Kendi duygusallığını yanında sürekli çocukları düşündüğünü hep söyledi konu sahibi. Çocuklar için zaten büyük bir değişim varken ortada bir de anne babanın kavga ve çatışmaları görmelerini istemiyor.

Peki önceden tayin konusu konuşuldu, anlaşıldı adma vazgeçti, para konusu hiç mi konuşulmadı. Tayine kadar orda 3 çocukla tek maaş yapamayacağınızı konuşmadınız mı, sonuçta ne kadar maaş alacağınız belli. Sana şu kadar gönderirim şöyle olur diye konşulmaması çok garip geldi bana. Böyle bir işe girişildiyse herşeyin konuşulması gerekirdi. adamın aile bakma sorumluluğunun olmaması ise daha garip. 20 yıllık evlilik bir de. Yine de hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun diyorum. Umarım herşey yoluna girer huzura erer siniz.

Bence 3 çocukla atanmasida büyük bir başarı bazen hersey istediğimiz gbi olmaz aynı şehir çakılı olmayan kadro gibi gbi...

Konuşamıyoruz çünkü sürekli bir şeyler dikte etmeye çalışıyor. Kendi yanlışlarını doğru gibi kabul ettirmeye çalışıyor. O yüzden çatışıyoruz zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…