Maalesef...ay o da mı vardı
Aslında ben erken gitmeyecektim. Kendisi en ucuz uçak biletini o tarihlerde bulduğu için bu kadar erken gidiyoruz.
Normalde 14-15 saatlik otobüs yolculuğuna katlanırız diye düşündü ama ben kabul etmedim. 3 çocuk o kadar saat yolda sefil olurdu.
Boş konuşuyor işte.3 çocuk ve kiraya yetmez ki öğretmen maaşı. nasıl artı 10 bin birikime ayıracaksınız
Erkekliği de kocalığı da babalığı da çalışan kadınlara yıktılar. Ne güzel medeniyet(!)Memur olmussunuz tum bankalardan size kart teklifi gelicek istediginiz an istediginiz karti kendi adiniza aninda cikarirsiniz memuriyetin boyle guzel yanlari var eşiniz bomboş tehtidleriyle bi basina kalsin bir iyiki akli basinda bir insansiniz durumu farkindasiniz valla birakin para gondermeyi bir baba eş koca olarak size cocuklarina bakmak onun sorumlulugu zaten ama çag oyle bir yere geldiki erkekler utanmadan eşlerinin parasinda hak iddia edebiliyor pes valla
Kadın parası yemek isteyen asalak boşanGünaydın kızlar;
Biliyorsunuz atandım çok şükür. Şu günlerde taşınma telaşındayım. Alışveriş yapmaya mecburum taşınma sürecim için. Allah gözünü doyursun diyen bir kocam var. Şimdi ise yeni tartışma konumuz henüz almaya başlamadığım maaş.
Ben 3 çocukla hiç bilmediğim bir şehirde sıfırdan hayat kurmanın telaşını ve gerginliğini yaşarken eşim, her ay bana 10 bin göndereceksin diye ültimatom veriyor. Çünkü bana orada 3 çocukla çok para lazım olmazmış. Ona gönderecekmişim, birikim yapacakmış.
Bu kadın orada 3 çocukla nasıl düzen kuracak, nelere ihtiyacı olur, nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğine maaşımın neredeyse yarısını göndermem için baskı yapıyor. Böyle giderse ben bu adamı boşarım gibi.
Ekleme: Yeni ev için sürahi lazım, onu al bir ara demiştim. Güya çaktırmadan evdeki eski sürahiyi koliye tıkmış. Az önce gördüm. Farkında değilim diyor bana.
Güncel durum: Dün eşim uyandıktan sonra, ortak arkadaşlarımızın fikrini ona söyledim.
Fikir şu; 140 m2 ev boş duracağına, sen 1+1 eşyalı eve kiraya çık, bizim evi de eşyalı olarak kiraya verelim. Zaten bizim evin kirası 1+1 evin hem kirasını karşılar hem de eşimin masraflarını. Maaşına dokunmazsın, böylece dedim o çok istediğin birikimi yapmış olursun, araba da alırsın.
Ben evimden çıkmam dedi, reddetti. Bence gayet uygulanabilir ve iyi bir fikirdi.
Benim maaşa gelince birikim diye yırtınıyor ama bu mantıklı fikre gelince reddediyor iki yüzlü.
Evet. Çok şükür yerleştim.Naptin gittin mi merak ettim
Nasil son durum, evden giderken durum nasilsin? Bilmiyorum güncelleme yaptin belki kacirdim.Evet. Çok şükür yerleştim.
Yerleşmeme yardım etti. Şimdi de senin yanına gelmek için ilgili yerlere başvuracağım diyor. Sakın gelme dedim telefonu suratıma kapattı.Nasil son durum, evden giderken durum nasilsin? Bilmiyorum güncelleme yaptin belki kacirdim.
Para gönderme konusunu ne yaptınız? Beklentisi var mı hala?Yerleşmeme yardım etti. Şimdi de senin yanına gelmek için ilgili yerlere başvuracağım diyor. Sakın gelme dedim telefonu suratıma kapattı.
Beklentisi bittiği için yanıma gelmek istiyor galiba. Ben de iştirak nafakası için başvuru mu yapsam diye düşünüyorum.Para gönderme konusunu ne yaptınız? Beklentisi var mı hala?
Boşanma durumunda olmuyor mu oBeklentisi bittiği için yanıma gelmek istiyor galiba. Ben de iştirak nafakası için başvuru mu yapsam diye düşünüyorum.
Boşanma davası açmadan önce de oluyormuş galiba gidip soracağım.Boşanma durumunda olmuyor mu o
Boşanmaya mı karar verdiniz?Boşanma davası açmadan önce de oluyormuş galiba gidip soracağım.
Evet 3-4 senedir aklımda olan bir fikirdi.Boşanmaya mı karar verdiniz?
Eğer varsa da mantıklı bence.Boşanma davası açmadan önce de oluyormuş galiba gidip soracağım.
Hayırdır, nereden gelmiş bu fikir alkına, şimdiye kadar artisleniyordu yalnız yaşayacaktı koca evde, siz makarna yiyip para göndercektiniz. Bekar hayatından neden vazgeçti anidenYerleşmeme yardım etti. Şimdi de senin yanına gelmek için ilgili yerlere başvuracağım diyor. Sakın gelme dedim telefonu suratıma kapattı.
Para ona gelmiyorsa o paraya gidiyor harika ciddenYerleşmeme yardım etti. Şimdi de senin yanına gelmek için ilgili yerlere başvuracağım diyor. Sakın gelme dedim telefonu suratıma kapattı.
Başta sizi özledim diyordu. Asıl mesele; iş yerinde müdürüyle sorun yaşamış o yüzdenmiş. Gelmeni istemiyorum dedim, yine yüzüme kapattı.Hayırdır, nereden gelmiş bu fikir alkına, şimdiye kadar artisleniyordu yalnız yaşayacaktı koca evde, siz makarna yiyip para göndercektiniz. Bekar hayatından neden vazgeçti aniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?