Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memur olmussunuz tum bankalardan size kart teklifi gelicek istediginiz an istediginiz karti kendi adiniza aninda cikarirsiniz memuriyetin boyle guzel yanlari var eşiniz bomboş tehtidleriyle bi basina kalsin bir iyiki akli basinda bir insansiniz durumu farkindasiniz valla birakin para gondermeyi bir baba eş koca olarak size cocuklarina bakmak onun sorumlulugu zaten ama çag oyle bir yere geldiki erkekler utanmadan eşlerinin parasinda hak iddia edebiliyor pes valla

Erkekliği de kocalığı da babalığı da çalışan kadınlara yıktılar. Ne güzel medeniyet(!)

Kadın parası yemek isteyen asalak boşan

Nasil son durum, evden giderken durum nasilsin? Bilmiyorum güncelleme yaptin belki kacirdim.
Yerleşmeme yardım etti. Şimdi de senin yanına gelmek için ilgili yerlere başvuracağım diyor. Sakın gelme dedim telefonu suratıma kapattı.

Yerleşmeme yardım etti. Şimdi de senin yanına gelmek için ilgili yerlere başvuracağım diyor. Sakın gelme dedim telefonu suratıma kapattı.
Hayırdır, nereden gelmiş bu fikir alkına, şimdiye kadar artisleniyordu yalnız yaşayacaktı koca evde, siz makarna yiyip para göndercektiniz. Bekar hayatından neden vazgeçti aniden

Hayırdır, nereden gelmiş bu fikir alkına, şimdiye kadar artisleniyordu yalnız yaşayacaktı koca evde, siz makarna yiyip para göndercektiniz. Bekar hayatından neden vazgeçti aniden
Başta sizi özledim diyordu. Asıl mesele; iş yerinde müdürüyle sorun yaşamış o yüzdenmiş. Gelmeni istemiyorum dedim, yine yüzüme kapattı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…