Maaş kavgası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak ettim, sizi arayan meslektaşlarınızı şikâyet etmiştiniz görevlendirilme iste diye tavsiyeler vermişlerdi. Ondan sonra mı görevlendirilme oldu? Atandığınız yere gitmediniz mi?
Atandığım yere gittim ama başka okula görevlendirme yaptırdım.

Atandığım yere gittim ama başka okula görevlendirme yaptırdım.
Sevindim adınıza. Huzursuz bir şekilde başlamaktansa yeni bir sayfa açmış olursunuz.
Kocanız da tutuşsun biraz ohh, nasıl keyiflendim bilemezsiniz. Sanki kendi meselem gibi bilenmiştim kocanıza.

Sevindim adınıza. Huzursuz bir şekilde başlamaktansa yeni bir sayfa açmış olursunuz.
Kocanız da tutuşsun biraz ohh, nasıl keyiflendim bilemezsiniz. Sanki kendi meselem gibi bilenmiştim kocanıza.
Ben her şeyi söyledim. Artık o düşünsün.

Az önce yine aradı, havadan sudan bahsetti. Sonra da diyor ki bir psikoloğa git. Şu an kafa dinliyorum hiçbir şey yapamam beni rahat bırak dedim. Tamam canım dedi telefonu kapattı.

Az önce yine aradı, havadan sudan bahsetti. Sonra da diyor ki bir psikoloğa git. Şu an kafa dinliyorum hiçbir şey yapamam beni rahat bırak dedim. Tamam canım dedi telefonu kapattı.
Seans ücretleri ne kadar olmuş haberin var mı deseydiniz, kendi gitme derdi zaten.

Seminer dönemi nasıl geçiyor beğen? Okuldan memnun musun öğretmenler idareciler vs

Hay yüzsüz adam hırsızın hiç kabahati yok yani

Eşinize pes diyorum bir de 3 evladınız var .

Ben bugün resti çektim. Ağlıyordu en son.
Eşim de ben de çalışıyoruz ve kartlarımız kredi kartı harcamalarımız hepsi ayrı . Karışmayız birbirimize özgürlük alanı tanırız ha çok büyük birşey alacaksak istişare yaparız . Yazdıklarınızı hayretle okudum . Para gönderme mevzunuza takıldım . Resti çekmekle iyi yapmışsınız tebrik ederim .

Çünkü taşındığım halde para kavgasını sürdürdü. Ben de yeter artık dedim.

Hoşt köpek deseydin. Çocukları yeni gelmiş aklına haspamın.

Daha ucuz diye 2 hafta önce gönderdiğin çocukların mı diye sorsaydın?
Anlamayacağı için kendimi yormuyorum. Sadece beni rahat bırak dedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…